Şimdi Ara

Xilence XP500 bi sorum olucaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar bi el atın. Bu sistemde xilence xp500 güç kaynağım var msı cyclone 6850 ya da sapphire 5850 xtreme almayı düşünüyorum. birinde gördüm xtreme 5850 takmış bu güç kaynağına. ama benm anakarta da bir adet 4pin hdd kablosu yani molex takmam gerekiyor anakartın üzerinde bi molex girişi var yani. e zaten bu güç kaynağında 2tane molex var. e birde dvdrw ye takıyorm etti iki. bu şekilde xtreme 5850 alsam çoklayıcılarla çalıştırabilir miyim sorunsuz. 1 anakarta, 1 dvdrw ye 1de 5850ye güç yetirebilir mi bu güç kaynağı sadece 2 molexten çoklayıcılar vasıtasıyla?? çalıştırsa bile performans kaybı falan yaşatır mı

• Çoklayıcı ile bağlanabilir fakat o power supply ile sistemi riske atmayın, belki başkası çalıştırır fakat sisteme zarar gelmeyeceğini kimse garanti edemez.
  • "riske atmayn, sisteme zarar gelmeyeceğinden emin olamazsnz..." demişsinz ama ben daha çok rakamlar üzerinden bi değerlendirme bekliyorum açıkcası. Anakartın, dvdrw nin ve 5850nin kaç ampere ihtyaç duyduğu ve xp500ün molexleriyle bu amperi sağlayp sağlayamayacağı...
  • Güç kaynağının sitesinde, 12v1: 20, 12v2: 18 amper diyor
  • Alt resme tıklayarak pclabs inceleme yorumuna bakabilirsiniz, yaklaşıp 390w toplam güç veriyor yani o sistemi riske atmayın diye boşuna söylememiştim.

Xilence XP500 bi sorum olucaktı
  • ooo baya dandik bi güç kaynağı almışım ozamn peki ne önerirsiniz güç kaynağı olarak. şöyle 100 150 liraya alınabilecek gerçek 500 600 watt verebilen.
    ekran kartları için kendi 6pin çıkışları olan, başka biyerden okuduğum kadarıyla 4 ayrı koruma olması gerekiyomuş onların falan olduğu bi güç kaynağı biliyo musnz?? (aşırı voltaj (OVP),aşrı akım (OCP), aşırı güç (OPP),kısa devre koruması (SCP) )

bi de bu güç kaynağını 2.el alan olur mu bilgisayarcılarda falan. sorayım mı bikaç dükkana. 50 60lira sayarlarsa iyi olur çünkü ama şuanki aklım olsa 1lira vermem bu psu ya. yazıklar olsun geçen yaz 90 lira vermiştim

• Biraz bütceyi aşabilirseniz eğer ilk tercihiniz Corsair GS600 modeli olsun.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3704

150TL sınırını aşamam derseniz Seasonic 520w modelini alın, overclocksuz default durumda Gtx580 bile kullanılabilir alttaki power supply ile.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-s12ii-80-plus-bronze-520w-guc-kaynagi.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba djarum vişneli satan varmı acaba
  • Şimdi aklma geldi. Bu güç kaynağnda 4adet sata güç çıkışı da var ve şu an 3tane sata çıkışı boşta. Sata dan molex e çevirici diye arattm google dan ve bu dvi-vga adaptörü gbi küçük bi aparatla bunun yapılabildğni gördüm. 2molex i anakart ve dvdrw ye, 2satayı da çeviriciyle ekran kartma kullansam olabilr mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.