Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
404.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalan olduuuuufuuu yalan olduuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet süper olmuş. Almak isterim... Televizyon da süper...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ölmüşmü ne
  • pek takip edemedim. fiyatı ne olur sizce türkiyeye geldiğinde? ayrıca tayland da varmıdır? son olarak sar değerini bilneen var mı?
  • Xonami candir ya iyidir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit YiLmaz

mi3 malezyada satışa sunulcakmış 899RM ye geçen bi hesaplama yaptım 550tlye falan geliyor bizim vergileri karı falan da katarsak işin içine 800 900tlye satışa sunulmasını bekliyorum ben Türkiye de

Kısa zaman içerisinde o model gelirse 700-750TL olur.

sanmıyorum 100$ lık bir telefonu 500tlye satan zihniyetten 800 900tllik bir fiyat beklemek yanlış olmaz
  • quote:

quote:

quote:

mi3 malezyada satışa sunulcakmış 899RM ye geçen bi hesaplama yaptım 550tlye falan geliyor bizim vergileri karı falan da katarsak işin içine 800 900tlye satışa sunulmasını bekliyorum ben Türkiye de

sanmıyorum 100$ lık bir telefonu 500tlye satan zihniyetten 800 900tllik bir fiyat beklemek yanlış olmaz

o fiyatı kaktıranlar çinli firma değiller artı avrupa apple ı kaça alıosa bizde aşşagı yukarı o fiyata alıyoruz o pahalıya getiren firmalar kafayı sıyırmış zaten satamıyorlar:)

• wolferto kullanıcısına yanıt
    +1 vergi vergi diye milleti kazikliyorlar ipad i amerikayla ayni fiyattan iphone u avrupayla ayni fiyattan aliyoruz bunlar vergi odemiyor mu xiaomi her zamanki politikisini izlerse telefon ve tabletleri cindeki fiyatlara yakin alabiliriz

• quote:

quote:

quote:

Kim o bahsettiğiniz zihniyetin sahipleri?
  • uacellat_63 kullanıcısına yanıt
    Vergi diye bir gerçek var, ama kazık diye bir gerçek de var.

Tabletlerde ÖTV olmadığından onların zaten aynı fiyatlarda olması normal.
  • Xiaomi TR'ye girdiği gün bu vergi diye zırlayan rakip firma taraftarlarının yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum.
  • Samsung katili olur inşallah.Herkesin elinde S3-S4.İnsan bıkıyor bir süre sonra.
  • nerde o günlerrr :(
  • Ben de verdim oyumu ama orda gidecekleri ülkelerin sıralaması belli sanırım Malezya 1. sırada ve ilk gittikleri ülke de o. Tablo alfabetik sıralamada değil.
  • O günleri zor görürüz cinde bile en çok satılan telefon samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

O günleri zor görürüz cinde bile en çok satılan telefon samsung

Samsung kaç senedir bu işin içinde.. Xiaomi sadece 4 yılda dünyanın en çok satan 6. üreticisi oldu. Samsung'u 4 sene sonra devre dışı bırakır. Ama iyi reklam yapması lazım.
  • Geçtiğimiz yılda samsung cinde en fazla satılan telefon oldu gelmiş geçmiş degil bakın sadece Geçtiğimiz sene için böyle şimdiye kadar Samsung kullanmış biri degilim sevmemde ama çevremizde ki bir çok kişi markaya para verir casper örneğine gerek var mı bilmiyorum sadece bizde degil çinde de marka bağımlılığı var demek ki bazı şeyler için zaman lazım ama forum kullanıcısı gibi bilinçli tüketiciler yönlendirecektir diger kişileride ama samsung da gitmesin rekabet ortamı için büyük üreticilere her zaman ihtiyac var

• Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    Hocam xiaomi'nin yanlış hatırlamıyorsam pistons diye gayet kaliteli kulaklığı var. Bunları da üretmiş olabilir. Ya da başka bir firma xiaomi adına üretiyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.