Şimdi Ara

Xiaomi ve Redmi telefonların Android 12 güncelleme listesi değişti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redmi note 9 güncelleme niye almasınki hayırdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf_Ozkan

12 mart 2020'de çıkış yapan, android 10 ile gelen redmi note 9 pro 12'yi almayacak. Max güzel kara geçmiş android üretici işte...
    Bir daha okuyun Redmi Note 9 almayacak 9S, 9 Pro ve 9 Pro Max (Hindistan) Android 12 alacak gözüküyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windows 11 kullanıcısına yanıt
    Oneplusta eline yüzüne bulaştırıyor. 7 serisinde halen stabil güncelleme gelmedi

• Redmi Note 8 Pro'yu adam akıllı güncelleme getiremeden bitirdiler yani.

• arion kullanıcısına yanıt
    Ben Twitter üzerinden bunların CEO suna yazdım hep aynı modelden bende de var düzenli uptade olsun istedim 🙏

• Redmi 9 u göremedim ama Redmi 9T , Redmi 9 Power çok üzücü bi durum

• POCO X3 NFC.. hadi bakalım göreceğiz.

• Listenin yarısı mi 9t pro'dan daha kötü telefonlar fakat güncelleme vermiyo adamlar manyak mıdır nedir bunlar anlamadım

• 5 yıldır Android 7'deyim. Güncelleme derdim yok. İşimi fazlasıyla görüyor. Word-Excel düzenleme vs her şeyi yapabiliyorumç Sonuna kadar devam 

• Telefonu daha kotu yapacagina vermemesi daha iyi aslında, bir eeyler katabilecegine inandığı cihazlara doğru düzgün güncelleme versin, sorunlarını kapayıp güncelleme işini bıraksınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 855 9t pro ya 12 vermiyor donanımsal acidan daha aşağıda ki telefona veriyor

Rsa kilidi falanda derken Gittikçe Samsung kafasına ulaştı. Bundan sonra oneplus alayim diyorum.

Zaten xiaomi hiçbir cihazın ekran kalitesinden memnun degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 31 Ağustos 2021; 13:45:40 >
  • K20 pro premium kullanıyorum sd855+ işlemci 12 gb ram 512 hafıza var güncelleme yok ??

• Sanki android 11 çok yaladınız Yuttunuz telefonların hepsinde kronik yazılım sıkıntıları var farklı farklı telefonlarda halen 1080 60 fps video çekerken ara ara donmalar takılmalar yapıyor hangi modelini kullansak hepsi aynı, Ne para verirsen ver hepsinideki rahatsızlıklar ayni Kör topal gidiyor xiaomi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 31 Ağustos 2021; 16:12:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Benim mi6 da 3bucuk seneyi devirdi maşallah diyelim, telefondan çok memnunum. Bence bir telefonu 3 sene sorunsuz kullandıysan o telefon hakkını vermiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Snapdragon 855 9t pro ya 12 vermiyor donanımsal acidan daha aşağıda ki telefona veriyor

Rsa kilidi falanda derken Gittikçe Samsung kafasına ulaştı. Bundan sonra oneplus alayim diyorum.

Zaten xiaomi hiçbir cihazın ekran kalitesinden memnun degilim.

Bende 9T Pro kullanıyorum. 732G vs alt seviyelere verip 9T pro nun yada Mi 9 gibi telefonun alamaması çok saçma. Üstelik Ios genel kullanıcılardaki en büyük avantajı olan instagram optimizasyonu android 12 ile gelicek iken 12 yi alamamak sıkıntı. Yoksa çok memnunum cihazdan. Milletin bahsettiği hiç bir MIUI sorunu saçmalığı vs yok cihazımda (yurtiçi cihazı) MIUI 12.5 + Android 11 ile Snapdragon 855 yağ gibi akıyor üstelik 7-8 saat altına ekran süremde düşmüyor. Maşallah ı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows 11

ONEPLUS 3 YIL ANA GÜNCELLEME VERİRKEN, XIAOMI NIYE VERMİYOR ONU ANLAYAMADIM?

OnePlus'un verdiği güncelleme mi de marifet olarak görülüyor?

5T'yi 7 ile aldım 10'a güncelledim takır takır çalışıyor.

7T'yi 10 ile aldım 11'e geçtim cihaz çakıldı geri 10'a döndüm.

O eski OnePlus'dan eser yok. Yine de OnePlus'un fiyat performans seviyesindeki cihazları açık ara en alınabilir cihazlar (Samsung'un bazı özel cihazları dışında (bir tane var SD S20 FE))

Fiyat performansdan kastım da OnePlus 8T garantisiz 5000 TL altına bulunuyor.

Tertemiz panel alırsınız. Öyle e4müş şuymuş lafı uzatan şeyler değil çatır çatır panel. Temiz sıfır işlev ama stabil arayüz alırsınız. 40 yıllık IMX486'yı alırsınız görece iyi kameranız olur.

Onun dışında android tarafı ciddi bir çıkmazda. Amiral tarafında da kaliteli cihaz yok orta segmentte de yok.

Evet amiraller de SD888'in gazabına uğradı. Dönüp de kimsenin 1000 dolar amiral gemisi alacağını düşünmüyorum. Zaten bu fiyatlar ile imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 31 Ağustos 2021; 18:52:47 >

• Mi 9t pro kullanıyorum. Çokta memnunum. Ama güncelleme gelmemesi üzücü.

Saf android 12 kuramaz mıyız?

Ya da birileri bu telefon için 12 düzenlemesi felan yapar mı? Bilgisi olan var mı?

• İyi Note 9 Pro'da güncelleme görünüyor, şükür.

• 2021 nisanında çıkan telefon güncelleme almıyor.Akıl alır gibi değil.Xiaomi son zamanlarda iyice saçmalamaya başladı.Varolan sürümler de bug dolu.

• bende de xiaomi telefon var 2020 yilinin romunu kullaniyorum guncellemeyi bilerek kurmuyorum.. guncelleme o kadar da onemli degil nasilsa marketteki yazilimlar sorunsuz calisiyor ciddi bir guvenlik acigi yoksa guncelleme tavsiye etmem ozellikle xiaomi de yeni buglara merhaba dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 31 Ağustos 2021; 21:7:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.