Şimdi Ara

xml hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Set rec = Server.CreateObject("adodb.recordset")
    Sql="Select * From video where id=" & request.QueryString("id")
    rec.open sql,bag,3,3

do while not rec.eof
    %>

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=60197001&url=sayfalar/video.asp?id=<%=rec("id")%>" data-href="sayfalar/video.asp?id=<%=rec("id")%>"><%=rec("yadi")%></a> <br>

<%rec.movenext
    Loop
    %>

Buradaki video playere yönlenen linki xml ile sanırım koruma altına alınabiliyormuş. Bu linke tıklandığında sadece benim sitemde video görünsün istiyorum ben.
    xml ile bu nasıl yapılır, yardımlarınız için şimdiden teşkkürler.

• sanırım sorduğun soruyu biraz daha açman gerekiyor, bu şekilde pek anlaşılır olmamış gibi..

Kodun ASP olduğunu düşünüyorum ve ASP hakkında pek bir fikrim olmamasına rağmen, video linkinin sadece senin sitende görüntülenebilmesini, sunucu ayarlarınla yapabileceğini düşünüyorum.
    Sunucu kısıtlamalarında, senin domaininden gelmeyen herhangi bir isteği video ya da resim gibi kaynaklarını servis ettirmeyebilirsin. Böylece,
    www.seninsiten.com/video.swf şeklindeki bir videoyuwww.benimsitem.com/video.swf den çağrılmasını önlersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ngl.link uygulaması hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.