Şimdi Ara

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.711
Cevap
141
Favori
403.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut Çevik ve Erdi Özüağ öve öve bitiremediler telefonu

http://m.donanimhaber.com/videolar/Xiaomi-Mi3-En-iyi-Android-cep-telefonu-on-inceleme.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    ben eylülden önce girebileceğini düşünmüyorum ama guiare nin dediği gibi online satış ile en düşük fiyatla satabilir yoksa piyasaya girdiği gibi gene elden ele kar yüklemesi olacaktır. sonuçta ne kadar çok rekabet o kadar kullanıcı karı olacaktır. Fanboyluktan öteye herkes ihtiyacı olan telefonu en iyi fiyata alması en makul olan.
  • ZOPO ZP998 900 liraya satılıyor şuan. Üstelik bir distribütör firma getiriyor. Çin'deki fiyatı 300-320 dolar arasında. Xiaomi Mi3'de 300 dolar gibi bir fiyata satılıyor. Bu da demek oluyor ki Xiaomi kendi getirirse 900 liranın bile altına getirebilir. Macera aramaya gerek yok.
  • bu erdi ile mesut ne zaman bir telefona süper dese o ürünler ülkeye giriyor :D
  • İmzalar düzenlendi arkadaşlar. Resme tıklayınca konu açılacak şekilde düzenledim imzaları. İmzanızı güncelleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

İmzalar düzenlendi arkadaşlar. Resme tıklayınca konu açılacak şekilde düzenledim imzaları. İmzanızı güncelleyin.

Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]

Xiaomi Bekliyor !
    benim imzam sizinkini döver :)

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_90933579/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/f8/b6/a4/f8b6a4b97fe85b09fabf4995f06cf3ab.png[/image][/link]  
    [b][size=1][color=gray][color=firebrick]Xiaomi[/color] Bekliyor ![/color][/size][/b][/center]

Türkiyeye gelsin mi oylaması değil bu. Gelecek zaten..

• Bende oyumu kullandım hadi hayırlısı çok seviyorum miui inşallah kitkat sürümünde ram kullanımını düzeltirler. Aşırı ram harcıyor
  • Açık ara öndeyiz  Xiaomi Türkiye [ MIUI 8 Yayınlandı! ]
  • Oylama daha kaç gün sürecek?

• TÜRKİYEyi keşfettikleri gün zam yaparlar satış fiyatlarınaaa
  • yahu bari mayısta tanıtılsa haziranda bizde satarlar:D elite gibi hüsran olmasa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

"Wow, so many people from Turkey. Who's running a MIUI Turkey fan site? Please contact us!"

Adamların dikkatini çekmeyi başardık, 13 sayfada yönetici yazmış.

"Vay canına Türkiye'den çok insan var. MIUI Türkiye fan sitesini kim yönetiyorsa bizimle iletişime geçsin" yazıyor. Biri şunlara MIUI nin doğru düzgün bir Türk fan sitesi olmadığını kullanıcıların forumlarda birleştiğini yazsın yoksa birileri bizim uzerimizden para kazanacak şahsen aylarca Xiaomi MI2 konusuna emek vermiş biri olarak bunu istemiyorum.

O kadar kişiyiz bi yabancı dil bilen yokmu aramızda bi zahmet MIUI yetkilerine cevap verse S.acarin dediği gibi birileri hazır lokmaya konacak yoksa

Arkadaşlar;

ingilizce ve fransızca her türlü cevabı vermeye hazırım, yeterki beni yönlendirin. Ortak karar verici arkadaşlarım bana ulaşsın. Ben sanırım beklemeden çin den getirteceğim :)

• lg g2 aldim faturayla beraber... umarim 2 sene sonrada turkiyede olurlar... umarim turkiye pazarinda cinli firmalar liderlige oynar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mjj_renegade

quote:

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

"Wow, so many people from Turkey. Who's running a MIUI Turkey fan site? Please contact us!"

Adamların dikkatini çekmeyi başardık, 13 sayfada yönetici yazmış.

"Vay canına Türkiye'den çok insan var. MIUI Türkiye fan sitesini kim yönetiyorsa bizimle iletişime geçsin" yazıyor. Biri şunlara MIUI nin doğru düzgün bir Türk fan sitesi olmadığını kullanıcıların forumlarda birleştiğini yazsın yoksa birileri bizim uzerimizden para kazanacak şahsen aylarca Xiaomi MI2 konusuna emek vermiş biri olarak bunu istemiyorum.

O kadar kişiyiz bi yabancı dil bilen yokmu aramızda bi zahmet MIUI yetkilerine cevap verse S.acarin dediği gibi birileri hazır lokmaya konacak yoksa

Arkadaşlar;

ingilizce ve fransızca her türlü cevabı vermeye hazırım, yeterki beni yönlendirin. Ortak karar verici arkadaşlarım bana ulaşsın. Ben sanırım beklemeden çin den getirteceğim :)

Benide yazın ingilizce ve Almanca var

• quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

lg g2 aldim faturayla beraber... umarim 2 sene sonrada turkiyede olurlar... umarim turkiye pazarinda cinli firmalar liderlige oynar...

Bu sene Türkiye'de olacaklar. Yaz bitmeden satışlar başlayacak.
  • Yaza kadar elimdekiyle idare ediyorum. Haziran da mutlaka telefon almam lazım. Keşke bu telefon biraz daha önce duyurulsaydı bunu da bekleyemem ki daha
  • Umarım gelir gelmesini en çok istediğim markaydı.

O değilde zamanın bilgisayar markaları gibi oldu, telefon markaları türeyip Türkiyeye saldırıyor.Daha fazlaları piyasaya girecek sanırım.

Çok fazla oyuncu olacak hepsi tutunamayabilir

Samsung
    Nokia
    HTC
    Apple
    LG
    Prestigio *Yeni duydum
    Sony
    Huawei
    Dark
    ZTE
    Evo
    Piranha
    General Mobile
    FLY
    Motorola
    Casper.
    Zopo

Daha niceleri türeyecek bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 25 Nisan 2014; 19:06:13 >
  • ingilizcesi iyi olan arkadaşlar ille birşeyler yazacaksalar 1 temsilci olsun ve ürünü internet ortamında satsınlar başka şekilde araya 1 adet aracı bile girse şekil 1a'daki gibi yani zopo gibi biraz tuzlu olur.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Hocam sen ağız aradın mı kendileri mi yoksa aracı ile mi gelmeyi düşünüyorlar ?

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    kaynak?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.