Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.971
Cevap
629
Favori
600.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bundan alsam sorun çözülür mü ? Garantiye yollasam diye düşündüm uzun sürcek şimdi

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Sorun bundan kaynaklıysa servisin bir şey yapacağını sanmıyorum boşuna göndermiş olursunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cerci46 C kullanıcısına yanıt

Tekerlek veya motorda bişey olsa bu sefer süpürme yaparkende sorun çıkar

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Doğru, onlarda sorun olsa süpürmede de olur. Bir de hava sıcaklığı, deterjan vs gibi nedenlerden tekerlekler sertleşip zemine tutunma özelliği azalabiliyor, bu da etkileyebilir. Geçmiş olsun umarım sorununuz çözülür.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim.

Aldığım firma batarya sorunu var diyor ve ücret talep ediyor.

Tüketici mahkemesine verdim. Bakalım. Hayırlısı.

• S5 max wifi resetleme yaptim ama harita falan silinmedi . Sifirlama nasil yapicam kurdanla resetledim ama olmadi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada 'da satılan Xiaomi süpürgelerin garantisi hangi firma, sitesinde hiç belirtmemiş.

• Merhabalar elimizden 2 adet s5 Max birinde odalara isim verme ayarı gözükmüyor neden olabilir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extinctt E kullanıcısına yanıt

O robot haritasını tamamladı mı tamamen kendi başına?

• Mesela 1C'ler de artık 200m2+ süpürse... tek seferde...

Yakında.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

1 yılı aşkın süredir kullanıyoruz ama haritayı silio tekrar tanımlatacağım

• extinctt E kullanıcısına yanıt
    Bence de bu en doğrusu olur.
    Kolay gelsin.

• Merhabalar. Vacuum mop pro aldım. Kenarları süpürüp haritayı çıkarttım. Şarja dön dedim. Harita tekrar gitti. Şarjin bitmesini mi bekleyeyim haritayı çıkarınca. İnternette arama yaptım. Kendi kendine şarja dönünce haritayı kaydediyor dediler.

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    Kendisi bitirip şarja dönmeli siz şarja dön komutu vermeyeceksiniz.

• cerci46 C kullanıcısına yanıt

Ok hocam bi de öyle deneyim sağolun

• Mop 2 Ultra kullanan varsa, hızlı haritalama, S veya Y şeklinde moplatma var mı cihazda? Eski veya alt model xiaomi cihazlarda olan özellikleri Ultrada göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: engineer_06

Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada 'da satılan Xiaomi süpürgelerin garantisi hangi firma, sitesinde hiç belirtmemiş.
    Kasım ayında Hepsiburada satıcısından aldığım Mop 2 Pro modeli DORA-MOBILE isimli bir firma tarafından garantiliydi.
    Bu konu ile alakalı olarak almadan önce Hepsiburada'ya sorduğumda siz bizimle muhatap olacaksınız gereken desteği biz sağlayacağız diye dönüş yaptılar.

• befazi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için, ben de MediaMarkt tan aldım, bizde de ithalatçı firma Dora Mobile.

• Arkadaşlar Viomi V2 3.5.8_0046 güncellemesinden sonra hiç stabil çalışmadı. Son zamanda iyice kafayı yedi. Halı kenarlarında saçmalıyor. Halıları kaldırıp temizlik yaptığında 10 numara çalışıyor ama işin içine halı girdimi olduğu yerde dönmeler git geller yaşıyor. Versiyon düşürmeyi yabancı forumlarda aradım ama kayda değer bir bilgi bulamadım. Var mı aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey174 -- 30 Kasım 2022; 21:6:22 >
  • 
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.