Beyler selam, uygun fiyatıyla cazip ancak fiyatının gerçekten de uygun olması nedeniyle kafalarda soru işareti oluşturan XLINCE marka PSU lari kullanan arkadaşlarım var mı ?
Varsa PSU tecrübelerini bizimle paylaşsa mesela ben 420 Wattlık şu modelini düşünüyorum ama ne dersiniz
Özellikle 120 lik fanı ve sessizliği konusundaki yorumları almak isterim
bence codegen,everest,pegasus,feel tarzı psulardan kaliteli.
Ama hangi sınıfa giriyor bilmiyorum.@ fenomenhaa da elime almadan bilemem dedi
Bende çok merak ediyorum.Sağlam bi ekran kartı için para hazırlama arefesindeyim.Yanında da bir psu alınacak haliyle...Ne mal olduğu bi ortaya çıksada rahatlasak.
quote:
Orjinalden alıntı: Lazm_Track
Bende çok merak ediyorum.Sağlam bi ekran kartı için para hazırlama arefesindeyim.Yanında da bir psu alınacak haliyle...Ne mal olduğu bi ortaya çıksada rahatlasak.
Çizgi test edecekti.Birkaç güne kalmaz.Xilence hakkındaki detayları öğreniriz
Forumda anlaşılan bayagı bir anti-Xlince grubu var, bu yorumlar tecrübeyle mi sabit veya araştırdınız mı
Aslında bende şu resme bakıyorumda kablo ve uçları bana da dandik geldi, ama madem Çizgi bu aralar bir inceleme yapacak bize güzel bir referans olur inşallah keza her ne kadar süper de olsalar (BE QUITE lar falan) insan bir PSU ya 100-110 $ + KDV vermeye çekinmiyor değil
Geçen gün uygar elektroniğe psu sorduğumda bunun 500wattlığını 130 ytl civarı dedi. (kredi kartına 4 taksit faizli) XLINCE pek güvenmediğimden eksadan 156 ytlye(peşin fiyatına 4 taksit) tagan 430 watt aldım. 2 tane 80mmlik fan olmasına rağmen bana göre oldukça sessiz ve feel 460wattlık psunun en az 3-4 katı kadar ağır. Gerisini sen düşün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme