Şimdi Ara

Xiomi mi band 4 almak isteyenler Axses mobil kampanyası ile D&R com.tr de 169 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-axess mobile girip d&r com.tr de extra %20indirim kampanyasını bulup giriyoruz.
    2-menu içinden telefonu zubizu ile eslestiriyoruz.
    3-eslesme tamamlandıktan sonra telefonu yatay yapınca bize QR kod ve altında sayisal5bir kod göstermesi gerekir.Sonta aynı menü içinden alt tarafta "alışverişe başla" butonuna tıklayıp d&r sayfasına geçiyoruz.
    4-Bu sayfadan mi band 4'ü(veya başka bir ürün de olabilir) sepete ekliyoruz.
    5-Satin al bölümünde alt tarafta 3 seçenek var (Kupon kullan,hediye çeki kullan zubizu kampanyası kullan)Biz zubizu kampanyası bölümüne girip axsess Mobil de ki sayısal kodu oraya giriyoruz anında 15 TL düşüyor.
    6- sonra satinal bölümünden kart bilgilerini girip alışverişi tamamlıyoruz. 3 ve üstü taksit secersek anlasma gereği 7 ye bölüyor işlem sonunda.
    7-2.is günü sonunda hesap hateketlerinizde 45 TL'lik daha exsta d&r indirimi yapıldığını göreceksiniz.
    Ben bu şekilde aldım 15 TL anında+45 TL 2 gün sonra toplamda 60 TL indirim oldu ürün 229 TL den 169 tl ye geldi. Bu da şuan xiomi Türkiye garantili satılan ürünler arasındaki en ucuz fiyat.

Kampanya ile ilgili Axess mobilde açıklamalar kısmında da gerekli bilgiler mevcut. Umarım almak isteyenlerin isine yarar. Şimdiden hayırlı olsun.. Xiomi mi band 4 almak isteyenler Axses mobil kampanyası ile D&R com.tr de 169 Tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu kadar uğraşmaya değmesi için fiyatın 100 TL ye falan inmesi lazımdı.
    Hem zaten yakında 5 çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın bu fiyatlara mi band 5 çıkıcak haliyle fiyatları düşücek o zaman alırsınız,aceleniz yoksa
  • anneme almayı düşünüyordum. teşekkürler.
  • Uygun fiyatlı '' orijinal'' siyah bileklik nerede bulabilirim. Band 3 icin (4te ayni bandı kullanıyor sanırıml
    Orijinal diye satıyorlar ürün yorumlarında çakma olduğu belirtiliyor.

• 5 yakında çıkacak Türkiye'ye hemen gelir mi bilinmez gelince de muhtemelen 300 TL den aşağı olmaz.yani neredeyse yarı yarıya..Tercih meselesi ben almayi düşünenlere bir faydam olsun diye paylaştım..

• Eyvallah dostum kulaklık alıcaktım sayende indirimli alıyorum airdots sıkıntı çıkarmı piyasada çok fazla çakma var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ercn55 E kullanıcısına yanıt
    mi band 5 için yurtdışı bir site 33dolar fiyattan ön sipariş açmış. Vergilerle birlikte Türkiye geliş fiyatı 350 TL nin altında olmayacaktır muhtemelen. Mi band 4 için iyi fiyat teşekkürler.
  • 5 çıkacak, onu bekleyin. 1 yıldır kullanıyorum, çizik dışında güzel. Çok çabuk çiziliyor. Ekran koruyucu şart Xiomi mi band 4 almak isteyenler Axses mobil kampanyası ile D&R com.tr de 169 Tl

• 1) 140'a satıldı trde 1 haziranda n11. Dönem İçi En Düşük Fiyat:139,99 TL
    3) amazonda şu an ‎₺169,73 (satıcı amazoncomtr) uğraş vermeden aynı fiyat.
    3) şu an trendyol toslayla 173'e geliyor.
    4) aliexpress 21-24 dolara satılıyor. 5 veya 10 dolar kuponla daha ucuza gelir. 10 dolar kuponunuz yoksa davettten üye olunca 4/5 kuponu veriyor. 18 dolar = 122₺+vergi
    5) ürün eskidi, yenisi çıkacak yakında liste fiyatı 25-30 dolara son model alırsınız. yeni modeli de 150tl kar koyan trdeki fırsatçılardan almayın.

değmez.
  • kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    D&r i arayıp sor istersen.icin rahat eder.bu arada kampanya da maximun 100 TL indirim alabiliyorsun bilgin olsun

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Amazonda 224 TL olarak gördüm 169 ise o da güzel fiyat Xiomi mi band 4 almak isteyenler Axses mobil kampanyası ile D&R com.tr de 169 Tl

• Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Hocam aliden alın derim yoksa pahalıya satıyorlar ve orjinalini burda 60-70'e dahi zor bulursunuz.N11'de orjinal olmayandan alabilirsiniz 20-30 tl'ye.
  • Mi band 5 çıkınca 4 ucuzlamaz. 4 aynı kalır 5 daha yüksek fiyata satılır.

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Hocam davet nasil ediliyor. (4$ icin sanırım)
    Ve 10$ lik kupon nasil alınıyor?

• Vergilendirme nasıl oluyor? Kaç TL vergi çıkıyor

• D&R iade konusunda sabıkalı. 1 ayda iade alamamıştım aman dikkat.

• ercn55 E kullanıcısına yanıt
    Min 10tl çıkıyor onu söyliyim.Ben 100 liralık şeye 15tl ödüyorum.Bir de satıcıya çok az yazın derseniz iyi olur tabii bariz olmasın mesela 10dolarlık ürüne 5-4 dolar yazdırıyordum ben.
  • Teşekkürler,fiyata göre vergi yani.. Ağırlık veya büyüklüğe göre değil

• Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum hocam.Bilgi sahibi olursanız haber verir misiniz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.