Şimdi Ara

Xin Zhao -- The Seneschal of Demacia (Jungle) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

Eline sağlık dostum
    Ayrıca bi sorum var; ben q skill cdleri azalttığı için, trinity'i xinde çok işlevsel buluyorum.Ama botrk da kafamı kurcalamıyo değil, sence neden botrk ilk?

Wriggle kasmadigin icin a.s eksik oluyor basta,botrk hem as hem ls(w ile cok iyi)hem de slow verdigi icin oncelikli tercihim.

Asyi zeal de veriyor dostum
  • quote:

quote:

quote:

Eline sağlık dostum
    Ayrıca bi sorum var; ben q skill cdleri azalttığı için, trinity'i xinde çok işlevsel buluyorum.Ama botrk da kafamı kurcalamıyo değil, sence neden botrk ilk?

Wriggle kasmadigin icin a.s eksik oluyor basta,botrk hem as hem ls(w ile cok iyi)hem de slow verdigi icin oncelikli tercihim.

Asyi zeal de veriyor dostum

Trinity de ls yok,farkettiysen buildlerimde ls veren baska item yok,ben bunu tercih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• botrk yerine kara balta alınabilir en viable olanda o genelde

Mobility bot / Kertenkele / karabalta / randluın / malmortıus / karsıya gore bi item /
  • Rehberin guzel olmus elibe saglik agresif buildde ruh gomlegi yerine malmortiusda cikilabilir onuda ekkersen guzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

botrk yerine kara balta alınabilir en viable olanda o genelde

Mobility bot / Kertenkele / karabalta / randluın / malmortıus / karsıya gore bi item /

Evet bu buildde olabilir duruma gore,dedigim gibi oyuna gore degisir buildler.Bu buildi de eklerim rehbere..Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

Rehberin guzel olmus elibe saglik agresif buildde ruh gomlegi yerine malmortiusda cikilabilir onuda ekkersen guzel olur

Tavsiyen için teşekkürler,hepsini boş bir vaktimde düzenleyeceğim..
  • gerek top gerek jungle olsun hiç botrk almıyorum Youmuu tercih ediyorum genel olarak güzel bir rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: nameofblood

gerek top gerek jungle olsun hiç botrk almıyorum Youmuu tercih ediyorum genel olarak güzel bir rehber

Buildlere ekleme yapacağım,yorum için teşekkürler..
  • vayra fener nerf yemeden önce neydi la yaomu kılıcı ile süper vruyordu ha
  • yararlı bir build olmuş hepsini okudum eline sağlık ben genelde 2 level gank yerine hep counter jungle tercih ediyorum :D karşı jungleri oyundan düşürmeden rahat etmiyor içim
  • Xin eğlenceli hero ya smurfte oynuyorum hep win

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • ad rünler yerine mov speed denemek lazım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

ad rünler yerine mov speed denemek lazım bi

Bence a.s olmazsa olmaz.As rün koyduğumuzda da dmg azalacağından ad de gerekiyor.Mov speed i eksik değil bence ama istiyorsan mobility botuyla sorununu giderebilirsin belki.
  • Puss in Boots kullanıcısına yanıt
    zırh olarak civili çıkıyorum yanlış mı yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Karşıda çok aşırı kasmış ad herolar yoksa gerek yok bence,randuin den gelen hp ye ihtiyaç var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Karşıda çok aşırı kasmış ad herolar yoksa gerek yok bence,randuin den gelen hp ye ihtiyaç var.

gecen kasmış bir draven var dı canı azdı bende çivili var bir balta attı kendi öldü sövmeye başladı. Randiunnu aktifini kullanmayı arada unutuyorum o yüzden çivili çıkıyorum artık randiun çıkayım.
  • Ellerine sağlık güzel rehber olmuş.Başka şampiyonlara da yapmayı düşünüyor musun ?
  • Aklima gelen bir soru var. Ap xin oynanmaz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel rehber

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.