Şimdi Ara

XIGMATEK NRP PC702 80PLUS 700W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.1-2 hafta önce bende sistem topladımda vatandan xigmatek utgard black edition 700W kasayı önerdiler.Benimde dış görünüşü hoşuma gitti içindeki psununda iyi olduğunu söylediler bende tamam dedim ve aldım sizce bu psu nasıl arkadaşlar? Biliyorum artık aldım kötüde deseniz değiştiremiyecem ama sadece merak ediyorum

Psu bu arkadaşlarhttp://www.xigmatek.com/product.php?productid=39&type=specification

Maksimum verebildiği güç 648 mi arkadaşlar? Teşekkürler.

• güzel ürün ,hayırlı olsun
  • ooppss teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam

Merhaba arkadaşlar.1-2 hafta önce bende sistem topladımda vatandan xigmatek utgard black edition 700W kasayı önerdiler.Benimde dış görünüşü hoşuma gitti içindeki psununda iyi olduğunu söylediler bende tamam dedim ve aldım sizce bu psu nasıl arkadaşlar? Biliyorum artık aldım kötüde deseniz değiştiremiyecem ama sadece merak ediyorum

Psu bu arkadaşlarhttp://www.xigmatek.com/product.php?productid=39&type=specification

Maksimum verebildiği güç 648 mi arkadaşlar? Teşekkürler.

Sürekli olarak 648 vermez en yüksek watt'a çıkacağı değer budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
    Sürekli olarak 648 vermez en yüksek watt'a çıkacağı değer budur.

648w en yükse değeri değil..
    12v kanallarından verebildiği toplam güç 648w..
    toplam gücü 700w olan bir psu için bu değer gayet iyi.(%92,5)
  • "Real and stable 600W output Continuous 600W total DC output for real 100% loading." Burda yazılana göre psu istikrarlı olarak 600W güç verebiliyomuş sanırım.
  • Aynı güç kaynağını bende uzun bir süredir kullanıyorum, Xigmatek Utgard ile birlikte almıştım. Şurada incelemesi var, herşey anlatılıyor gayer yeterli;

http://www.hardwareheaven.com/reviews/929/pg1/xigmatek-nrp-pc702-700w-psu-review-introduction.html
    quote:

The quality of the Xigmatek NRP-PC702 PSU is much better than most people would expect from a product of its class. The manufacturing quality is very good since Xigmatek chose high quality parts for their product and the OEM did a fine job while assembling it. The power supply also features all six major protection circuits (OVP, OCP, OPP, UVP, SCP and OTP).

Aesthetically the NRP-PC702 may not be something extraordinary but its serious appearance and the company’s attention to details create a nice looking product. While most enthusiasts would prefer a modular unit, the careful sleeving job on the cables and the black connectors in conjunction with the great paint job creates an aesthetically pleasing product.

When it comes to performance, the Xigmatek NRP-PC702 performed beyond our expectations. The good performance of the voltage regulation circuit was backed up by the astonishing electrical efficiency and the thermal and acoustics performance are very good for a product of this class and price. Nonetheless, better heatsinks would dramatically improve both the thermal and acoustics performance of this unit.

To sum up, the Xigmatek NRP-PC702 is a high quality, dependable power supply with exceptional electrical efficiency and excellent overall performance. It should be at the top of most people’s shortlist when looking to purchase a reliable power supply which offers very balanced performance, especially for those who mostly care about the electrical efficiency of their systems.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 25 Aralık 2010; 8:21:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XILENCE XP480 REDWING 480W PSU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasada içindeki psuda gayet kaliteli ürünler.. hayırlı uğurlu olsun..
  • F@ruk teşekkürler bakıyorum hemen.

ThE LoSt teşekkürler.
  • bende almıştım 2 gündür çalıştırıyorum psu çalışmıyor sanki hiç ses yok sıfır ses gerçekten daha önceki uçak mod psu ma göre...bundan daha sessizi var demeyin boşuna daha sessizi prize takılı olmayan psudur.
  • Merhaba

XIGMATEK NRP PC702 80PLUS 700W

Şu zımbırtılar nedir ne işe yarar arkadaşlar fan kontrolünemi yarıyor nereye nasıl takılacak bunlar

Hort İçin Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 7 Mayıs 2011; 14:46:38 >
  • quote:

fan kontrolüne mi yarıyor

Doğru tahmin 4pin olanı güç kaynağına takacaksın kontrolcüye elektrik sağlaması için. 3pinleri de kontol etmek istediğin fanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUZz -- 7 Mayıs 2011; 23:50:58 >
  • @Chris Brown
    bildiğim kadarıyla o kabloların fanları kontrol etmek gibi bir amacı yok..
    sadece takılacak ekstra fanlara anakartta yer kalmayacağı için direkt olarak psudan
    güç sağlamaya yarıyor..
    fan hızları sabit olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

@Chris Brown
    bildiğim kadarıyla o kabloların fanları kontrol etmek gibi bir amacı yok..
    sadece takılacak ekstra fanlara anakartta yer kalmayacağı için direkt olarak psudan
    güç sağlamaya yarıyor..
    fan hızları sabit olacaktır

yok hocam utgard olan kasanın tepesinde fan kontrol eden bi yer var
    o kablolara da fan bağlanıp kontrol edilebiliyor ama fan devri düşürünce o düğmenin olduğu yer ısınıyor diye duymuştum
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek
    yok hocam utgard olan kasanın tepesinde fan kontrol eden bi yer var
    o kablolara da fan bağlanıp kontrol edilebiliyor ama fan devri düşürünce o düğmenin olduğu yer ısınıyor diye duymuştum
    saygılar

pardon o zaman ..
    ben kasanın değilde sadece psu alındığında psu ların içinden çıkan kablolar sanmıştım.
    kasaya ait kablo ise bilgim yok..yanlış bilgilendirme yapmayalım
  • Bu cins kabloları bagladım cırt ile duruyor nereye baglayacagımı bulamadım. Şayet fan kontrol içinse iyi nasıl baglayacagımı bilen varsa söylerse sevinirim. Arkadaki egzost fan 12 cm çok hızlı çalışıyor , tepedeki 17 lik fan dışarı neredeyse hiç hava üflemiyor bayağı bi yavaş çalışıyor öndeki fanı takcak yer bulamadım zaten çevirici almam gerekli.
  • o zımbırtılar 2 pinlikmiş 3 pinlik fanları çalıştırıyor toplam 6 fan kontrol edilebiliyormuş.
    Şimdi 3 fanı bagladım 2 12ligi a , büyük olanı b diye bagladım kontrolde sorun yok ama @rozek , in söyledigi gibi hemen ısınıyor fan kontrolün bulundugu yerler yanarsa sıkıntı çıkarabilir çünkü usb olsun power reset olsun hepsi aynı yerden geliyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 8 Mayıs 2011; 10:55:00 >
  • Güzel kasa kaliteli power.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.