Şimdi Ara

XIGMATEK DARK KNIGHT II Soğutucu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine bu soğutucuyu aldım ve sisteme monte ettim. Fakat soğutucu blok ile fanı birleştiren plastik parçalar çok dandik 3 ay sonunda biri koptu. yanında yedek 2 plastik daha verildi ama onlarda 3 ay sonra koparsa elimde kalmayacak. Acaba diyorum fanı bloğa yapıştırsam sıkıntı olur mu? Yada yanlışmı yaptıkta ondan mı koptu. Başka böyle sorun yaşayan oldumu?? Oncada para verdik.

XIGMATEK DARK KNIGHT II Soğutucu!!!

• Xigmatek'in Archilles ve Venus olmak üzere iki ayrı soğutucusunu kullandım/kullanıyorum. O lastikler her ikisinde de defalarca söküp takmama rağmen (ki birinde en az 50 kere söküp takmışımdır) kopma durumuyla karşılaşmadım.

sizdeki kopma durumunun da istisna olduğunu düşünüyorum. Yerinizde olsam yapıştırma vs yapmazdım.
    hocam bide şöyle durum var. tek yerden değil bir sürü yerden kurumuş gibi olmuş. Çekince un ufak oluyor ve direk koptu. Buna nolmuş diyip dokunmamla elimde kalması bir oldu. birçok yerinden çatlama yapmış şekilde şuan. fandan çok memnunum ama lastikleri şans diyim ozaman kötü çıktı. Yarın diğer tarafındaki lastiğede bakıcam acaba diğeride aynımı.
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    İlginç. Acaba çok mu ısınıyor da zamanla sertleşme ve çatlama oluştu?

Xigmatek'e de yazmayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nasıl yazıcam markaya dönüş yapılır mı acaba

Orijinalden alıntı: Sooso

Ürün 4 aylık garantisi devam ediyor vatandan aldım orayami goturim

bence götürün, gerçi Vatandan genelde herkes şikayetçi.
  • Bi etkisi olmaz onun, değiştirmekle filan ugrasma takıntılı değilsen, benim contac 30 sogutucuda da alt 2 lastik kopuk öyle, bi şekilde tuttur ya da arası cok acılmıyorsa onunla bile ugrasma. Ben tutturmakla bile ugrasmadım, bi fark da yok zaten, fanın ucup gidecek hali yok.
    iPod Video 5.5G 32GB CF Mod "Rockboxed" | Ultimate Ears Triple.fi 10vi
  • Aynı ürünün scorpion 2 modelini kullanıyorum lastik bağlantın doğru kopma konusuna gelince;

Araştırmamdan sonra birkaç kişide kopma olayının hatta bilgisayar çalışırken koptuğunun fanın pc içinde dans ettiğini okudum:)

Fakat 3 ay çok kısa süre kopmaması lazım. Kopmasının sebebi lastik bir süre sonra sertleşiyor ve elastik özelliğini kaybederek kopuyor. Bu aşırı ısı olunca mı yoksa fazla soğuk olunca mı ortaya çıkan bir durum bilmiyorum.

Yapıştırma ile uğraşma plastik kelepçeler var onları kullan
    i5-8600K / GIGABYTE GTX 1080 WINDFORCE OC 8G /ASUS TUF Z370-PLUS GAMING / GSKILL 16GB RipjawsV Red DDR4 2400MHz / Corsair Carbide Series Air 540 ATX Cube Case - Steel Silver / BenQ XL2411Z 144Hz 24 inch Gaming Monitor / CORSAIR STRAFE RGB MX BROWN /SENNHEISER GSP 300 Gaming Headset / Logitech G502 PROTEUS CORE / Samsung SSD 970 EVO NVMe M.2 250
  • FearDive kullanıcısına yanıt
    Şuan bendeki durum kasayı sallayinca oynuyor. Aşırı ısıdan diyen bi kişi daha oldu açtım kasayı elle yokladim buz gibi bloğun üstü. Soğuktan desek havalar soğuk değil yazı yeni atlattik. Sanırım plastik kelepçe ile tutturcam bu mantıklı geldi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.