Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
599.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu kısmen okudum. Ancak çok fazla fırsatım olmadığı için detaylı inceleyemedim.
    Bu yüzden özür dileyerek tavsiye isteyeceğim.

150m2 ev için yedek parça ve yazılım sorunu olmayan,
    Sadece kuru, sadece ıslak ve hem ıslak hem kuru olarak kullanabileceğim, güçlü bir süpürgeye ihtiyacım var.

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 14 Ocak 2020; 1:46:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irish kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Aleme hoşgeldiniz.
    150m2min neti yaklaşık 110m2 temizleme alanı demektir.
    Buradan yola çıkarsak sadece kuru temizleme için Mijia 1S önerebilirim.

Sadece ıslak cihaz ülkemizde henüz yok, dünyada da yaygın değil ama ıslak kuru kombo bir cihaz olarak size Xiaomi S50 önereceğim.

Saygılarımla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demayc D kullanıcısına yanıt
    Almanya'ya kargolanacaksa eğer Aliexpressten almak daha mantıklı olabilir çünkü Almanya'ya ücretsiz kargolama ve vergi olmadan gönderi yapılabiliyordu diye hatırlıyorum. Bangood'dan daha iyi fiyata alınabilir sanki, biraz inceleyin isterseniz.
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam teşekkürler , inşallah bugün kargo gelecek deneyimleyeceğiz :)
  • iyi günler. ben sadece süpürge özellikli istiyorum. hangi modeli almalıyım.
  • haftasonu kuzene telefon almaya gittim mi stora orda gördüm. düşünüyorum kaç gündür sadece süpürme işlevi yeterli olacak bize.
    1S modelini gözüme kestirdim ama aklıma takılan soru var

Biz biraz dağınık kişileriz yerdeki çoraba, bazen prize takılı uzatma kablosuna nasıl tepki veriyo
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk. Teşekkür ederim.

Yanlış anlaşıldım ya da düzgün yazamadım sanırım.
    Ben sadece ıslak temizlik yapan bir cihaz aramıyorum. Tek cihaz hem ıslak hem kuru temizlik yapsın istiyorum.
    Yani kombo cihazlar sadece kuru ya da sadece ıslak temizlik yapabiliyor mu?

• Sonunda 1s evime geldi şimdi sıra kurulumda:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @tekiz @Hepsirobot Merhabalar..
    Bir arkadaşım Almanya'ya gidecekmiş Şubat başında, Abi sen oraya gönder siparişini ben gelirken getiriyim dedi.
    Bu Almanya + Türkiye yolculuğunda bana maliyeti ne olur.
    - Almanya siparişinde Banggood ya da Almanya gümrüğünde vergi olur mu?
    - Türkiye'ye getirirken Bizim gümrükte vergi vb. ödeme durumu ?
    Bu konularda deneyimleriniz varsa bilgi vermeniz mümkün mü?
  • Merhaba. 1S sahiplerine bir sorum olacak. Gerçi daha önce de sordum cevap alamadım. Sizlerdeki en son sürüm firmware versiyonu ne olarak görünüyor? Bendeki 3.4.5_0648.
  • izzmarit kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin nesneleri ya yutar , yada takılıp uyku moduna gecer. İlk çalışmalarında zaten izliyorsunuz robotu. Evi ona göre düzenliyorsunuz. Sonra unutuyorsunuz , o hergün evde dolaşıyor. Bildigim kadarıyla corap , kablo vb nesneleri tanıyan cihazlar daha yok yada tek tük yeni modellerde var.
  • S50 kurulumunda server Çin mi seçilmeli Türkiye mi arkadaşlar?
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Robot deyince çok şey bekliyorum tabi :))

şuan araştırma dönemindeyim, ihtiyacımdan fazlasına para vermek istemiyorum. 1.nesilmi yoksa yeni modelmi karar veremedim
  • TP-TP T kullanıcısına yanıt
    Türkiye secebilirsin . Sorun yok.
  • irish kullanıcısına yanıt
    Hocam kombo cihazlar sadece silme, sadece süpürme ve hem silme hem süpürme olarak 3 şekilde temizlik yapabilir. STY02YJM modelini örnek verecek olursak sadece silip sadece süpürebilir yada 3. modu seçerek süpürürken aynı anda sildirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 14 Ocak 2020; 10:35:17 >
  • izzmarit kullanıcısına yanıt
    Dogru robot önemli tabiki. Evinizin ihtiyaclarına göre model belirlemeniz uygun olacaktır. 1nci nesil sadece supurme yapıyor, ve Mihome üzerinden kısıtlı özellikleri var.Temizlik konusunda sorunsuz. Sonradan pişman olmamak için , sadece S5 serisi hem ıslak hem kuru temizlik yapıyor. Butce olarak size uygun olanı secmek lazım. 1S Türkiye serverinde desteklenmiyor. Ben verdiğim siparişi bu sebeple iptal ettim. 1nci nesil yada S5 serisi benim tavsiyemdir.
  • S5'te ios'lara güncelleme gelmedi sanırım, oda ayrımı yapılamıyor galiba. Acaba kurulumu yaparken android ile yapıp, haritalamayı bitirdikten sonra ios'la mı devam etsem, herhangi bir karışıklığa yol açar mı bilemedim. Yoksa ios'la kurulumu yapıp bir süre güncellemeyi mi beklesem.
  • TP-TP T kullanıcısına yanıt
    Olmuyor, ben denedim . Su anda android de güncelleme var . İOS de malesef henuz gelmedi. Siri ile kontrol işi keyifli , tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Dogru robot önemli tabiki. Evinizin ihtiyaclarına göre model belirlemeniz uygun olacaktır. 1nci nesil sadece supurme yapıyor, ve Mihome üzerinden kısıtlı özellikleri var.Temizlik konusunda sorunsuz. Sonradan pişman olmamak için , sadece S5 serisi hem ıslak hem kuru temizlik yapıyor. Butce olarak size uygun olanı secmek lazım. 1S Türkiye serverinde desteklenmiyor. Ben verdiğim siparişi bu sebeple iptal ettim. 1nci nesil yada S5 serisi benim tavsiyemdir.
    Harita kaydetme gibi hayati bir özelliği Çin serverinde kullanmaya tercih ederim hocam. Bizzat 1. Nesil almış sonradan 1S e geçmiş biri olarak söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Olmuyor, ben denedim . Su anda android de güncelleme var . İOS de malesef henuz gelmedi. Siri ile kontrol işi keyifli , tavsiye ederim.
    Hadi ya, bende androidde kurulumu yapar, odaları ayırır ios'tan devam ederim diyordum. Neyse o zaman ios'la başlayıp güncellemeyi beklerim.
    Siri ile kontrol işini de deneyeceğim. Bugün cihaz teslim edilecek, gün içerisinde kurcalarım artık.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.