Şimdi Ara

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
34
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakında bi aşamalı anlatım yapmayı düşünüyorum hocam ama emin ol elinde kalmaz pratik bi olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: başgedikli

quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

dostum her şeye ticket açıp para istemeyin. Büyük ihtimal lensinde focus problemi vardır sen sürekli kullanınca o da oynamıştır iyice berbat olmuştur 2dk lık ayarla fıstık gibi yapabilirsin makineni merak etme.

1 hafta kullanınca sürekli kullanmış oluyor ve focus oynamış oluyor öylemi, sonra içini aç ve fabrika ayarı yap diyorsun... beceri ve dikkat isteyen ayarında 2 dakika olduğunu söylüyorsun ...yazdığını okudunmu...bunu okuyan gearbest in çalışanı olduğunu zanneder...1 haftada bozulan ürün içinde hakkını arama diyorsun...şunuda ekleyim benim cihaz 3gün dayandı ve bulanık...

Oncelikle belirteyim ki tüm iyi niyetimle yazdım lakin üslubun çok anlamsız. Doğruya doğruyu söylüuprım. Ben motorda kullandım arabada bile donus ayarı bozuluyor silikonu iyi sıkmadıysan. Bende öyle ni hal aldı ki japonlamayo bile düşündüm. Neyse siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

sorun o değilde biz bmw araba aldık dacia araba almadıkki bmw aldıysak bmwnin hakkını isteriz buda onun gibi yanlışım varsa düzeltin

Kesinlikle katılıyorum. 200 liralık sıfır ürünü daha kullanmadan içini açıp tamir etmeye zorlanmak hiç hoş değil. Arkadaşlar bunu nasıl normal karşılıyor anlamıyorum. Ortada mağduriyet durumu var ve ticket açarak insanların hakkını araması gayet doğal.

200 TL'lik ürünü içini acıp tamir etmeye zorlanmak için illa ki gearbest'in veya x firmanın ticketiniz vasıtası ile size kısmi para mı vermesi gerekiyor; Eğer BMW aldıysanız sorun varsa iade edersiniz. ve paranızı geri alırsınız, 10-20 alınca tamir ederek kullanmak nedir!.

Yakında gearbestten türkiye ürün gönderimi durulursa mumla ararsınız bu günleri..

ayrıca ürün iade edildiğinde Wallete yüklendiğinde ilave olarak yaklaşık 10 USD değerinde GB puan veriyor, yani ödediğiniz para + kargo masrafı için ödediğiniz paranın fazlası hesabınıza tanımlanıyor ve istediğiniz ürünü alabilirsiniz.

Ürün PTT üzerinden 15-20 gün içinde iade oluyor takip kodlu olarak zaten 30 gün olduğunda ürün ulaşmasa bile gearbest iade yapacağını ticketlerinde söylüyor, KISMI para iadesi yerine iade edin ürünleri istediğiniz kamerayı alın.

• SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Fokus ayarının Fotoğraflı aşama aşama anlatılması iyi olur herkesin işine yarar teşekkür ederiz şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbaydar76

quote:

quote:

sorun o değilde biz bmw araba aldık dacia araba almadıkki bmw aldıysak bmwnin hakkını isteriz buda onun gibi yanlışım varsa düzeltin

Kesinlikle katılıyorum. 200 liralık sıfır ürünü daha kullanmadan içini açıp tamir etmeye zorlanmak hiç hoş değil. Arkadaşlar bunu nasıl normal karşılıyor anlamıyorum. Ortada mağduriyet durumu var ve ticket açarak insanların hakkını araması gayet doğal.

200 TL'lik ürünü içini acıp tamir etmeye zorlanmak için illa ki gearbest'in veya x firmanın ticketiniz vasıtası ile size kısmi para mı vermesi gerekiyor; Eğer BMW aldıysanız sorun varsa iade edersiniz. ve paranızı geri alırsınız, 10-20 alınca tamir ederek kullanmak nedir!.

Yakında gearbestten türkiye ürün gönderimi durulursa mumla ararsınız bu günleri..

ayrıca ürün iade edildiğinde Wallete yüklendiğinde ilave olarak yaklaşık 10 USD değerinde GB puan veriyor, yani ödediğiniz para + kargo masrafı için ödediğiniz paranın fazlası hesabınıza tanımlanıyor ve istediğiniz ürünü alabilirsiniz.

Ürün PTT üzerinden 15-20 gün içinde iade oluyor takip kodlu olarak zaten 30 gün olduğunda ürün ulaşmasa bile gearbest iade yapacağını ticketlerinde söylüyor, KISMI para iadesi yerine iade edin ürünleri istediğiniz kamerayı alın.

bravo dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kısmi para vermesi gerekmiyor, ürünü geri iade alıp ödediğim parayı iade etmesi , ve beni mağduriyete uğrattığı için kargo geri gönderme kargo ücretini karşılaması gerekiyor. Merak etmeyin direk kısmi iade istemedim, komple ürünü iade etme teklifinde bulundum,benim kameramın focus sorunu olduğu gibi çakmaklık şarjıda bozuk. Komple iade olmaması halinde kısmi iade istediğimi yazdım.Elalemin 10 dolarının peşinde değilim sadece kendi ödediğim paranın peşindeyim.

Bunun yanında 1 ay hevesle ürünü bekleyen müşteriye gearbest ne yapıyor ? ürün bozuk çıktığı için insanın moralini bozuyor, İade etmek icin günlerce yazışma yaptırıyor, iadeyi kabul ederse 30 lira geri gönderme kargosunu müşteriye kitliyor. Puan olayı hikaye, insiyatiflerine kalmış. Burada bir arkdaş cebinden 30 tl verip yolladı. Kaldı ki Puanı verse bile Neden cebinde olan, istediği yere harcayabileceği 30 lirası gearbest puanına dönüşsün ve illa gearbestte harcamak zorunda kalsın? Tamamen saçmalık.

Şu büyük firmaların avukatlığını yapmayı bırakın artık, gearbest türkiyeye gönderimi durdurursa mumla filan aramam, alternatifi çok. O olmazsa banggood olur o olmazsa dealextreme olur , buyincoins olur , aliexpress olur , ebay olur ..... Öyle bir lanse ediyorsunuzki sanki biz havadan 10 -20 dolar gelsinin peşindeyiz. Biz 200 lira verdiğimiz, 1 ay hevesle beklediğimiz ürünün daha ilk kullanımda içini açıp tamir etmek zorunda bırakılmamıza öfkeliyiz. Ve sadece ödediğimiz parayı istiyoruz ne eksik ne fazla.

@SeniorAwesome

• Kamerayı ilk alanlardanım, şimdiye kadar pek sorun olmamıştı, sadece sık tak çıkar yaptığımdan cam aparatına ilk günkü kadar sıkı oturmadığını ve bazen yoldaki bozukluklardan biraz etkilendiği gördüm.

Isınma durumundaki video kalitesi ile ilgili, fırsat bulursam yollayacağımı söylemiştim. Youtube'a yolladım bir tane.
    Akşam iş çıkışı camları ve klimayı açıp 5-10 dakika ilerledikten sonraki bir video. Güneşe karşı gittiğim için görüntü çok iyi olmadı ama yine de fikir verebilir.

Youtube her zaman ki gibi kaliteyi törpülemiş yine.
    Bu arada, cihaz gün boyu güneş altındaydı ve çalışmıyorken bile el değmeyecek kadar ısınmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 5 Haziran 2016; 20:51:18 >

• Puzzles kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 5 Haziran 2016; 21:34:31 >
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Çok zorluyorsunuz. Birincisi, ürün tamir olmuyor düzelten arkadaşlarda sorun halen devam ediyor. İkincisi, gearbest bilerek yada bilmeyerek sorunlu bir seri satışı yapıyor, geri bildirimlere rağmen bunu yapıyor. Ürün hatalı, iadesi masraflı hepsini geçtim zaman kaybı hepsinden kıymetli, aylarca sürecek bir süreç bu. Burada tüketici sonuna kadar mağdur. Ama şirket sorunu çözmek yerine herkesin önünde birşeyler atıyor adeta, kimine 5 kimine 10 dolar iyi pazarlık edene 20 dolar. Çingene pazarlığı..

Bu firmanın nesini savunuyorsunuz anlamak zor. Gearbest bir gün Türkiyeye satış yapmazsa tüketici daha iyi sitelere yönelterek hayra girmiş olur.

• celutska kullanıcısına yanıt
    Zorlayan sizsiniz eğer sorun varsa para koparmak değil iade en doğru seçimdir. Ancak birisi kısmı iade alınca diğer insanlarda ölücüzere gibi kısmı iade için bastırdı. Kısa ve öz eğer sorun varsa iade edersin. İade dışındaki seçenekler haksızlığa girer yurtdisindan ucuza alışveriş yaparken bedava kargo iyi ama iade de niye para ödeyim. Gitti lgidiyor da satıyorlar aynı kamerayı 299 TL ücretsiz kargo ile alın onlardan yok onlarda pahalı 55-68 usd civarı alıp bana 10 usd teklif edildi ama başkasına 20 usd bana da aynı teklif edilsin sorunlu kamerayı kullanayım veya yine forumda birisin kısmı iade alayım ikinci el satayım ben buna karşıyım. Bugün gearbestte yapılan seneler önce amazon a yapıldı amazon ne yaptı ürün satisini azaldı.yok gearbest olmasa diğer siteler kusura bakmayın bugün gönderirler yarın oraya da aynı yapılmaya başlanır ve 1 gün sadece İnternete seyretmeye baslariz ürünleri çünkü tr gönderen kalmaz.

Problem varsa tek çözüm iadedır. Diğer çözümler sadece hak yemektir.

Bu sadece alinti yaptığım kişiye değil aynı düşünce olan tüm kişilere dır.

• quote:

Zorlayan sizsiniz eğer sorun varsa para koparmak değil iade en doğru seçimdir. Ancak birisi kısmı iade alınca diğer insanlarda ölücüzere gibi kısmı iade için bastırdı. Kısa ve öz eğer sorun varsa iade edersin. İade dışındaki seçenekler haksızlığa girer yurtdisindan ucuza alışveriş yaparken bedava kargo iyi ama iade de niye para ödeyim. Gitti lgidiyor da satıyorlar aynı kamerayı 299 TL ücretsiz kargo ile alın onlardan yok onlarda pahalı 55-68 usd civarı alıp bana 10 usd teklif edildi ama başkasına 20 usd bana da aynı teklif edilsin sorunlu kamerayı kullanayım veya yine forumda birisin kısmı iade alayım ikinci el satayım ben buna karşıyım. Bugün gearbestte yapılan seneler önce amazon a yapıldı amazon ne yaptı ürün satisini azaldı.yok gearbest olmasa diğer siteler kusura bakmayın bugün gönderirler yarın oraya da aynı yapılmaya başlanır ve 1 gün sadece İnternete seyretmeye baslariz ürünleri çünkü tr gönderen kalmaz.

Problem varsa tek çözüm iadedır. Diğer çözümler sadece hak yemektir.

Bu sadece alinti yaptığım kişiye değil aynı düşünce olan tüm kişilere dır.

Ciddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz ? " yurtdisindan ucuza alışveriş yaparken bedava kargo iyi ama iade de niye para ödeyim " Bu nasıl bir mantıktır açıklar mısınız lütfen ? İnsanlar keyfinemi iade gönderiyorlar. 1 ay bekliyorlar , sıfır ürünleri bozuk çıkıyor iadeye yollayıp 1 ay daha bekliyorlar. Zamandan kıymetli ne var bu devirde ? Gearbest insanları 2 ay mağdur ettiği için üstüne özür çeki bile yollamalı.

İşte bu biatçı anlayış yüzünden yıllardır şark kurnazı esnaflar ülkemizde insanları fahiş fiyatlarla kazıklıyor. Sizin gibi insanlarda hakkını aramak yerine, şark kurnazı - kazıkçı esnafları savunup onları yüceltiyor. Yurtdışı yurtiçi farketmez bu aynı şey, aynı mantık....

Ben zaten iade talebimi etmişim, geabest ile 10 gündür yazışıyorum . Adamlar iade kabul etmiyorsa ne yapabilirim ???? Veya İade kabul etse 30 lira kargoyu neden ben ödeyeyim ? Benim suçum ne ? Ürünü alırken paralarını saniyesine hesaplarına yatırmışım,1 ay hevesle beklemişim. üstüne 1-2 hafta müşteri destekle yazışıp + 1 ay kargonun gitmesini bekleyip + kusurlu ürünün kargo masrafını ödemek mantıklı bir davranış olur mu ?

İnsanlar hakkında ister genele , ister özele konuşun itham ederken daha dikkatli olmalısınız. Siz millete " ölücü, para koparmaya çalışan " diye ithamlarda bulunursanız, insanlarda sizin hakkınızda bir takım kanaatlere varır ve olayın sonu hoş olmaz. Eğer fikriniz varsa , belirtip çekilin bir köşeye ; insanları kötü sıfatlarla itham etmeyin. Şu an Ramazan ayının başlangıcındayız, biraz daha hoşgörülü , biraz daha sağduyulu davranmaya ve aklı selim düşünmeye davet ediyorum sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

hayırlısı olsun.

Eyvallah, hepimizin hakkında hayırlısı olsun dostum.
  • benim kamerada sorun yok,zaten sorun olsada içini açıp ayar yaparım yeterki gearbest bana ucuz ama bozuk da olsa ürün göndersin...göndermezse türkiye ne yapar...sende sorun çıkarma...hakkını arama....yahu bu nasıl anlayış..(böyle düşünenler bende sen kimin adamısın derim) arkadaşlar gearbest te ne ilk defa ticket açılacak nede son defa.. bozuk cihazlarınızı gönderin ve hakkınızı arayın iyisini alın...paybal ve gearbest bu aklı verenlerden daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başgedikli -- 6 Haziran 2016; 0:13:03 >
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    Kısa ve öz ;

Kimse hakkını arama demiyor ama cihaz da sorun olup iade etmeyerek para koparilip focus ayarını yapip kullaniyorsa hak yemektedır.

Bekleme ile ilgili Bizim PTT ve Post Nl /China postun halt yemesi uzun surmesi 30 aksami sipariş verdiğim ürünler 4unde türkiye girmis. Bakalım kaçında teslim olacak. Bundan sonra ay sonlarında sipariş vereceğim büyük ihtimal gemi/ucak seferleri yakınsa 4 günde geliyor diğer dönemlerde bekletiliyor ve ilk ucak/gemi tarihi

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı alışveriş sitelerinden ürün çekip , firmaya ürünüm gelmedi diyerek yeni bir tane daha göndermelirini sağlayıp bunu pişkin pişkin anlatanlara olan tepkinizi anlarım. Siz bahsettiğim insanlarla bizleri bir tutuyorsunuz ki hatanız da bu.

Hak'tan bahsettiniz; sorunlu çıkan cihazlar için 1 ay gelmesi, 1 ay geri gitmesi, ortalama 15 yazışma, bu süreçte başka bir kamera alabilecekken alamamanız, yaşadığınız huzursuzluk ve hayal kırıklığı... tüm bunların hakkı nasıl telafi edilecek? ürünü iade edip ödediğinizi parayı alsanız bile adalet sağlanmış, hak yerini bulmuş olacak mı? Gearbest'in hakkını savunurken tüketicinin hakkının telafisi için de iki kelam etseniz ya.

İkinci husus da şu ki; cihaz tamamen bozuk değil ama bekleneni vermediği için idare edilebilecek halde. Şu halde, sağlam cihaz 60$a satılıyorsa bizdeki sorunlu cihazın ederi için yaklaşık 10-25$ daha az düşünülebilir. Yani cihazı 40 $a satıyor olslardı ve biz bu halde alsaydık sorun yoktu. Arkadaşların yaptığı da alışverişteki bu zararı telafi etmek. Cihazı iade etmeden cihaz bedelinin tamamını talep edenler de ağır ölücüdür, buna da katılırım. Zira cihaz hafif kusurlu, tamamen bozuk değil.

• Bu gear best çalışanları insanı iyice salak yerine koyuyor,şimdide bana kameranın önünde sticker bant varsa sökün diyor.

Şaka gibi müşteri hizmetleri var

Kamerayı iade almamak için kırk takla atıyorlar

• ve paypal bittiğine göre çinden alışveriş kimse yapmaz.

Gearbestten sonra DX de PAYPAL ile ödeme almayacağına dair duyur yaptı, neyseki yedek adresim var;

Dear customer,

Recently, PayPal has reported a notice that they will suspend their Turkish business operations from June 6, 2016. Customers in Turkey will no longer be able to pay with PayPal.
    PayPal notice link:
    www.paypal.com
    Online Ödeme Yapın ve Para Gönderin - PayPal Türkiye
    https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home

Due to this reason, PayPal will soon be unavailable in our checkout page for the customers in Turkey. We suggest you use credit card to place the order. We apologize for any inconvenience caused. Here’s a free Gift Card for your future purchase.

Gift Card Code: XXXXX
    Value: $2
    Valid date: June 6, 2016 to July 6, 2016

If you have any questions regarding your PayPal payment, please feel free to contact us here:
    cs.dx.com
    DX New Forum – Discuss Cheap Electronics and Find Smart Tech Here
    https://cs.dx.com/Ticket/Index

Thank you for all your support and understanding.

Yours sincerely,
    DX team

• quote:

ve paypal bittiğine göre çinden alışveriş kimse yapmaz.

Gearbestten sonra DX de PAYPAL ile ödeme almayacağına dair duyur yaptı, neyseki yedek adresim var;

Dear customer,

Recently, PayPal has reported a notice that they will suspend their Turkish business operations from June 6, 2016. Customers in Turkey will no longer be able to pay with PayPal.
    PayPal notice link:https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home

Due to this reason, PayPal will soon be unavailable in our checkout page for the customers in Turkey. We suggest you use credit card to place the order. We apologize for any inconvenience caused. Here’s a free Gift Card for your future purchase.

If you have any questions regarding your PayPal payment, please feel free to contact us here:

Yours sincerely,
    DX team

Az önce Sanal Kredi kartım ile aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Dear customer,

Yours sincerely,
    DX team

gearbest size yamuk yapmaz yaparsa zaten türkiye defterini kapatmak zorunda kalır :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Dear customer,

Yours sincerely,
    DX team

gearbest size yamuk yapmaz yaparsa zaten türkiye defterini kapatmak zorunda kalır :)

Ya yamuktan ziyade nedense açtığım ticketlarda hep çözüm üretildi,

Yakında Paypalın geri döneceğine adım gibi eminim ama 3-4 ay sürer gibi

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.