Şimdi Ara

XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.892
Cevap
30
Favori
99.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vollkan1989

    Rom da olan ufak sıkıntıları yukarılarda yazdım. Şu an mıuı 8 den çok daha iyi olduğu kesin ve telefondan soğutan ağ hatalarına varıncaya kadar bir çok hatayı çözmüşler. Kameradan galeriye geçilmiyor bu sorun devam ediyor, sorunun nedeni Türkçe dilin sonradan roma eklenmiş olması.

    tamamdır hocam çok sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quesnay kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twrp düzgün çalışmadığı için wipe yapmadan 8.5.4 china kurdum. Google servislerine giremiyorum gene. Giriş diyorum mavi ekranda kalıyor. Temizleyip denedim gene olmadı. Komple format atsam brick etmeden açabilir miyim acaba. Tavsiyesi olan var mı? Twrp kurup denerim yarın fırsat olursa.checking Info diyor ama yazılacak kısım gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stentor kullanıcısına yanıt
    şu telefona yazılım yüklerken miFlash yazılımını kullanın resmi romlarda TWRP recovery olarak yüklenmiyor Resmi çin yazılımı için MiFlash üzerinden yüklemek lazım TWRP sadece ama sadece custom romlar için uygun.

    8.5.4.0 sürümünde google play servisleri bulunmaz manuel kurulur açılmaması o yüzdendir
    TWRP yüklü olduğuna göre Bootloader kilidi açıktır o zaman en temiz seçenek miFlash ile kurulum brick olma durumu yok miFlash ile ama 3. partı rom yükleme yazılımları ile brick etme durumu herzaman var
  • aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. zaten miflash ile yükledim. ama google servislerine giremeyince twrp tekrar kurup komple format all data yaptım. twrp ile eurom 8.1.2 ye döndüm.gene hata verse de playstore ve google hesaplarıma girebildim.
    china sürümde playstore indirmeme rağmen hesap bilgisi gireceğim ekrana geçmedi.drive ve fotoğraflardan deneyeyim dedim gene aynı ekranda kaldı. şimdilik uğraşamam daha fazla. eu roma devam.
  • Arkadaşlar şu an en güncel versiyonu ve linkini paylaşabilecek biri varmı aramızda (telefonumda twrp kurulu değil.ve mıuı 8 stable kullanıyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arjen88 kullanıcısına yanıt
    en.miui.com

    Buradan downloads kısmından seç modeli.

    Şu an PC evde , atamadım direkt linki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telefona format atamıyorum fabrika ayarlarına dön dediğimde telefon twrp ekranına geçiyor twrp de telefon hafızasını görmüyor ormanda format atamıyorum ne yapmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu miui9 için yapılmış en büyük değişiklik bu olur herhalde? Wipe data yapacağım da ona göre buna benzer büyük update gelecekse daha sonra da güncellemeyi yapabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stentor kullanıcısına yanıt
    Siteye baktım en son stabil rom benim telefonumda kurulu.anladıpım kadarıyla mıui 9 stabil veya developer Romda çıkmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışı durmuş galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışı durmuş galiba

    Hiç bir yerde yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahferer kullanıcısına yanıt
    Ellerindeki stoklar tükenmiştir çok satıyor, yakın zamanda yeniden stoklarda olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arjen88 kullanıcısına yanıt
    Konuyu takip ederseniz neler olup bittiğini anlayabilirsiniz. Geliştirici rom geri çekildi flaş lamba sorunu nedeniyle. Yakın zamanda veya cuma günü yeniden indirim için uploud ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi A1 MiA1 Cep Telefonu 4 GB RAM 64 GB ROM Snapdragon 625 Octa core. Ya da redmi note 4x global almaya karar verdim. Hong Kong goldway adlı satıcı AliExpress te. Bunu satıp globali olan modele geceyim. Arkadaş ABD ye gidecek kendine ve bana alacak. Sizce devam etmek mi yoksa fırsat varken diğer modellere mi geçmek iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mi 5 ve(ya) türevleri note2 daha doğru olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahferer kullanıcısına yanıt
    Cihaz Ağustos 2016 çıkışlı ülkemize tahminen Ekim - kasım 2016 döneminde geldi o zamanlar için alternatif olarak Redmi Note 4 vardı ki Helio x20 işlemci ile geliyordu.

    Ocak ve şubat aylarında sırası ile Redmi Note 4 Qualcomm ve Redmi Note 4x cihazları duyuruldu Mart dönemlerinde ülkemizde satılmaya başlandı özellikle 625 ile gelen Redmi Note 4 yaz aylarında ise Redmi Note 4x ülkemizde bulunabilir oldu kısmen.

    kısmen diyorum şu yüzden Kadıköy'de bu tarz cihazların satışını yapan adam akıllı iki yer var Bahariye Telekom ve Çarşı iletişim.

    Bir yakınımın eşinin telefonu bozulmuştu ve Kurban bayramı arefesi idi Hepsiburada dan sipariş verme şansımız olmadı Kadıköye gittik buluruz umudu ile Redmi Note 4x tek 2-3 tane getirmiş satmış devam yok ben telefon baya tuttu diyorum adamın haberi bile yok ki stokta yok tesadüfen Kadıköyde bir telefoncudan Global versiyon Redmi Note 4 (SD 625) aldık.

    niye yazdım bunu Redmi Pro nun üzerine dünya cihaz çıktı ve ülkemize geldi aynı zamanda Global romlu sorunsuz cihazlar hemde Qualcomm işlemcili bavulcular konteynerciler tutan cihazları ithal etmeye başladı ve teknik olarak Redmi Pro nun hem Mediatek işlemci ile gelmesi hemde Çin romu ile dağıtılması ülkeye girmesi için çakma rom muhabbeti uğraştırdığı için bundan sonra geleceğini düşünmem ayrıca Redmi Pro 2 diye bir cihazın gelmemeside modelin tamamiyle demode olduğunu gösteriyor.

    Xiaomi nin yeni ''Giriş ve Orta seviye'' cihazlarında OLED ekran kullanmamasıda Redmi pro dan çok çektiğinin bir kanıtı. (Mi Note 2 AMOLED Ekran ile gelmiş iken Mi Note 3 IPS Ekran ile geldi )

    cihazı kullanıyorum diye cihazı övecek değilim OLED ekranları çok sevsem de kronik sorunları mevcut bunu kabullenmek gerekli Mediamarkt te ZTE Axon 7 Burn-in içindeydi. hala kullandığım 2012 model Galaxy Nexus Burn-in sorunlu.

    Redmi Pro nun kaybettiği noktalar

    Çin pazarına özel olup Global rom yayınlanmaması
    Teknik anlamda desteği olmayan bir SoC ile satışa sunulması (Mediatek Helio x20 serisini kullanan 5 markanın cihazı var sadece)
    Çin in 3.kalite OLED ekranlarının kullanılması ve bunun sonucunda müşterilerden gelen ekran sorunları.


    peki şuan için ne alınmalı

    CEVAP Xiaomi mi A1

    yada Redmi Pro da olduğu gibi çin romu ile uğraşmayı göze alan yada Xiaomi.eu gibi romları yüklemeyi göze alan Hepsiburada satışta olan Mi A1 in çin versiyonu mi 5x i alabilir.

    Redmi Pro için zaman dolmuştur. ki bu tarz cihazların mantığı 2 sene kullan at mantığında olduğundan 2 sene içinde yıllık maliyet 500 TL dolaylarında olacaktır ki geçici mantık ile cihaz almak isteyenlerin tek alternatifi bu yöntem olsa gerek.




  • Mıuı 9 sonrası pil performansını paylaşmak istedim.

    Mıuı 8 e göre bekleme süresinde performans artışı var.

     XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü)

     XIAOMI REDMI PRO (Ana konu ve kullanıcılar kulübü)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    Şu red mi Pro içimde ukte kaldı resmen.

    Belki hatırlarsınız yaz başı konuştuk bilgi alışverişi yaptık az kalsın 1.100 liraya red mi Pro alıyor idim o zaman. Kampanyanın son günü işim olduğu için kaçırdım almayı sonra tekrar kampanya bekledim.

    Şimdi düşünüyorumda iyi ki almamışım sorunlu(sorunları düzeltilmeyen) bir cihaza 1100lira verecek idim az kalsın. Xiaominin kendi zayıf yazılım desteği+red mi Pro.ya has sorunlar bunları göze alıp kimse bir telefona +1000lira vermesin. Ha 300e 400e satan olursa alıp deneyin.

    Mi5s alacak idim onunda fiyatları ineceğine daha da yükseldi sebebi milletin altın bulmuş gibi xiaomi markaya saldırmaları idi sosyal alemde millet nasıl bir gaz veriyorsa adını duyan yeni bişi gibi iyi bişi gibi hücum ediyor tüm xiaomi marka telefonlara.

    Mi6 çıkalı aylar oldu fiyatı düşmedi yükseldi bile bir ara

    Mi5s fiyatı yükseldi millet bile bile ghost screen sorunlu telefon alıyor.

    Benim gözlemlediğim alınması en ideal mi max onunda boyutu sorun yani xiaomi başka bir bahara

    Ve son sözüm xiaomi alacaklar iyi düşünsün adamların telefonu garantisiz Allaha emanet +zaten yazılım desteği kötü ve çıkardıkları telefon skalası her geçen gün genişliyor hangi birine sorunsuz yazılım desteğini bırak normal bir yazılım desteği hangi modeline yetiştirecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi yazılım desteği zayıf değil aksine çok iyi.

    Samsung, LG ve sony kullandım her hafta cihazına geliştirici romu da olsa güncelleme dağıtan bir marka görmedim. Her hafta yeni özellikler yeni oyuncaklar kazandırıyor. Redmi pro yazılım tarafında işlemciden kaybediyor helıo x20 ve x25 olmasaydı qualcomm tabanlı olsaydı veya helıo p10 yada p20 olsaydı şu an android 7-0 - 7.1 yüklü olur, sorunsuz olurdu. Ama bu demek değil bu cihaza android 8.0 verilmeyecek. Mutlaka mediatek geçte olsa yeni kernel yayınlayacak ve 8.0 kazandırılacak. Şu an mıuı 9 android 6.0 kurulu eski hatalarından arındırılmış pek çok iyileştirmeyle gelmiş bir güncelleme. Yukarıda pil performansına ait görselleride uploud ettim sonuçlar gayet güzel. Şu an cihazın yazılım sorunu yok mıuı 8 ile var olan yazılım problemleri giderildi. Almayın pişman olursunuz gibi sözler etmek alacaklar için yersiz olur, alacaklar varsa hala tavsiye ediyorum. Muhtemelen alacak kişiler konunun başlarını okuyup yazılım sorunlu diyecekler fakat mıuı 9 ile artık yazılım sorunları yok. Tabi ufak tefek 2 3 sorun var onlarıda yazdım konuda var ama daha bu hafta güncelleme aldı 1 2 hafta sonra alacağı güncellemeyle onlarda düzeltilecek. Oyun severler ve güçlü performans arayanlar için hala çok ideal bir telefon redmi pro. Tek sıkıntısı global rom olmaması sonuçta alacak her insan twrp kurayım, romu indireyim ve yükleyeyim konusunu beceremez hatta bu işe girmek istemez. Sonuç itibariyle bu fiyata dolu paket alıyorsun aynı fiyata samsung gibi markaların çöp diye tabir ettiğimiz modellerini alır sonra xiaomi cihaz kullanan bir adamın eline bakıp harika cihazmış dersin. Diğer marka ve modelleri baz alırsak 1300 TL seviyesinde alınabilecek hala en iyi telefon redmi pro. Yazılım problemleride kalmadığına göre almak isteyene tavsiye ediyorum tabi stoklarda bulabilirlerse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.