Şimdi Ara

XL2370 SONUNDA TEŞRİF ETTİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/led-lcd-monitorler/department.aspx?CategoryId=3002879

26'sın da stoklarda olacakmış. Hepsi burda da 725 tl ise vatandan 650 tl'ya alırız gibime geliyo ya da kdv indirimine denk getirirsek 620'ye kadar yaslayabiliriz.

Yalnız bu nokta da aklıma gelen şu: Samsung'un teknik servis rezaleti başlıklı onlarca haber okuduktan sonra ve görmeden monitör alınmayacağını hatta ve hatta gördüğün halde sonradan sorunlar çıkabileceğini farkettikten sonra bu monitör satın alınır mı? Alınsa bile internetten alınır mı?

İkilem de kaldım doğrusu ama sanırım Lg'yi bekleyeceğim.

• aavvvvvv 725 lira çok vallaha
    dediğin gibi vatanı bekleyelim olmazsa 3-4 ay indirim için pusuya yatacağız mecbur.
  • vay anasını ya sonunda geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

aavvvvvv 725 lira çok vallaha
    dediğin gibi vatanı bekleyelim olmazsa 3-4 ay indirim için pusuya yatacağız mecbur.

Üstat dediğim gibi hepsi burda zaten gelene gidene iç dış döşeme yapıyo. Bazı ürünleri hariç takip etmek lazım elbette. Ama bir tek vatan şimdilik uygun duruyo. Onunda beklenen ürünler bölümüne baktım şimdilik ses seda yok.

Neyse başka topicte yazdığım gibi nisan ayı başında w2486'mız gelicek onu alırız o arada girer stoklara deneme imkanımız olur.

Bende şu an samsung 957 mb var 19''. O kadar memnunum ki yıllardır gözüm başka bir monitöre bakmadı bile.Dahası sorunda çıkarmadı çatır çatır çalışıyo. Piksel hatasız bir tane alabilirsek şansımıza bence sorun çıkmaz yıllarca kullanırız gibime geliyor servisle falan uğraşmadan.

• Fiyat çok yüksek inşallah piyasada daha düşük yerler olur ona göre yeni gelecek lg lerde fiyatlandırılacak çünkü
  • LG led serı olan e serisi tr gelebilir xl2370 henuz almak ıcın erken fıyatıda yuksek
    karsılastırma ıncelemelerinde samsung buldum fakat Lg yok testler ve kullanıcı yorumlarına bakalım Lg e serısı tr gelmesını beklemek gerek hemen almak ıstıyenler alabılır guzel monıtor xl2370
    hardaware ınfo -.testfreaks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 20 Mart 2010; 3:08:39 >
  • gözümüz aydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu paraya 32" lcd tv alınır
  • Vayy sonunda teşrif ettiler demek piyasamıza beklenildiği gibi vergiler + bindirimle beraber 725 pahalı oldu inş fiyat düşerde alırız
  • W2486L ile XL2370 arasındayım. sanırım izmir vatan a hangisi önce gelirse onu alıcam . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobrakai -- 20 Mart 2010; 20:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

W2486L ile XL2370 arasındayım. sanırım izmir vatan a hangisi önce gelirse onu alıcam . . .

Bu arada bugün vatan'a gittim. Xl2370 ile w2486 aynı anda gelicek dediler distribütörle görüşülmüş. Dolayısıyla seç beğen al ohh suyundan da azıcık:))
  • Tamda düşündüğüm fiyatta geldi. Zaten samsungun ledleri ucuza gitmiyor ülkemizde. led tvlerinde olduğu gibi. Ancak son zamanlarda 23" bana biraz tuhaf geldi. Pikselleri özellikle. 24"lere bakıyorum ama lg den başka led olanı yok. ledlerde vesa desteği yok. Kısaca aradığım gibisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Tamda düşündüğüm fiyatta geldi. Zaten samsungun ledleri ucuza gitmiyor ülkemizde. led tvlerinde olduğu gibi. Ancak son zamanlarda 23" bana biraz tuhaf geldi. Pikselleri özellikle. 24"lere bakıyorum ama lg den başka led olanı yok. ledlerde vesa desteği yok. Kısaca aradığım gibisi yok.

Hocam senin pekte almaya niyetin yok sanırım bahanelere yaslıyon kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

quote:

Tamda düşündüğüm fiyatta geldi. Zaten samsungun ledleri ucuza gitmiyor ülkemizde. led tvlerinde olduğu gibi. Ancak son zamanlarda 23" bana biraz tuhaf geldi. Pikselleri özellikle. 24"lere bakıyorum ama lg den başka led olanı yok. ledlerde vesa desteği yok. Kısaca aradığım gibisi yok.

Hocam senin pekte almaya niyetin yok sanırım bahanelere yaslıyon kendini

Almaya niyetim vardı ama soğudum birden. Led olmayan versiyonunda görüntü ve özellikle piksel boyutu hoşuma gitmedi. Acer H243H modeline baktım tam aradığım gibi ve istediğim orana sahip. Ancak pek stoklarda yok. Olanlarda ölü piksel garantisi vermiyor.

Şu anda 24" Full HD 16:9 HDMI ve Vesa desteği olan modellere bakıyorum. Samsung B2430H güzele benziyor kağıt üstünde. Vatana felan gelirse ve aklıma yatarsa almayı düşünüyorum.

Şu anki düşüncelerim bu şekilde. Gönül isterdiki ekstradan LED ve TV Tuneri de olsa. Çok şey istiyorum, biliyorum.

• Hem değmez hemde lg ve benq nun aynı sınıf monitörleri geldiğinde avucunu yalar samsung tabi fanatiklik yapılıp samsung da samsung denilmez ise ,yurt dışında 300 dolar gibi burda 700 tl yuh
  • güzel monitor, lakin 500 bilemedin 550 liradan fazla etmezz...
    bahsi geçen fiyatları led ekranın lcd den faklı birşey olduğunu zannedenler bayılsın bu monitöre...

bi marketlere yayılsın bakalım, vatana falan gelsin...
    olmadı Samsung B2430H alırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotiledon -- 22 Mart 2010; 23:55:17 >
  • quote:

bu vesa nedir üstat cahilliğime ver. Ancak şimdi bu soruya cevap verdiğinde benim olmazsa olmaz kriterlerime bu da girecek külli alamayacağım diye de korkmuyor değilim. Şimdilik şöyle: 1920 1080P, 2 MS RESPONSE,24'' en fazla, en az 300 candela
  • Vesa duvara montaj için monitörün arkasında bulunan aparat gibi bişey lcd tvler gibi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotiledon

güzel monitor, lakin 500 bilemedin 550 liradan fazla etmezz...
    bahsi geçen fiyatları led ekranın lcd den faklı birşey olduğunu zannedenler bayılsın bu monitöre...

bi marketlere yayılsın bakalım, vatana falan gelsin...
    olmadı Samsung B2430H alırız...

monitörde bilmem de şu marketlerde gördüğümüz tv lerde lcd - led farkı çok belli oluyor.
  • 550-580 arası olursa ideal olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.