Şimdi Ara

Xigmatek aurora 240 soğutucu fanları pert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iki fanda kitlendi artık çalışmaz oldu söktüğümde yağlama deliği vb benzeri bişey göremedim. elimdeki zalman fanları taktım şimdilik idare ediyorlar.

    bu yağlama deliği olmayan fanları bi şekilde hayata döndürmek mümkün mü ?




  • yağlama deliği olmayabilir tür tür olur ballbearing falan filan eskiden iyi bilirdim. xigmatek iyi bir marka değil kaç sene kullandın ömrü o kadardır yani bu saatten sonra bir şeyler yapıp çevirsen bile ilk zamanları gibi olmaz ses yapar vs bence boşver işte takmışsın idarelik onunla git gittiği kadar. su soğutmanın pompa giderse işi biter fanı sonradan da değiştirirsin daha gider. günümüzde fanlar çok pahalı yani artık ucuz su soğutma ile pahalı su soğutma farkı fan kalitesi de etkiliyor eskisine nazaran. para harcama bence o zalmanların da işi bittiğinde zaten su soğutmanın da işi biter yenileme tamir falan değil de orta karar bir 240 360 neyse bir daha alırsın. işlemci ne zalman fanlar yavaş mı iş görmüyor mu neden eski fanları istiyorsun ışıklı mı eskileri? ben özellikle ışıksız corsair pro xt 360 almıştım. fena ışık karşıtı olmama rağmen kasa panayır gibi maalesef. önceki ekran kartını programından kapatıyordum ışığı bu yenisinde kablo takmak lazım anakarta hiç uğraşmadım.





  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    zalman fanlarda sıkıntı yok çalışıyorlar da devirleri az sıkıntı olur mu bilemedim. Gerçi devirlerinin az olması daha iyi oldu en azından kafa şişirmiyorlar. Evet ışıklı o ışıklardan nefret ediyorum D zamanında uygun diye almıştım bunu bakalım dediğin gibi gittiği yere kadar artık. Benim anakartın bir de kendi led leride var ikisi birlikte iyice pavyona döndürüyor ortalığı. Allahtan kasa görünmeyen bir yerde de gözüme gelmiyor hiç biri. Görmesem bile sonradan bazılarının kapattım boşuna yakmasın D

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt

    evet benimki de masanın altında yoksa bu ışıklar rahatsız eder kullanırken. zalman fanları biz eskiden iyi sessiz diye alırdık eskilerden demek ki taktıkların. yani amd olsun intel olsun max ısıya gelse bile hız düşürüp devam ediyorlar ki sendeki su soğutmada artık düşürmesin hızı bir zahmet. ben bu cehennem yazında sabit 1500 devir de kullandım sorun olmadı 90 91 dereceye çıktı last of us başında gölgelendirme yapıyor ya bir 10 dakikla ama sorun etmedim oyun içi ısınmıyor. bir de bendeki en çok ısınan amdlerden 5800x3d. ses mi soğutma mı derken bozdum kafayı oto yaptım oyuna girince 2400 devir çıkınca 1100 devir bir süre sonra. oyun gürültüsünden duymayacaz artık yapacak bir şey yok. sende ne güzel işte sessiz soğutman olmuş rulmanına toz girmesin. 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.