quote:Orijinalden alıntı: asihupAlıntıları Göster oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam
quote:Orijinalden alıntı: Master-Zoyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alamAlıntıları Göster kardeş sen şakasın dimi
quote:Orijinalden alıntı: Master-Zoyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alamAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam sandalyeden düştüm
quote:Orijinalden alıntı: Mystic-Xquote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam sandalyeden düştümAlıntıları Göster UPSS
quote:Orijinalden alıntı: Master-Zoyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alamAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam nede olsa fenerli
quote:Orijinalden alıntı: gardanquote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam nede olsa fenerliAlıntıları Göster BENDE FENERLİYM AMA KARDEŞ İSTİSNA
quote:Orijinalden alıntı: Master-Zoyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alamAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam dc oldum die üzülüodum kendime geldim
quote:Orijinalden alıntı: Brand*quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam dc oldum die üzülüodum kendime geldimAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: gardanquote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam nede olsa fenerliAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: gardan quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam nede olsa fenerli Fenere Laf etme lan fenere laf etme bunca yıllık arkadaşlığımızı kanla bitirme!! sen benim dooğumumdan ölümüme kadar arkadaşım olarak kalıcaksın. Bidaha fenere laf edersen küçük soğan beynini ezerim! Alıntı: Sadece fener yerini değiştirdim fener yerinde"anama"olması lazım! Şahan Gökbakar - Kime Diyorum Ben - işin aslı - Ntv :D
quote:Orijinalden alıntı: tugberk94quote:Orjinalden alıntı: gardan quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 oyun parası ile 2m mi yoksa gerçek para ile mi oyun parası ileyse hemen alam nede olsa fenerli Fenere Laf etme lan fenere laf etme bunca yıllık arkadaşlığımızı kanla bitirme!! sen benim dooğumumdan ölümüme kadar arkadaşım olarak kalıcaksın. Bidaha fenere laf edersen küçük soğan beynini ezerim! Alıntı: Sadece fener yerini değiştirdim fener yerinde"anama"olması lazım! Şahan Gökbakar - Kime Diyorum Ben - işin aslı - Ntv :DAlıntıları Göster konumu saptımayınnnn