Şimdi Ara

xlive.dll ile ilgili ciddi sorun !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virtua Tennis 4 yükledim orijinal oyun hemde. Ama xlive.dll hatası verdi netten baktım System32'ye attım ama olmadı SysWOW64 mü ne oraya attım olmadı oyunun klasörüne attım olmadı çalıştır'a regsvr32 XLive.dll yazıp tamam dedim kabul etmiyor bi' konu gördüm Forum'da onunda linkler tırtlamış hiç bi' şekilde yapamadım çıldırmış durumdayım hırs yaptım açmalıyım oyunu tüm zevkim kaçtı ama yüklicem. Games for Windows marketplace yüklü oyun yüklü ama xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamıyor hatası alıyorum WİN8 64bit kullanıyorum lütfen yardımcı olun

• Biri yardımcı olaydı iyiydi
  • Gta 4'te de bu sorun oluyordu fakat netten indirip oyunun klasörüne atınca düzeliyordu
  • Evet dostum izledim 3 tane video falan olmuyo yani hepsini bi' kaç kere denedim bi de oradan aldım oraya koydum falan ama hiç oralı olmadı cracklisini denedim aynı sorun vardı oyunda ucuzdu dedim uğraşmaya gerek yok alırım aldım orjinalde de aynı sorun var

Çözene benden çokolat
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoKanka

Evet dostum izledim 3 tane video falan olmuyo yani hepsini bi' kaç kere denedim bi de oradan aldım oraya koydum falan ama hiç oralı olmadı cracklisini denedim aynı sorun vardı oyunda ucuzdu dedim uğraşmaya gerek yok alırım aldım orjinalde de aynı sorun var

Çözene benden çokolat

Orjinalde de mı aynı sıkıntı var

Sorun Games for Windows Live'da olabilir. kaldırıp komple yeniden yüklemeni tavsiye ederim yapmadıysan.

• 4.kez yaptım olmadı yani yüklüyorum launch diyorum connecting error diyo cancel diyince çıkıyo zaten troubleshoot diyince sonra yine o hata geliyo
  • Biri bi' şey dese ? Oyunu iade edebilir miyim ? ya da electro world'e gidip adamlara yüklettirebilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses ile ilgili Sorun
    11 yıl önce açıldı
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.