Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
630
Favori
598.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fukasaku

Arkadaşlar aldığım mop pro geldi. Trendyoldan aldığım firma Nasa iletişim Güncel Dijital diyordu garantisine ama Namütenahi Bilişim diye saçma bir firma ismi yazıyor. Neyse artık aldık bir kere...
    Cihazı çalıştırdım %34 şarjı vardı baya dolandı sonra %9 kala durdu. Şarj istasyonuna kendi gitmedi. Şarj istasyonununa döne tıkladım haritayı sıfırladı bu seferde... Ne yapmak gerekiyor?
    Selam, şarj %100 iken ayarlardan köşeleri süpürü seçin ve temizliği başlatın, takılacağı yerlere girmesini duraklatıp sanal duvar çekerek ya da önüne engel koyarak engelleyin. Bütün evin köşelerini gezip kendi şarj istasyonuna döndüğünde haritayı kaydedecek. Bazen çok meşakkatli olabiliyor maalesef. 5-6 deneme sonunda benim harita çıkmıştı. Bende çocuk odası ve salon kısmen üst üste çıkıyordu. Sorunu banyonun kapısını kapatarak çözmüştüm, neden bilmem banyo açıkken saçmalıyordu, sonra harita varken banyo kapısı açıkken tüm köşeleri süpürttüm ve banyolarıda eklemiştim haritaya.

Önemli nokta cihaza hiç müdehale olmaması, takıldığında yerinden oynatmak bile işi bozuyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Viomi v2 Pro dün _37 güncellemesinden sonra sapıttı.

Cihaz adı altında bilgiler geçiyor. Alt sensörleri temizlemeyi unutmayın. Yeni harita oluşturun vs diye. Temizlik yapayım dedim. Oda seçmeme rağmen bütün evi süpürme ye kalktı. Şarj istasyonunu sonra bulamadı falan.

Güncelleme ile haritalama da değişen bir şey falan mı oldu acaba? Harita ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Süpürme başlattığım da yeniden haritalama yapıyor gibiydi çünkü. Bende Haritayı sildim. Yarın yeniden haritalama yapıcam bakalım.
    Burada yaşamış olduğum sorunu yeniden köşeleri süpür yapıp ve harita yeniden oluşunca gitti.

Ancak uygulamada hala cihaz ismi altında sensörleri temizlemeyi unutmayın ve yeni harita oluşturun yazısı durmakta. Fakat İşleyişte herhangi bir sorun yok şuan için süpürme modunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Evet, haftada 1 ya da 2 haftada bir yıkıyordum kullanma kılavuzunda yazdığı gibi. Sonra 24 saat kurutup ardından öyle kullanmaya devam ediyordum.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Tabii forumlarda sık sık yazıyorum filtrelerin bakımı hakkında ama demekki daha sık tekrarlamak gerekiyor.

Firmalar kullanma kılavuzlarında ne derse desin asla ama asla Filtrenizi yıkamayın.

Filtre malzemesi selüloz bazlıdır, yani bildiğimiz kağıt.
    Bir beyaz kağıdı ıslatın, tamamen kuruyunca nasıl eski haline dönmezse, filtreniz de aynı şekilde bozulmaktadır.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 12 Ağustos 2020; 19:16:13 >
  • Fukasaku kullanıcısına yanıt
    Keşke önce iyice şarj edip öyle çalıştırsaydınız.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Demek ki filtremiz bozuldu. Yeni filtre alıp denedikten sonra buradan bilgi vereceğim.
  • Filtrelerin kesinlikle yıkanmaması gerekiyor uzman arkadaşlar hep böyle söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: @_LL_i

Selam, şarj %100 iken ayarlardan köşeleri süpürü seçin ve temizliği başlatın, takılacağı yerlere girmesini duraklatıp sanal duvar çekerek ya da önüne engel koyarak engelleyin. Bütün evin köşelerini gezip kendi şarj istasyonuna döndüğünde haritayı kaydedecek. Bazen çok meşakkatli olabiliyor maalesef. 5-6 deneme sonunda benim harita çıkmıştı. Bende çocuk odası ve salon kısmen üst üste çıkıyordu. Sorunu banyonun kapısını kapatarak çözmüştüm, neden bilmem banyo açıkken saçmalıyordu, sonra harita varken banyo kapısı açıkken tüm köşeleri süpürttüm ve banyolarıda eklemiştim haritaya.

Önemli nokta cihaza hiç müdehale olmaması, takıldığında yerinden oynatmak bile işi bozuyor maalesef.

Alıntıları Göster
    Mijia 1c için bu geçerli değil değil mi ? Bir de mijia 1c de sessiz modda haritalandirma yapilmasini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edsamu -- 12 Ağustos 2020; 20:56:39 >

• berguney B kullanıcısına yanıt
    Haritadan gördüğüm kadarıyla şarj ünitesini evin orta noktasında bi yere koyarsan sorun çözülür diye düşünüyorum. İstersen koridorda ya da oradaki küçük odalardan birinde dene. Tabi modeme yakın olması da önemli. Sorunu öyle çözersin diye düşünüyorum.
  • hörkül H kullanıcısına yanıt
    1- MiHome uygulamasında bazen mevcut harita görünmüyor. kapatıp açmakta fayda var uygulamayı. Haritayı görmeden başlat a basmayın. Ben de eşimin telefonu ile paylaştım sorunsuz ikimizde yönetebiliyoruz. bi de özellikle "kenarları süpür" kapalı olsun bi daha başlatmadan kontrol edin.

2- Malesef sıra ile yok ama mutfağı seçip temizlik bitip dock a dönmeden sıradaki odayı seçip ilerletebilirsiniz. Biraz manuel yani.
  • bohemian666 B kullanıcısına yanıt
    https://vacuumspain.com/en/2020/04/update-firmware-xiaomi-styj02ym.html

Link burda. Ama ben denemedim. Adamlarda sorumluluk kabul etmiyoruz diyo. Win10 pc bulunca denicem ben ama. Siz benden önce denerseniz yazın lütfen.

Bugün bütün ofisi filtresini çıkararak sadece paspas moduyla sildim valla süper oldu. Su tankı almaya gerek kalmadı. Tabi cihazla gelen tankta 200ml su haznesi. Yeterli gelmezse sipariş ederim diyordum ama oda oda paspas yaptırıyorum kontrol ediyorum su seviyesini. Şimdilik idare eder gibi.
  • metalman133 M kullanıcısına yanıt
    En güncel olan çin versiyonunda bile yok sanırım. Halı olarak algılama modu yok diye biliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Ilk kez robot süpürge alacağım için karar veremiyorum. Başlangıç olarak mopsuz makine mi almaliyim lazer sensorlu mu almaliyim ne yapmaliyim kafam çok karıştı.

Evim 120m2, bazi odalarda hali mevcut. Başlangıç olarak mopsuz model mi almaliyim. Bu durumda hangi modeli almaliyim, başımı ağrımasın istiyorum. Önce Xiaomi Viomi v2 pro seçmiştim ancak önce mopsuz mu alsam bilemedim. Fikir verecek olan, önerisi olan var mıdır acaba

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl piyasaya çıkmış nispeten yeni bir modeldir. Güncelleme alacaktır, Xiaomi'nin 2016 yılında çıkmış ilk model süpürgesi bile halen güncelleme alıyor.

Bakımlarını, temizliğini düzenli olarak yaparsanız, darbe, sıkışma vs durumlardan da cihazı korursanız uzun yıllar sorunsuzca kullanacağınızı düşünüyorum.
  • Memnuniyetle hocam, ilk mesajdan da paylaşırım, sağolun.
  • oguz_ua O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Youtube'daki tüm robot süpürge videolarımın yorum bölümü başında güncel satış adreslerini ve linklerini paylaşıyorum. Ayrıca konuda da ara ara güncel satış adreslerini ekliyorum, inceleyebilirsiniz.
  • avep56 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapıp test eden arkadaşlar var hocam, konuyu takipte kalın onların yorumlarını da alalım son güncelleme ile ilgili.
  • ravesandratana R kullanıcısına yanıt
    'Filtresini çıkartarak' derken?
  • metalman133 M kullanıcısına yanıt
    Rusların modifiye ettiği MiHome uygulaasında var, cihaz tanıtım videomda da anlatmıştım.

Uygulamanın güvenilirliği çok tartışılır ama, bu yüzden kullanılmasını önermiyoruz.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144707951
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.