Şimdi Ara

XML AYRIŞTIRMA HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi çalışmalar. Benim yaptığım projemde zaman zaman şu hata oluşuyor. Bir çok forumda sormuş olmama rağmen çözümünü bulabilmiş değilim. Hata şu:

http://img210.imageshack.us/my.php?image=hataos6.jpg

Sayfa yerelde çok iyi çalışıyor. Derleyici de herhangi bir hata vermiyor. Ama sunucuya atınca değişiyor :( Bu hatayı alıyorum. Sebebini ve çözüm yolunu bilen Allah rızası için fikir beyan etsin...

Şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestanbull -- 27 Ağustos 2008; 17:11:29 >

• Kayıt okumaya çalıştığındamı yoksa yazarken mi bu hatayı alıyorsunuz ? Kodunuzdan bi örnek te verseniz daha iyi olur.
  • Hocam çeşitli bilgiler ekletiyorum bu sayfada. Sayfa bir adet işletme kayıt sayfası. üyeler işletmelerine ait bilgileri giriyor.
    SAYFA BURDA
    Ama kodlarda hata olduğunu sanmıyorum. Neden derseniz yerelde çok iyi çalışıyor. Ama sunucuya attığımda bu hatayı veriyor:(
  • Bende verdiğiniz linkten boş bir sayfa gözüktü ama bilgi yazmaya çaşıyorsanız muhtemelen bir permission sorunu vardır.
    Hostunuzda ki yazma ayarlarını bir gözden geçirin derim. Olmassa kodu inceleriz.
  • Hocam sayfa boş gözüktü madem, hatayı buraya alayım...

• Merhaba. bir forumda şöyle bir bilgiye rastladım. Size bir fikir veriyor mu???

Bu hata için başka bir çözüm yada sorun yok. Tamamiyle XML dosyasını üreten ASP veya PHP dosyalarınızın 1. ile Son satırladındaki bir BOŞLUK karakter olarak algılanıyor ve hata çıktı olarak karşımıza geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aspci79

Bende verdiğiniz linkten boş bir sayfa gözüktü ama bilgi yazmaya çaşıyorsanız muhtemelen bir permission sorunu vardır.
    Hostunuzda ki yazma ayarlarını bir gözden geçirin derim. Olmassa kodu inceleriz.

Veritabanına üyeler işletmelerini ekliyorlar. bir de işletme logolarını. File upload için yazma izni verdim zaten. Başka bir yerden izin verdirmeye gerek yok sanırım... Yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestanbull -- 29 Ağustos 2008; 16:22:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    python hatası
    2 yıl önce açıldı
    JAVA - HATASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestanbull

quote:

Orjinalden alıntı: Aspci79

Bende verdiğiniz linkten boş bir sayfa gözüktü ama bilgi yazmaya çaşıyorsanız muhtemelen bir permission sorunu vardır.

Veritabanına üyeler işletmelerini ekliyorlar. bir de işletme logolarını. File upload için yazma izni verdim zaten. Başka bir yerden izin verdirmeye gerek yok sanırım... Yanılıyor muyum?

Sorun yazma izinlerinde değil ise demekki kullandığınız algoritmadan kaynaklanıyor. Fakat neden bu konuda fikir isteyip kod örneği vermek istemiyorsunuz anlayamıyorum. Biz müneccim değilizki kod olmadan fikir yürütelim. 1000 farklı algoritma geliştirebilir. Ayrıca bahsettiğiniz hata bende görünmüyor.

• ya yanlış anlamayın kodlarımı gizlemek değil maksadım. kodlarımın doğruluğuna fazla güveniyorum herhalde: çünkü yerelde sorun çıkarmıyorlar.

şöyleki ozgur adlı bir klasörüm var ve o klasörü FTP den servera gönderdim. bir hafta düzgün çalıştı. sonra bu hatayı verdi.

KODLAR biraz uzun olduğu için rapide attım. BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ:http://r a p i d s h a r e.com/files/141051454/IsletmeKayit.rar.html

İLGİNİZ için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestanbull -- 29 Ağustos 2008; 17:09:25 >

• Bu yordam ları OOP olarak farklı classlardan kullanıyorsunuz anladığım kadarı ile bunların içeriklerinide yükleyebilirmisiniz.
    Aslında gerçek işlemler bu classlarda yürütülüyor :) Özellikle koyulaştırdığımı yüklerseniz bakalım.

isletmeVt.Ekle(isletme);
    FileUpload_IsletmeLogosu.SaveAs
  • Kodunuzun en üstüne

using System.Xml;

deklerasyonunu eklemeyi deneyin birde.
    Eğer farklı classta bu işlemi yapıyorsanız ilgili classta deklerasyonun olup olmadığına bakın.

• hata veren bir sayfada using System.Xml; namespace'i ile sorun çözüldü. Teşekkürler. Yalnız bi klasör var demiştim ya ozgurdiye bi klasöre herkes girmesin diye şöyle bi yöntem geliştirmiştim. Web.Config dosyasında :

<!-- ozgur klasörü için gerekli güvenlik ayarları-->
    <location path="ozgur">
    <system.web>

<authorization>
    <allow roles="Admin"/>
    <deny users="*"/>
    </authorization>

</system.web>
    </location>

şeklinde bir kod yazmıştım. Bu kodu kaldırınca sorun çözüldü ama bu sefer rol tabanlı güvenlik sağlayamamış oldum. :((

• tamam onu da hallettim

iki ayrı web.config dosyasında birden yasaklamışım aynı sayfayı :D

sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım.

Aspci79 arkadaşım, özellikle sana ilgin için çok teşekkürler...
  • Sorununuzun çözülmesine sevindim

iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.