Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.969
Cevap
633
Favori
587.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım hepimize sorunsuz gelir daha iyi modeller çıkar mı acaba bunların fiyatı düşerse ürün gelene kadar :) bu arada sizler ne kadar aldınız 2250 TL tuttu kuponla benim.
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    Benim de 2200 lira olması lazım.
  • 23'ünde gümrüğe giren robot ve aksesuarları için az önce "gümrükten çıktı" güncellemesi aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler hocam, daha 23 ünde gümrüğe giren ürün çıkmadıysa bizimki kim bilir ne zaman çıkar. Ki çıktıktan sonrada ortalama 4-5 gün yurtiçi teslim süreci var, bu gidişle daha çok bekleriz.
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    Benim 2229₺ şimdi anlaşıldı neden beklettikleri. :) Şakası bir yana inş sıkıntı çıkmaz sorunsuz 0 kutusunda ürün gelir. Bu arada whatsappda grup kuralım haberleşmeyi ordan sağlayalım diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    Beklenen güncelleme gelmiş, süper.

Türkiye server'ı için de beklemedeyiz
  • gittigidiyorsa S50 model bugüne özel 3090 TL onumu alsaydık :) batarya dışında fark yok galiba
  • Yedek parçalar için banggood kodu var mı? s52 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 7 Ocak 2020; 10:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalpup

Bilgi için teşekkürler hocam, daha 23 ünde gümrüğe giren ürün çıkmadıysa bizimki kim bilir ne zaman çıkar. Ki çıktıktan sonrada ortalama 4-5 gün yurtiçi teslim süreci var, bu gidişle daha çok bekleriz.
    Nerden nasıl aldın hocam benimde 23 ü 3 parca ürün var robotla birlikte bana bir bilgi gelmedi bende kontrol edeyim.

Siteden kontrol ettim evet değişmiş durumu ama 1 haftada böyle bekler sanırım diğer arkadaşın paylaşımına göre.

2020-01-06 19:18:41 IST Customs released, ready for last mile delivery
    2019-12-23 05:42:55 IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    2019-12-22 23:42:55 HKG Flight Depart From Original Airport (HKG)
    2019-12-17 22:57:58 SHENZHEN Goods Outbound (Shenzhen)
    2019-12-17 22:57:58 SHENZHEN Goods Inbound (Shenzhen)
    2019-12-15 16:56:05 SHIPMENT INFORMATION SUBMITTED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhozkn -- 7 Ocak 2020; 11:11:48 >

• Arkadaşlar yakın tarihte Fransaya gidecek bir arkadaşım var. Darty fransa alışveriş sitesinden Xiaomi S50 siparişi vermek istiyorum.

Ürün doğru mudur ? Fiyatı uygun geldi. Ortalama 2000 TL gibi bir rakama gelecek gibi. Sizce sipariş vermeli miyim ?

• Merhaba herkese, 85 m^2 2+1 ev için 1S mı STYJ02YM mi önerirsiniz? Evde halı kullanmıyorum bu yüzden halı performansı ilk kriterim değil ancak 1S'in haritalama performansını çok beğendim. Diğer yandan STYJ'nin mopu ilgimi çekmiyor değil. Mop için haritalamadan feragat etmek mantıklı mı sizce? Ayrıca çin cihazlarının iOS telefonlarla bir uyumsuzluğu yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Arkadaşlar yakın tarihte Fransaya gidecek bir arkadaşım var. Darty fransa alışveriş sitesinden Xiaomi S50 siparişi vermek istiyorum.https://www.darty.com/nav/achat/petit_electromenager/autres_aspirateurs_nettoyeurs/aspirateur_robot/xiaomi_roborock_s50_v2__MK1290964661.html

Ürün doğru mudur ? Fiyatı uygun geldi. Ortalama 2000 TL gibi bir rakama gelecek gibi. Sizce sipariş vermeli miyim ?
    İyi fiyat, bence alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Arkadaşlar yakın tarihte Fransaya gidecek bir arkadaşım var. Darty fransa alışveriş sitesinden Xiaomi S50 siparişi vermek istiyorum.https://www.darty.com/nav/achat/petit_electromenager/autres_aspirateurs_nettoyeurs/aspirateur_robot/xiaomi_roborock_s50_v2__MK1290964661.html

Kaçırma bangodda bile 2600 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

İndirip bakmak gerekbilir hocam, gördüğüm kadarıyla Xiaomi ekosistemindeki tüm cihazları istediğiniz bölgede kullanabilmenize yarıyor bu uygulama, sadece robot süpürgeler için değil.
    indirip denedim, serveri turkiye ve rusya secerek denedim, ikisinde de kamera calismadi.
  • Global Facebook gruplarında şöyle bir karşılaştırma tablosuna rastladim. Admin uygun görürse birinci sayfaya sabitlenebilir.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• mlhozkn kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam banggood dan almıştım 17-18 aralık tarihlerinde 2 parça, 28 inde gümrüğe girdi hala bekliyoruz. sizinki muhtemelen bu hafta içinde elinize ulaşır
  • Benim robot ile birlikte diğer siparişim de güncelleme aldı. 23 giriş tarihli siparişim "Ready for last mile delivery" güncellemesi aldı. Yurtiçi kargodan da bildirim geldi bir tane.

• CES2020de bu sene iRobot var, Neato ve Ecovacs yok. iRobot US beni tanımadığı için yarın standlarını rahatça gezebileceğim sanırım. Neato da maddi sorunları sebebi ile fuara bu sene katılmıyor olabilir ancak Ecovacs neden yok bilemiyorum. yarın fuarı gezmeye gelen bir Ecovacs ekibindeki yakın dostlarım ile buluşacağız, özellikle yeni Deebot E55 ile ilgili bilgi alacağım.

Sanırım Trifo markasından çok heyecanlı haberler olacak, yeni robotlarını bugün ön tanıtımda gördüm. Efsane olmaya aday ancak Türkiye satışı düşünmüyorlar.

Yarın ayrıca Xiaomi'nin de S serisini üreten Roborock firması ile toplantım var, kalite sorunları da gündemimde olacak. Sanırım S7yi göreceğim yarın

Saygılarımla
  • Non-Fiction kullanıcısına yanıt
    Mijia STYJ02YM alırsanız neden haritalamadan feragat etmiş oluyorsunuz, onu anlayamadım. 1S deki ek kamera haricinde ikisi de aynı platform sayılır.
  • Hocam bugün STY cihazım hergün süpürdüğü ve hiçbir sorun yaşamadığı koridoru süpürürken “Standby time is too long, will turn off” diye bir uyarı verdi bildirim olarak ve cihaz offline oldu. Bunun sebebi ne olabilir ? Eşim eliyle alıp manuel yuvaya koymuş ondan sonra açılmış

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.