Bildirim
Xilence'dan yüksek performans sınıfı yeni işlemci soğutucus: M606
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
xilence sessiz fanlara üretiyor ve iyi soğutuyor ama acaba bu işlemci fanı işe yarayacakmı acaba -
Xilence ürünleri genellikle uygun fiyatlı oluyor.Bu üründe f/p olur umarım.
Güncel soketlerin hepsine destek vermesi ve pwm li fana sahip olması iyi olmuş. -
Bu Tip Soğutuculara Bakılırsa Görünüş Olarak Bana Göre İyi. Fiyat ve Soğutması İyi Olursa Alınabilir Bir Soğutucu Olucaktır. -
Genel olarak ısı borularının işlemciye direk temas ettiği ürünlere talep varken neden bloklu olmasını tercih ettiklerini anlamadım ? -
12 ısı borusu görünüşü kadar heybetli olcakmı bakalım -
fanı güzelmis -
thernalrigt 120 extreme kopyası -
inşşalah görünüşü kadarda soğutması ii olurr.. -
6 adet ısı borusu 12 değil. 6X2
Ben ağırlığını da merak ettim çünki fiyatı uygun olursa alınabilir gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 21 Mayıs 2010; 22:59:56 > -
ısı boruları oldukça dikkat çekici.. Bence iyi performans verir gibi.. -
bence çok ultra bir soğutucu değil daha iyilerinide gördük. neden daha farklı şeyler tasarlamıyorlarda hep aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp (sogutup sogutup mu desek) getiriyorlar anlamak mümkün değil.
-
başlıkta m606, haberde m6600 yazıyor hangisi doğru .... amd işlemci için fan arkayamı üflüyor kasa içinemi belli dil...
-
Hep aynı şekil hep aynı tasarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X