Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
598.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gittigidiyordsn cepport satıcısından s50 aldım 2932 TL ye . Bu firma garanti konusunda nasıl . Xiaomi resmi distribütörü olduklarını söylüyorlar ancak üründe arıza olursa bize göndereceksiniz diyorlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1s kurulum yaptım ve supurmeye başladı fakat koltuk ayaklarında bir yere takıldı çıktı sonra cihaz bı salakladi Yavaş hareket etmeye başladı ve durdurup tekrar başlattım sonra kafası yerine geldi lidar sensörü çarpınca yapıyor ama sürekli böyle yaparsa yanından ayrılmamak gerekiyor müdahale etmek icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Doğru, haklısınız. iRobot Braava var sadece mop yapan.
    Atlamışım... gönülden ırak olunca.
    Saygılarımla
  • Şuan halen süpürüyor odanın bitanesine giriyor hemen çıkıp yapmadığı mutfaktaki alanı yapıp tekrar az biraz girdiği odaya dönüyor değişik bir haritalama yapıyor anlamadim Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.ozseker -- 14 Ocak 2020; 14:7:32 >
  • TP-TP T kullanıcısına yanıt
    Android ile güncellemeyi yapıp iosta yeni özellikleri kullananlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

Dün gittigidiyordsn cepport satıcısından s50 aldım 2932 TL ye . Bu firma garanti konusunda nasıl . Xiaomi resmi distribütörü olduklarını söylüyorlar ancak üründe arıza olursa bize göndereceksiniz diyorlar .
    Bundan 2-3 hafta önce yazmıştım banggood ve n11/gg arasındaki fiyat farkı gittikçe azalıyor diye. 11.11 de n11 den 3500 e satıldı s50, dışarda 2400 falandı. Şimdi banggood aynı sayılır 2500 diyelim gg 2900. Yurtdışından en iyi ihtimalle gelmesi 15-20 günü buluyor, 200-300 için değmez bence. Ki farkınd daha da azalacağına inanıyorum talebin artmasıyla birlikte.
  • i.ozseker kullanıcısına yanıt
    En güzeli haritalamasi olmayan rastgele olanlari almak herhalde. Bunlar hic stabil calismiyor mu arkadas

• hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam
    Resmi garanti veren firmalar sadece evofone ve MiStore'lardır, diğerleri kendi distribütör garantilerini verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

Hayırlı olsun hocam
    Resmi garanti veren firmalar sadece evofone ve MiStore'lardır, diğerleri kendi distribütör garantilerini verirler.
    Teşekkürler . Arada 300 TL fark var ama en azından ithalat garantili olsa da bir garanti var . Yurtdışından alınan s50 için ücretli dahil hiçbir şekilde tamirat yapmıyoruz diyor Xiaomi

• quote:

Hayırlı olsun hocam
    Çok ilginç, Cepport kendi sitesinde aşağıdaki açıklamayı yazmış.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• Melih bey 1s cihazı bugün aldım öncelikle size teşekkür ederim cihaz çok güzel. Fakat çocuk odasında girmediği biyer var orayı tekrar oda seçimi yaparak supurttum yine girmedi ne yapmam lazim Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• hacidesdemir H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu durumda benim versiyon eski ve yeni güncelleme görünmüyor. Sanırım beklemem gerekecek biraz.
  • demayc D kullanıcısına yanıt
    MiUI destekli demişler farkederseniz, Xioami'nin resmi distribütör firması dememişler, diyemezler de zaten..:)

Bugün ben de bir firma açsam, Xiaomi ürünlerini satmaya başlasam aynı cümleleri kullanıp yazabilirim. Bu beni resmi satıcı firma pozisyonuna sokmaz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 14 Ocak 2020; 15:13:37 >
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Distribütör firmaların garanti mantığı arızalı cihazı değiştirmek üzerine oluyor hocam genelde, o da mümkün olursa yapabilirlerse eğer.

Xiaomi Türkiye servisleri destek vermiyor bu cihazlara da ne yazık ki, ben yurtdışı alışlarından bir farkı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden.

Hepsirobot hocama göndeririz cihazı daha iyi..:)
    Güle güle kullanın hocam, ne yazık ki haritalama anında bir bölgeyi es geçmişse yeniden haritalama yapmadan o bölgeyi süpürmez tekrardan.

İlk haritalamanızı kenarları süpür ayarını açıp hızlıca bir daha yapın isterseniz, eksiksiz bir harita çıkarması amacınız olusn.
  • Arkadaşlar, benim STY hep Salonda sapıtıyor. Sayısız deneme yaptım ancak nedeni tam olarak bulamadım. 2 şeyden şüpheleniyorum. 1.si camlarım yere kadar. Bundan etkilenerek sapıtıyor olabilir; fakat mutfak ve oturma odasında da pencereler yere kadar olmasına rağmen oralarda böyle bir sorun yok. 2. sıkıntı ise, aşağıda görmüş olduğunuz berjerlerden 2 tane var salonumda. ayaklarına dikkat ederseniz, benim canavar burada baya bi debeleniyor. o ayaklara çıkmak için çıldırıyor. Burada çok fazla enerji ve zaman harcadıktan sonra ilerliyor ve kısa bir süre sonrada kendine paralel evren yaratmak suretiyle başka deryalara yelken açıyor. Sorunun bu ayaklardan olabileceğini düşünerek buna bir çözüm önerisi olacak olan var mı? Ayakları tam tutturamadığım için yasaklı bölge olayı çok başarılı olmadı. neredeyse tüm camın önün yasaklı seçmem gerekiyor ki bu da çok işime gelmedi. Belki beni yönlendirebilecek biri vardır aranızda...

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• tekiz kullanıcısına yanıt
    Hocam kenarları supurtme işlemi 1s de varmi

Çok güzel bir özellik, özellikle ilk haritalamada çok işe yarıyor. Ne yazık ki 1s'te şu anda yok.
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Hocam birde modlu mi home indirip öyle denesem

• quote:

Distribütör firmaların garanti mantığı arızalı cihazı değiştirmek üzerine oluyor hocam genelde, o da mümkün olursa yapabilirlerse eğer.

Xiaomi Türkiye servisleri destek vermiyor bu cihazlara da ne yazık ki, ben yurtdışı alışlarından bir farkı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden.

Hepsirobot hocama göndeririz cihazı daha iyi..:)
    Teşekkürler hocam . Xiaomi nin İzmir'deki mağazasi bu firmanın mis diye duydum . Xiaomi Türkiye sitesinde varmış hatta. Ancak bana da ithalat garantili gibi geldi . Bozulunca değiştirseler o da uyar bana . Yurtdışı ile uğraşmak istemedim .

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.