Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
598.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demayc

Çok ilginç, Cepport kendi sitesinde aşağıdaki açıklamayı yazmış.

Alıntıları Göster
    burada resmi distribütörüz demiyor ki hocam, en çok biz satıyoruz demiş. ama banggoddan almaktan iyidir, en azından elinizde belge var bir sorun olsa tüketici hakem heyetine başvurursunuz. banggoddan alınca elde avuçta sıfır.

• 1s cihazı yeni sürüm modlu home uygulamasını indirip Türkiye serverinda çalıştırdım sorunsuz çalıştı. Sürüm 5.6.48

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i.ozseker kullanıcısına yanıt
    Cihaz android mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacidesdemir H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

ikisinide denedim ,orjinale tekrar döndüm çünkü çin serveri da oldukça hızlı 1s için

• isetsil İ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için Teşekkürler.

Modlu uygulamanın kullanımınızı pek önermiyorum hocam, Hepsirobot hocam da anı fikirde. Orjinal uygulamadan şaşmamak lazım bence.
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Evofone ve MiStore'lar dediğim gibi, İzmir'deki MiStore'dan bahsediyorsanız evet, resmi garantili ürün alabilirsiniz oradan, direk oraya bakın isterseniz.
    İlk haritalama ise normal. Bendeki 1S de ilk seferinde bir-iki odanın yarısını dönüşte bitirmişti. Sonrasında odalar oluşunca tüm evi temizle dediğimde her odaya sıra ile girip bitirip öyle çıkıyor.
    Dediğim gibi, ilk haritalama işleminde olduysa sıkıntı yok.

• zeytinpark kullanıcısına yanıt
    Hocam haritalamayi yaptı sonra oda seçimi yaptım yalnız yine girmedi gorseldeki yere tekrar yaptırıyorum haritalama bakalım girecek mi?

• tekiz kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ama birde bununla deniyeyim dedim bakalım nasıl fark olacak

• cocus C kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Camda sorun yaratması normal, lidar ışını camdan geri gelmiyor ve orayı da devam eden bir mekan olarak görür. Engel oluşturmanız mantıklı.

Berjerlere gelince; bu sadece bir robot, tank değil.
    Oraya tırmanmaya çalışınca sapıtması normal. Bir defa lidar kalibrasyonu kayboldu mu yeniden çevreyi algılayıp yerini bulması zaman alır.

Çözümü çok kolay değil, haritada no go zone yapmak lazım.

Saygılarımla

• tekiz kullanıcısına yanıt
    Kanunen ülkemizde nereden satın alırsanız alın tamir edemiyorlarsa 30 günde değiştirmeleri lazım.
    Tamir konusu biraz sıkıntılı, şu aşamada yok hükmünde gibi. Elimde bir tane cihaz var, s50, servis açmak için tornavida değil levye kullanmışlar. Anakart bağlantıları kırılmış vs vs.
    Zaman içinde tabii ki firmalar da gelişecektir, ben umutluyum. Firmalar sorumluluklarını üstleninceye dek ben buralardayım.
    Saygılarımla

• En son çıkardığı harita bu. Yalnız modlu home kullandım girmediği çocuk odasındaki yere girdi bu sefer. Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• S5 bugün teslim edildi.
    Eve gelip çalıştırdım.
    Haritalamayı gayet başarılı yaptı, evde hiçbir sıkıntı yaşamadı.
    Tüm haritayı çıkarttıktan sonra şarja döndü.
    İş bittikten sonra ayarlarda gezinirken “Map Saved Mod” bölümünün kapalı olduğunu gördüm. Şimdi haritayı kaydetmemiş mi oldu? Şimdi açtım ben map saved modunu. Mihome’u açınca harita karşıma çıkıyor ama kaydetti öi kaydetmedi mi ve bu map saved mod’un açık mı kapalı mı durması gerektiğini anlayamadım.

• İyi Akşamlar Arkadaşlar, s50 aldık. Sanırım s5 ile aynı oluyor. Haritalamayı oda oda tanımlayarak nasıl yapacağız. Yardımcı olursanız çok seviniriz. Bir de ios ya da android fark etmiyor değil mi mihome uygulamasını çalıştırırken. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carikan47 -- 14 Ocak 2020; 20:21:44 >
  • TP-TP T kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin hocam. Map save modu acik olarak yapacaginiz ilk tam supurmede harita kaydedilecektir, bu haritaniz silinecek o yuzden

• carikan47 C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam. Ayarlardan map saving modu'u acip hic mudahale etmeden sarjindan temizlik baslatip temizligi kendisi bitirip sarjina dondugunde ilk haritasini kaydedecektir. Sonrasinda eger guncelleme almissa oda tanimlama, oda oda supurtme ozelliklerini kullanabilirsiniz. Ios android farketmez evet

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.