Şimdi Ara

Xp 3 gb remi görmüyor. 2+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Anakartım asus p5b remlerim 2gb kıngston ddr2 800 ve 1 gb kıngston ddr2 .
    remler sisteme taklılı iken windows 2 gb rem olarak görüyor.2 gb tek olarak takıyorum 2 olarak ok. 1 gb ı tek olarak takıyorum 1gb ok görüyor.ama 2 remimi de aynı anda takınca 2 gb görüyo istem.Bıos update edeyim dedim. en son 2104 biosu update etmiştim bundan yenisinide görmedim. eski biosada asus update programı dönmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmut1 -- 1 Eylül 2010; 21:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmut1

Arkadaşlar. Anakartım asus p5b remlerim 2gb kıngston ddr2 800 ve 1 gb kıngston ddr2 .
    remler sisteme taklılı iken windows 2 gb rem olarak görüyor.2 gb tek olarak takıyorum 2 olarak ok. 1 gb ı tek olarak takıyorum 1gb ok görüyor.ama 2 remimi de aynı anda takınca 2 gb görüyo istem.Bıos update edeyim dedim. en son 2104 biosu update etmiştim bundan yenisinide görmedim. eski biosada asus update programı dönmüyor.

selam

1.bios da sorun olabilir
    2.ayrı ayrı takıyorsun oluyor ram soketlerınde sorun var dıyecegım ama 2 sınıde takınca 2 gb goruosa slotları degıstırıp takmayı denermısın? bir de slotları bir temizlemeni öneeririm. bazen cok kucuk ayrıntılar buyuk sorunlar yaratabiliyor

yeni bios upddate surumunu everest5.50 ultımate programıyla gorewbılırsın ben oradan update etmısıtm kendımın kın

• Ramlerinizi dual olarak takmayi denemeyin. dualde ramlerinizin biri cift biri tek tarafsa cift taraf olanin anca yarisini kullanabilir halde birakiyor olabilir.
  • işletim sistemin Windows XP ' ise 3 GB görmez XP ' ye 3 GB Ram kullanmaya gerek bile yok.
  • xp 3gb gormez derken kesin ve kati konusan arkadasim....
    xp nin hangi versiyonu gormez. xp nin 4-5 tane versiyonu(xp pro, home, embelled, media center ve pro 64bit) var ve hepside 3gb ram gorecektir. bilgilerini tazelemeni tavsiye ederim.
  • Mhz'leri farklı mı ? belki ondandır pekde emin değilim :S
  • anakartında pinleri kontrol et belki onlardan dolayı olabilir ? sanmıyorum öyle birşey olucağını ama genede bir kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    4 Gb RAM 2 Gb gözüküyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.