Şimdi Ara

XIGMATEK DARK KNIGHT CPU sogutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gece sessiz bir ortamda cok sinir bozucu tiz bir ses cikariyor. Fan devri en dusukte. Kasanin ustunde megaflow fan olmasina ragmen sesini duyabiliyorum.

Ayni urunu kullanan var mi? Sizde durum nedir?

• Aynı ürünü kullanıyorum gayet memnunum sesi de pek rahatsız etmiyor açıkçası.
  • Gelen ses fanin donme hizi degil cunku en dusukte calisiyor zaten. Ancak o tiz ses gece rahatsiz etti beni. Sanki fan uzun sure kullanimdan sora eskimiste sinir bozucu bir ses cikariyor.
  • valla bende öyle tiz bir seste gelmiyor ki hocam sessiz sakin takılıyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

valla bende öyle tiz bir seste gelmiyor ki hocam sessiz sakin takılıyor öyle

sinir bozucu bir ses var bilmiyorum neden oldugunuda. isin kotusu nasil duzeltilir bir fikrimde yok :S
  • Bende Xigmatek HDT-SD964W soğutucu var. Nerdeyse bir senedir kullanıyorum ve fanından gelen sizinkine benzer rahatsız edici ses nedeniyle yerine 12cmlik yeni bir fan taktım. Xigmatekin fan konusunda sıkıntılı olduğunu söyleyebilirim. Kasamda onun haricinde xigmatekin iki adet 12cmlik fanı daha var. Onları da bir senedir kullanıyorum. Çok sesli oldukları için %50 devirde çalıştırıyorum.
  • http://www.xigmatek.com/product.php?productid=16&type=specification
    Merhabalar bende bu CPU soğutucusundan sipariş vermek üzereydim XIGMATEK S1283W Dark Knight (LGA 1155, 1156 uyumlu, hatta en yeni LGA2011 Ready diyor). Şu dediğiniz fan en düşük devirdeyken duyulan tiz ses konusu kafamı karıştırdı. Üstteki arkadaş gibi yapsak, Dark Knight üzerindeki kendi fanını çıkarıp yerine başka bir 12cm fan alıp oraya taksak (takılabiliyormuki) bu sorunu giderebilirmiyiz?. Fan mili yatağı düşük kalitede duruyor (Akasa Venom'a göre) Dark Knight'da "Long Life Bearing" kullanılıyormuş...

http://www.akasa.co.uk/update.php?tpl=product/cpu.product.tpl&no=181&type=CPUcoolers&type_sub=Retailcooler&model=AK-CCX-4002HPV2
    XIGMATEK S1283W Dark Knight yerine diğer bir seçenek olarak Akasa VENOM tercih edilebilir duruyor. Venom sadece LGA1366'ya kadar desteği var. ayrıca fan yapısı kanatçık yapısı daha kullanışlı kaliteli duruyor. Fan milinin döndüğü yatak kısmı üst düzey daha kaliteli yapıda HDB (Hydro Dynamic Bearing)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 22 Şubat 2012; 12:20:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka arkadaşlara da söylemiştim; Bence önemli olan heat pipe direct tocuh, 12cm fan ve ram bloğunu engellemeyecek bir yapı. Kaliteli bir marka alırsanız fan sesi duymazsınız o kadar. Aradaki tek fark bu olur. Soğutma -çok büyük fiyat farkı yoksa- benzer değerlerde olur. Xigmatekin soğutucu bloğu iyi iş çıkarıyor ama fanlar güvenilir değil. Akasayı öven çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.