Şimdi Ara

Xigmatek Shockwave vs Xigmatek Assasin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadlar bişey merak ettim hangisi daha iyi hava akımı, sıvı soğutma, parça değiştirerek uzun süreli kullanım olarak?

xigmatek Shockwave
    510 mm x 220 mm x 445 mm
    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=230&type=photo

xigmatek Assasin
    500 mm x 210 mm x 500 mm
    http://www.xigmatek.com/product.php?productid=202&type=photo

(B x T x H)

B: Genişlik
    T: Derinlik
    H: Yükseklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 5 Mart 2015; 3:01:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up up up up

• Shockwave dahaiyi ,daha çok fan takılabiliyo özellikler kısmından belli.
  • Baska ne farkları var hocam iç hacim falan nasıl?

Hocam bu arada;

B: Genişlik
    T: Derinlik
    H: Yükseklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 10 Ocak 2015; 18:48:28 >
  • up up up up up
  • Hocam sakın almayın . Kasaların metalinden çalmışlar kasayı zorlasan eğiliyor. Pişman olursun . Sanalmarketime bak ben ordan 220tlye daha yeni corsair aldım full metal zorlasan bile bşy olmuyor

• Up

Hangi kasanın metalından çalmışlar hocam iki tane kasa var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigmatek Elysium Full Tower Kasa
    11 yıl önce açıldı
    Xigmatek Midgard V Kasa
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iki kasada dandik. Cooler master , corsair , zalman gibi markalar alın. Hem bir sürü güzel özellikleri oluyor hemde sağlam. Bnde corsair spec-3 var 220tl ye aldım süper.

• Hocam hani kasanın içine fan takılabiliyorya hani ekran kartının yanına falan o özellik varmı bu shockwavede falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 5 Mart 2015; 16:28:35 >
  • Shockwave serisi kasalarda bulunan psu'lar Vector serisi ve Ass. serisinde ki psu'ya göre bir tık iyidir, bunun dışında kasa tek önde fan ile geliyor, arkaya ve üste egsoz fan ilavesi de lazım, yan tarafına da fan takılabiliyor ama çokta gerekli değil, ilk etapta üst ve arkaya takman iyi olur, arkaya 12cm fan, üste 14cm fan güzel olur.

Malzeme yapısına gelince de çelik kalınlığına bakarak diğer markalarla karşılaştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hornyman

Hocam iki kasada dandik. Cooler master , corsair , zalman gibi markalar alın. Hem bir sürü güzel özellikleri oluyor hemde sağlam. Bnde corsair spec-3 var 220tl ye aldım süper.

Zalman hepsinden daha dandik bilemeden yorum yapma
  • Hocam iki tane kafama takılan soru var lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınız;

1.450 TL fiyat civarı olarak shockwave kasayı seçmem iyimi olmuş?

2.Hani kasanın içine fan takılabiliyorya ekran kartına hava üfleyip daha iyi soğutsun diye o özellik varmı shockwavede? Eğer yoksa önemlimidir bu özellik lütfen beni bu konuda aydınlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 5 Mart 2015; 17:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayli73

Hocam iki tane kafama takılan soru var lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınız;

2.Hani kasanın içine fan takılabiliyorya ekran kartına hava üfleyip daha iyi soğutsun diye o özellik varmı shockwavede? Eğer yoksa önemlimidir bu özellik lütfen beni bu konuda aydınlatır mısınız?

Derken ? Kasa 1450TL mi ?
  • 1- Shockwave şuan sanırım Vatan'da 487 TL'den satılıyor ?

Alternatif olarak;

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-core-v31-80plus-bronze-650w-pencereli-midt-atx-siyah-kasa.html

2- Ekran kartına hava üflemesi için, kasanın yan tarafında ki alt kısıma, içeriye üfleyecek şekilde fan takabilirsin.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    herhalde 1400 liralik pc butcesinde kasaya butcesinin 1/3 unu vermeyi dusunuyor :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende shockwave var gayet memnunum ama 1400 liralik butceye bu kasa asiri kacar

• Yok hocam 1400 lirayı nerden çıkardınız ?

Sistem bu;

Xigmatek Shockwave vs Xigmatek Assasin

Not: Çekilen sistem resmi eskidir yani fiyatlar farklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 6 Mart 2015; 2:13:59 >
  • Pardon o zaman ben yanlis anlamisim. Bende shockwave var gayet memnunum acikcasi psu da kaliteli, tam yukte 744 watt cekebiliyor diye biliyorum

• Sistem iyi duruyor, anakartı daha uygun fiyatlı alabilirsin, 70 TL fazladan verme;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-h97-plus-intel-h97-soket-1150-ddr3-1600mhz-hdmidvi-anakart.html?srt=UP

O farka da cpu cooler eklersin gayet iyi olur;

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-cnps5x-performa-775115011551156amd-am2am2-am3fm1-islemci-sogutucu.html?srt=UP

Arka egsoz fan eklemişsin listeye, üste de bir tane 14cm'lik fan ekle tam olsun, yana da ihtiyaç duyarsan alırsın.

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-clf-serisi-140mm-mavi-led-fan.html

• Hocam yani sistem böyle iyimi olmuş diğer parçalar falan fiyat performans mı ?

Not: Çekilen ss eskidir 2 ay oldu çekeli yani resimdeki fiyatlar şimdiki fiyatlardan farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayli73 -- 7 Mart 2015; 3:39:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.