Şimdi Ara

Xin Zhao -- The Seneschal of Demacia (Jungle) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    AP Xin 300-400 AP çıkana kadar iş yapmıyor, ki PURE AP kasmıyoruz. Dmg vurabilmek için nashor - lich bane falan kasıyoruz ilk. item bitirdiğinde kuleleri kesebiliyor

Konuya gelirsek;

Ben Wriggle+Tin taşı yapıp jungle dönüp kasılmayı çok seviyorum. İlk drake'i çaktırmadan hızlıca alırsanız 5 lvlda (w fulleyerek), ondan sonraki drake timelarını kaçırmadan kontrol ederseniz takıma çok güzel katkı sağlıyor. LVLda fark da atıyorsunuz çok güzel dönüyor çünkü. Benim taktiğim budur. Drake yaparken Kırmızı Ziynetinizin ve Pembe Wardınızın olması sizin için riski çok azaltır. 1 kere deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

quote:

zırh olarak civili çıkıyorum yanlış mı yapıyorum?

Karşıda çok aşırı kasmış ad herolar yoksa gerek yok bence,randuin den gelen hp ye ihtiyaç var.

gecen kasmış bir draven var dı canı azdı bende çivili var bir balta attı kendi öldü sövmeye başladı. Randiunnu aktifini kullanmayı arada unutuyorum o yüzden çivili çıkıyorum artık randiun çıkayım.

Dediğim gibi duruma göre,çok aşırı kasmazlarsa randuin daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: drinkduff

Ellerine sağlık güzel rehber olmuş.Başka şampiyonlara da yapmayı düşünüyor musun ?

İlgi oldukça yapma hevesim artıyor da,bazı şampiyonlarda biraz daha ustalaşmam gerek rehber için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

AP Xin 300-400 AP çıkana kadar iş yapmıyor, ki PURE AP kasmıyoruz. Dmg vurabilmek için nashor - lich bane falan kasıyoruz ilk. item bitirdiğinde kuleleri kesebiliyor

Konuya gelirsek;

Ben Wriggle+Tin taşı yapıp jungle dönüp kasılmayı çok seviyorum. İlk drake'i çaktırmadan hızlıca alırsanız 5 lvlda (w fulleyerek), ondan sonraki drake timelarını kaçırmadan kontrol ederseniz takıma çok güzel katkı sağlıyor. LVLda fark da atıyorsunuz çok güzel dönüyor çünkü. Benim taktiğim budur. Drake yaparken Kırmızı Ziynetinizin ve Pembe Wardınızın olması sizin için riski çok azaltır. 1 kere deneyin

Jungle'da kalmayı Xin de kesinlikle önermiyorum.

• quote:

Aklima gelen bir soru var. Ap xin oynanmaz mi?

Onu da öldürdüler(gerçi oynayan oynuyor da),önceden oynardım artık oynamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.