Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (888. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjQ7Hocam tüm haritaları silip cihazı resetleyerek yeniden harita çıkartmayı denediniz mi? Hatta dock yerini de değiştirip sıfirdan deneseniz çözülür gibi düşünüyorum.
4-5 kez denedim hatta resetleyip başka bir kullanıcı adı ile başka bir telefona kurdum. Yine aynı üstelik daha önce boyuna süpürdüğü yerleri şimdi enine süpürüyor 1,5 metre eni olan koridorda yüzlerce kez enine gidip gidip geliyor oysa buraları daha önce boylamasına süpürüyordu. Başka bir yerden bir ayarı ile oynamış olmalıyım büyük bir ihtimal ama neresi sora sora bulacağız artık
-
Merhaba sen şanslısın
bende de standby time too long will turn off dedi cihaz kapandı hiç bir ışık yanmıyor uygulamada da standby diyor sadece ayarlardan find cleaner diyince cevap veriyor onun dışında bir şey yok bataryasını söküp tekrar takın dışında çözümde bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littledevil -- 2 Ocak 2021; 16:0:54 > -
-
Hocam uygulamadan olacak bir sey değil gibi, yazılimsal birşeyler var bence, süpürmedeki durum da ilginç, çünkü yazılımsal olarak uzun kenarı baz alıyor robot. Karşılaştığım bir durum değil, peki robot gorevleri normal bir şekilde yerine getiriyor mu? Yani atıyorum koridoru süpür diye komut verince gidip sorunsuz süpürüp docka geliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bjQ7Hocam uygulamadan olacak bir sey değil gibi, yazılimsal birşeyler var bence, süpürmedeki durum da ilginç, çünkü yazılımsal olarak uzun kenarı baz alıyor robot. Karşılaştığım bir durum değil, peki robot gorevleri normal bir şekilde yerine getiriyor mu? Yani atıyorum koridoru süpür diye komut verince gidip sorunsuz süpürüp docka geliyor mu?
Evet yapıyor ama ilk başta boyuna yaptığı yeri şimdi enine yapması ilginç geldi. Boyuna yaparken fırçanın izi sanki halıyı taramış gibi iz bırakıyordu belki de o yüzden psikolojik olarak sanki daha temiz gibi geliyordu. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi belki de hiç fark yok tamamen psikolojiktir. Neyse yapacak bir şey yoktur belki de teşekkürler
-
Aynaları 10 cm yukseklige kadar koçtastan aldigimiz cekmece kaplamalariyla kapladık. Aynayı yukseltemiyorsanız tek çözüm bu -
@Hepsirobot'a bir de buradan teşekkür etmek istiyorum. Robotta bulunan arızam vardı burada daha önce yazmıştım, fan arızası. Kendisi hem ilgilendi hem de gönderdiğim robotu çok güzel tamir etti ekstradan da robot çok güzel şekilde temizlenmiş elden geçirilmiş.
Arızası olan, sorun yaşayan hiç çekinmeden kendisinden yardım talep edebilir. Rahatlıkla güvenebilirsiniz ben memnun kaldım. Buradan da yazmak istedim zaten kendisine teşekkür etmiştim. -
Cok naziksiniz, gönülden teşekkür ederim, teveccühünüz.
Her türlü sorununuzda elimden geleni yaparım, yeter ki robotlarınızın keyfini çıkartın, huzur içinde kullanın.
Saygılarımla
-
Temizlik açısından çok farketmez hocam, koridor gibi yerlerde boyuna yaptığında daha az dönüş yaptığı için bataryayı daha az harcar, başka etkisi olmaz diye düşünüyorum. X2 yaptirın hocam o zaman birini enine birini boyuna yapar belki :)
Bende kare odalarda x2 yaparsam enine ve boyuna yapıyor temizliği.
Viomi V2 Pro kullanıyorum güncelleme gelmiş ancak hemen yüklemedim. Yükleyenler var mı ne değişmiş yükleyelim mi?
Yükledikten sonra çalışmayan çok makine var, dikkatli olun.
-
Yeni dil paketleri geldi. Cihazın konuşma dili artık İngilizce, Çince, Almanca ve Rusça olarak değiştirilebiliyor.
S5 Max sürekli check water tank hatası veriyor. Suyu çok da koysam az da koysam aynı. Ne yapmam lazım?
Hocam o hata değil mop bezini taktığınızda su tankını kontrol edin diyor, normal bir uyarı bir şey yapmanıza gerek yok yani :)
Çok sağol hocam cihazı kutuya tıkıp iade etmeyi düşünüyordum ben de.
İade de edebilirsiniz tabi o hakkınız da var.
https://www.trendyol.com/roidmi/eve-vacuum-mop-akilli-robot-supurge-turkiye-garantili-p-71951881
buda tek başına olanı bunda daha detaylı özellikleri mevcut.
bu ürünü gördünüz mü arkadaşlar, nasıl sizce, iyi görünüyor baya rekabetçi bir fiyat ama satıcı hakkında bir fikrim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 2 Ocak 2021; 23:42:20 >
-
Arkadaşlar 10 gündür Mop pro kullanıyorum genel olarak çok memnunum. Şöyle sorunlar yaşadım. Daha doğrusu sorun mu emin değilim.
1- iki kere batarya çok dolu iken ( %96 vs.) Batarya azaldı deyip istasyona gitti. İlkinde wifi bağlantısı zayıf olan Bir yerdi. Bazan kopuyordu. Ona bağladım.
İkincisinde ise Bir yere girdi sandalye bacakları arasına, daha önce de girip çıkmıştı. Ancak 1 cm kadar yerleri değişmiş galiba uğraştı uğraştı ama kararsız kaldı. Hani sandalye yi 1 mm. Çeksem geçecekti. Nihayet geçemedi batarya azaldı deyip istasyona geri döndü. Modemin bulunduğu odada çekim zayıf değil ama kopma olabilir belki.
2- eşimin telefonu da benim telefonumdan da uygulamaya giremedim. Ya wifi bağlantısı sorunu oldu yada uygulama dondu ( iki telefonda da donar mı sanmıyorum. İki telefonda da supurmeye devam ederken batarya durumu süpürulen alan ve temizlik süresi yazmıyordu.
Modem bağlantısı bazan koptuğu için zaten modem değiştirmek istiyordum. Yeni Modem aldım ama 2 gündür bağlanamamıştım. Az önce TTNet müşteri temsilcisi ile görüştüm sonuç olarak yeni modem için girmek gereken kullanıcı adını Ben doğru yazmama rağmen sistemde yanlış görülüyormuş. Eski modemde internet bağlantısı genelde var. Eskisini takınca açılıyor vs. Bazan kopma olsa da ( çok sık değil). Yazdığım 2 durum internet/ modem ile ilgili mi bilmiyorum dip not olarak yazdım.
İki durum niçin olabilir? Şimdiden teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X