Bu arızalı cihaz kayınvalidemin. Bizde ve annemde de aynı cihazdan var ve 2 farklı şarj standı ile de denedim. Durum değişmedi. Cihazda bir sorun var sanırım. Bugün garantiye yollayacağım. İlginize teşekkürler. |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1148. sayfa)

-
-
Değerli @Hepsirobot cevabınız için çok teşekkür ederim.
Sorun dediğiniz gibi tamamen evdeki parkelerin yapısından kaynaklanıyormuş. Siz söyledikten sonra sorunun sağlamasını yapmak için robotu sadece fayans yüzeylerin olduğu bir yerde denedim ve bu sesi sadece fayansların birleşme yerlerinden geçerken yaptığını gördüm. Düz zeminlerde ve halıda hiçbir sorun yok. Parkelerde de yatay hareket edince oluyor, dikey harekette olmuyor. Bu da sizin söylediğinizle bire bir örtüşüyor. Bu yararlı mesajınız sayesinde güne güzel başladım, cihazın arızalı olduğunu düşünüyordum ne yazık ki. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım aynı sesi sorun olarak algılayabilecek başka kişilere de bu yazışma yardımcı olur. İyi ki varsınız. :)
Bu arada 1C cihazlar için belki de en büyük problem olan batarya sorununu yeni çıkaracağınız 7200 ve 5200 mAh kapasiteli bataryalarla aşabileceğimize inanıyorum. Robotumun bataryası ömrünü tükettiğinde kapınızı çalacağım inşallah.
Tekrardan teşekkürler, iyi çalışmalar ve esenlikler diliyorum.
-
Ben de Viomi V5 Pro modelini almıştım 1 ay önce, aldıktan 1 hafta sonra ana teker arızası vermeye başladı, halıların üzerinde gitmekte zorlanıyordu ve takılıyordu, kendini kurtarmaya çalışıyor ama olmuyordu bu yüzden ana teker sıkışması hatası veriyordu, servise gönderdik bekliyoruz. Zaten yeni bir teknoloji olduğu için çok emin değildim alırken, sonuç ne olacak bekliyoruz.
-
Merhaba,
Ev temizlik robotları yeni bir teknoloji değil, 2002 yılından beri dünyada, 2005 yılından beri de ülkemizde varlar.
Tekerlek arızası çok basit bir sorundur, en fazla yarım saatlerini alır eğer yeterli bilgi ve parçaya sahipler ise.
-
Merhaba,
Başka bir sorun olmamasına sevindim, iyi günlerde kullanınız.
Saygılarımla
-
Hocam her zaman geçmiyor artık bazen takılıyor tavsiye etmem kot farkından düş0k kota meyili fazla olan bir ürün almanı tavsiye ederim robot kolay çıkacaktır o şekilde
Bazen cebelleşip çıkıyor bazen kalıveriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bunun iki sebebi vardır. Ya tekerleklerden birisnin motoru toparlayamıyor encoder veya sargı sorunu yüzünden, ya da lidar anlık olarak harita bilgisi göndermeyi kesiyor.
İki sorun da servislik denebilir.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim. Wifi modemimi değiştirdim şu anda bağlantı problemi yaşamıyorum. Ve fan problemini de temizlik yaparak çözdüm. Fazla saç ve toz birikmiş. Temizliği yapınca sıfır gibi oldu
-
Tamamdır, çok sevindim hallolduğuna.
İyi günlerde kullanınız.
-
hocam merhabalar sizinle iletişim yorumlardan kuruyoruz. çok video izliyor çok yorum okuyorum. bazen sizi rahatsızlık seviyesinde çok yoruma mağruz bırakıyorum :) özür dilerim. yanıtladığınız içinde teşekkürler. ben galiba s7 almaya karar verdim ne dersiniz bu zaman aralığında s7 nasıldır hala geçerli cihaz mıdır? yazılım ve performans olsun @Hepsirobot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appiah200 -- 15 Ağustos 2022; 9:42:22 > -
Merhaba,
Rahatsızlık diye bir şey yok, rica ederim. Vaktim ve bilgim elverdiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Roborock S7 başarılı bir cihaz ancak uzun vadede eski serileri kadar sağlam durmayacağı bence kesin. Yazılımı zaten çok başarılı, o konuda bir lafım yok, performans olarak da kauçuk ana fırçanın bazı halı zeminlerde kıl fırçalar kadar başarılı olmaması dışında çok çok iyi.
Şu zaman diliminde fiyatları makul ancak her platformda yazıyorum, Kasım ayındaki IFA Berlin fuarından sonra bu rakamlar gevşer, yeni ürünler de tanıtılır.
Saygılarımla
-
@hepsirobot hocam cvp icin tskler ama eşimle evlilik yildönümü o yuzden kasım beklemeden almam lazim. Peki sizce s7 mi alsam yoksa önereceginiz cihaz var mi. Genelde parke zeminde mop ve supurme . Esimle ikimizde calisiyoruz. Imilab v1 önerir misiniz. Ya da siz sylerdeniz sevinirim.. s7 eskileri kadar olmaz derken s7 fiyat bandinda baska önerecginiz varsa lütfrn yardimci olursaniz sevinirim. Eşime hediye alacagim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appiah200 -- 15 Ağustos 2022; 10:17:22 >
Önce neye ihtiyacınız olduğuna net bir karar vermenizi öneriyorum.
Imilab V1 veya piyasadaki tüm aynı cihazlar otonom toz toplamalı.
Siz öte yandan Roborock S7 de istiyorsunuzç Yani birisi elma, diğeri armut.
Neye ihtiyacınız varsa ona karar verin, ona göre yönlendirelim.
O yazdığınız ürünün aynısı 12 ayrı farklı marka altında satılıyor, daha ucuzları var zaten. 6500TLden başlıyorlar.
-
Hocam ben saglam kaliteli performansi iyi. Mop ve supurme iyi olsun istiyorum. Fiyat bandi 7 ila 8 bin olabilir.
O rakama S5Max alabilirsiniz güvenle.
Onun dışında eğer otonom toz toplama istiyorsanız, piyasadakilerin hemen hepsi aynı, oradan seçiniz.
-
S5max ile s7 arasindaki fark firca dan dolayi mi. Moplama olarak supurme olarak aşırı farklar var mi? S7 icin iyi cihaz ama süreklilik icin iyi konusmadiniz hocam . S5 max fiyattan folayi degil ben 9 bin tl ya da alabilirim. Fiyat icin s5 max dediyseniz. Ben moplama ve suputme performansi iyi bir cihaz istiyorum. Eski bir yazilimda olmasin tabiki
-
Moplamada çok ciddi fark var, süpürmede çok önemli değil farklar. Eğer mop sizin için önemliyse S7 çok daha iyi bir makinedir.
Yazılımlar firmalar tarafından düzenli olarak güncelleniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X