Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.600
Cevap
51
Favori
149.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haklısınız ancak xaomi den öte ips panellerin Hepsinde bu ihtimal var.Ben lg de uygulama ile redmi de ise kendi ekran renk şemasından çözdüm dediğim şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eu rom kullanan varmı varsa memmunmu hangi sürümü kullanıyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 25 Şubat 2021; 9:16:12 >

• merhaba mi note 10 lite cihazından 9s 128gb modeline geçtim fakat mi note 10 da sürekli açık ekran vardı tuş kilidi olduğunda bile saati vs görebiliyoduk bunda yok mu o özellik ?

• Donanımsal olarak yok. Magisk modülü ile yapabilirsiniz. Fakat ekranı amoled olmadığı için efektif çalışmaz.

IPS ekranların yapısı gereği belirli amoleddeki gibi belirli bir alanda pixel açma yapamaz. Bu yüzden ekran açık gibi güç tüketir. Ayrıca ekranda ghost screen gibi sorunların oluşmaması için tavsiye etmem.

• z21 kullanıcısına yanıt

bunun ekranı amoled ekran degıl de ondan

ikisini de kullanmış biri olarak kısaca kıyaslar mısınız?

• Arkadaşlar merhaba, 7-8 aydır 6/128 lik cihazı kullanmaktayım. Yazılıma bir türlü alışamadım. Çok eksiği var neyse donanımsal olarak iyi bir telefon. En son severek kullandığım nadir uygulamalarından biri olan müzik uygulamasında biliyorsunuz reklamsız YouTube videolarını seyrediyordum. Şimdi yine reklamsız fakat tek açılıyor video, bir sonraki parçaya geçmiyor. Sizde de böyle mi?

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU]

• meeb kullanıcısına yanıt

mi note 10 lite daha güzel el hissiyatı veriyodu bana onun dışında parmak okuyucusu ekrana gömülüydü ama koruyucu taktıktan sonra biraz yavaşlamaya başlamıştı birde sensör sıkınıtısı vardı telefonla konuşurken kavisli ekran daha hoşuma gitmişti imkanınız varsa note 10 lite alın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: z21

mi note 10 lite daha güzel el hissiyatı veriyodu bana onun dışında parmak okuyucusu ekrana gömülüydü ama koruyucu taktıktan sonra biraz yavaşlamaya başlamıştı birde sensör sıkınıtısı vardı telefonla konuşurken kavisli ekran daha hoşuma gitmişti imkanınız varsa note 10 lite alın derim

onu alana kadar realme 7 pro alırdım ben olsam.. o note 10 lite'ın da poco x3 gibi cok kronik sorunu var.. youtube videolarında milleti sürekli yanlıs yönlendiriyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Şubat 2021; 17:29:24 >
    teşekkürler bizde zaten hem note 9 hemde eşimde 9s var hocam.Bir telefon daha bünyem kaldırmaz😁😂

• Merhaba, Push bildirimler 6 ile sınırlı ve bu durum beni sinir ediyor. Özelikle Twitter'da. Eski Xiaomi telefonumda 49 adete kadar bildirim geliyordu. Bunun bir çözümü yok mu? Herkes böyle mi kullanıyor?
  • Evet bende de böyle maalesef

• TÜM YAZILIM, İMEİ İŞLERİNİZ İÇİN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

➡️ROM YÜKLEME
    ➡️İMEİ REPAİR İŞLEMLERİ
    ➡️XİAOMİ - ONE PLUS - İNFİNİX
    ➡️BRİCK CİHAZLARI KURTARMA
    ➡️ROOT ATMA
    ➡️TWRP YÜKLEME
    ➡️YETKİLİ HESAP İŞLEMLERİ
    📲 İLETİŞİM İÇİN
    telegram
    YusuF #Raphael
    https://t.me/Lonelyusuf
    📲

Ve facebook grubum ;https://www.facebook.com/groups/1612190098855184/?ref=share

• Spigen in Ultra Hybrid kılıfını aldım. inanın telefonu daha çok seveceksiniz. 5 aydır bu telefon bende etrafımdakiler daha yeni soruyor yeni mi aldın telefonu diye o kadar iddialıyım. Kılıfa bayıldım, elde duruşuna, arkada bir premium hissiyatı, önde yanlar kalın oval çerçeve sorunsuz kılıf.

https://www.spigen.com.tr/urun/redmi-note-9-pro-max-note-9s-note-9-pro-uyumlu-kilif-spigen-ultra-hybrid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 17 Mart 2021; 10:1:58 >

• neyro61 kullanıcısına yanıt

fiyatı görüncede ben bayıldım.Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

evet fiyatı yüksek ama kalite. ayrıca sahibinden.com üzerinden izmirde bir telefoncuda buldum. 70tl ye aldım ve sıfır.

doğru anda doğru yerdeymişim

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    ben bayilmadim öldüm sandım aynısının birebir hatta kamera etrafında koruyor malum bazı seriler kameraya toz alıyor 20 TL aldim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir sorum var, yardımcı olabilene müteşekkir olurum. Eşime Redmi note 9 alacaktım. Bir satıcı bugün "mediatek işlemcili düz note 9'larda yazılım güncellenince IMEI uçuyor. Note 9 pro ve 9s'te qualcom işlemci var, güncelleme yapılsa bile IMEI uçmuyor, note 9 alma" dedi. Çok kararsız kaldım, bilemedim. Böyle bir olay var mı? İddianın her iki yakası da doğru mu? Yani mediatek işlemcililerin IMEI'Sinin uçup qualcomm'luların uçmaması.

Yardımcı olabilene çok teşekkür ederim.

• nighty kullanıcısına yanıt

Bence note 9 yerine 9s daha mantıklı hem qualcom hem daha şık çok fiyat farkı da yoksa 9s tavsiye ederim, araştırdığım kadarıyla mtk lara müdehale biraz sıkıntılıymış qualcomlara müdehale daha kolaymış, hatta box olmadan kurcalanabiliyor, ben bütün tarifleri inceledim kendim kurcalamayı düşünüyorum hele bi 8 ay olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 18 Mart 2021; 23:16:5 >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.