Şimdi Ara

XIGMATEK HDT 4GR Hakkında düşünceleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair H75 Sıvı soğutmam var. Yeni anakart takacağım için cpu macunu değiştirmem gerek. Vatadan baktım bu macun iş görürü gibi gözüküyor. Bildiğiniz daha iyi bir macun var mı. Vatandan almam gerekiyor yanlız.

• Varmı bu macunu kullanan arkadaşlar kullandığım notebook un Bakım zamanı yaklaşıyor 6. Ayında bakıma gidicek servisin kullandığı macun haliyle çok kaliteli olduğunu sanmıyorum o Yüzden kendim Alıp bakımını yaptırırken bu macunu kullanmalarını söyliycem. Daha önce Alıp kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ? Teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hdt-4gr-thermal-macun.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz termal macun iyidir.Xigmatek in en üst fiyatlı macunudur sanırım TR piyasasındaki. İyi olmama gibi bir lüksü yok.
    Diğer markaların da 15TL ve üstü macunları da iş görür.
    Dün Cooler Master ic essential e1 i Quadro 2000 ekran kartıma uyguladım. Oyunda test ettiğimde; macunu yenilemeden önce yükse 94-98 dereceleri gören, 90 ın altına inmeyen kart; aynı şartlarda yükte 76 dereceyi geçmedi. Yaklaşık 20 derecelik bir iyileşme sağladı.Yani fiyat aralığında başı çeken 3-4 marka var zaten onların orta ve üst fiyatlılarından biri işinizi görür. Belli aralıklarla yenilemekte fayda var.
    Şahsi görüşüm 4 gr lık bir macuna 53 lira soygundur. Basit bir matematiksel hesapla kilosu 13270 TL ye geliyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tysonpearl

Bahsettiğiniz termal macun iyidir.Xigmatek in en üst fiyatlı macunudur sanırım TR piyasasındaki. İyi olmama gibi bir lüksü yok.
    Diğer markaların da 15TL ve üstü macunları da iş görür.
    Dün Cooler Master ic essential e1 i Quadro 2000 ekran kartıma uyguladım. Oyunda test ettiğimde; macunu yenilemeden önce yükse 94-98 dereceleri gören, 90 ın altına inmeyen kart; aynı şartlarda yükte 76 dereceyi geçmedi. Yaklaşık 20 derecelik bir iyileşme sağladı.Yani fiyat aralığında başı çeken 3-4 marka var zaten onların orta ve üst fiyatlılarından biri işinizi görür. Belli aralıklarla yenilemekte fayda var.
    Şahsi görüşüm 4 gr lık bir macuna 53 lira soygundur. Basit bir matematiksel hesapla kilosu 13270 TL ye geliyor!

Hocam cidden Bayağı Düşüş olmuş bende notebookumu hafta sonu bakıma götüreceğim bu macunu Alıp bakalım faydasını görürüz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.