Şimdi Ara

Xigmatek Dark Knight Vs CM Hyper 412S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktata belirttiğim gibi Xigmatek mi yoksa cooler master 412 mi .Amd işlemcide kullanılacaktır Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum
    http://img687.imageshack.us/img687/4375/v251921.jpg dark knight
    http://img252.imageshack.us/img252/9586/v258126.jpg hyper 412

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extension -- 27 Ocak 2012; 17:28:57 >

• CM 4 tane 6mm Darkknighta 3 tane 8mm ısı borusu var.Dark knight kullanan biri olarak her türlü dark knight derim zaten görünüşü zaten ayrı konu siyah krom kaplama ve fanı ışıklı.CM biraz basit duruyor yanında.Ayrıca dark knight büyük soğutuculu ramlerde sorun çıkarmaz çünkü ramlerin oraya kadar gelmiyor fanıyla birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 27 Ocak 2012; 18:47:26 >
  • cevabın için teşekkur ederim ancak sorunum var hala dark knightın montajıyla fan yonu ekran kartına bakıyor sanırsam cooler masterdaki aparat la ayarlanabiliyor o yuzden kafam karışık kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extension

cevabın için teşekkur ederim ancak sorunum var hala dark knightın montajıyla fan yonu ekran kartına bakıyor sanırsam cooler masterdaki aparat la ayarlanabiliyor o yuzden kafam karışık kalıyor.

amd soketlerde fan aşağı ya da yukarı gelecek şekilde takılabiliyo. intel soketlere her türlü takılır.
  • Bu yüzden cooler master düşünüyorum acaba ne kadar fark eder soğutcu yonunun aşağıya bakması ?
  • quote:

cevabın için teşekkur ederim ancak sorunum var hala dark knightın montajıyla fan yonu ekran kartına bakıyor sanırsam cooler masterdaki aparat la ayarlanabiliyor o yuzden kafam karışık kalıyor.

Arkadaşın dediği gibi.Ama cm hakkaten çirkin ya
  • Doğrudur cm çrkin duruyor ancak aparat sorunu var cm deki gibi aparatı olsaydı düşünmeden alcaktım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Doğrudur cm çrkin duruyor ancak aparat sorunu var cm deki gibi aparatı olsaydı düşünmeden alcaktım :D

Aslında aparatı var ama lanet olsun bizim memlekette yok.
  • Darkknight kesinlikle kullanmış biri olarak yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

Darkknight kesinlikle kullanmış biri olarak yazıyorum

• tesekkurler xigmatek alıcağım
  • quote:

tesekkurler xigmatek alıcağım

en doğru karar şaşma sen soğutucuyu görünce kalite ve şıklık nedir göreceksin
  • quote:

tesekkurler xigmatek alıcağım

kullanıma başladıktan sonra bizide performans ve SESSİZLİK konusunda bilgilendirirmisin :)
  • Benim bildiğim işlemci soğutucusu ekran kartına bakacak şekilde takılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solidshot

Benim bildiğim işlemci soğutucusu ekran kartına bakacak şekilde takılmalı.

tabiki aksi halde ısıyı ekrankartına az da olsa yollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solidshot

Benim bildiğim işlemci soğutucusu ekran kartına bakacak şekilde takılmalı.

amd lerde öyle sanıyorum .. intellerde ramin üstünde fan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.