Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu cihazdan almak istiyorum tavsiye eder misiniz? Yurt dışı imei kayıtlı cihaz alacağım.
  • Arkadaşlar şu an 64 gblik olanı 2749 tlye n11de satışta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şebeke sorunu yaşayanlar çözüm bulabildi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Selam. Ben Telekoma yazmıştım web üzerinden ondan mı oldu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Operation Manager

Merhaba, bu cihaz niye bir kaç gün kapat aç yapmayınca kasılmalar yaşıyor? WhatsApp ise bağlantı kontrol ediliyor şeklinde kayan bildirim geldikten sonra mesaj geliyor? Bunun tüm ayarları nasıl yapılır şeklinde bir video var mı?
    Cihazı ilk aldığım zamanlar yoktu ama son günlerde o hafif kasma olayını ben de yaşıyorum restart atıyorum 3 günde 1. Whatsappda öyle bir sorun yaşamadım, bildirim sesinin arada çıkmaması sorununu her türlü uygulamada yaşıyorum. Cihaz güzel ama yazılımsal olarak sıkıntısı çok miui 12 nasıl olacak bakalım..
  • Merhabalar, bende şebeke sorunu yaşamaktayım. Bazen ses gelmiyor aramalarda ve gitmiyor. 2 gün önce getir'den sipariş verdim. Adam 3 kere aradı ama konuşamadık. Resterona geri dönmüş. Yeniden başlatınca düzeldi. Bu arada 3G kullanıyorum ilgisi olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertmeyenekele

Merhabalar, bende şebeke sorunu yaşamaktayım. Bazen ses gelmiyor aramalarda ve gitmiyor. 2 gün önce getir'den sipariş verdim. Adam 3 kere aradı ama konuşamadık. Resterona geri dönmüş. Yeniden başlatınca düzeldi. Bu arada 3G kullanıyorum ilgisi olabilir mi?
    Hangi operatör? Ben 3g kullanırken sıkıntı yaşamıyordum. 4,5g ye gecince başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 18 Ağustos 2020; 21:14:55 >
  • Bimcell kullanıyorum

• Merhaba arkadaşlar , Geçen hafta Xiaomi Redmi Note 9 Pro cihazını aldım. Bein connectte video izlerken,instagramda video çekerken ve çekilen videoyu izlerken, netflixte videoyu 10 sn ileri sararken ve google chromede video izlerken bazen kasmalar yaşanıyor.Bu sorunun bir çözümü var mı? Telefondan cok memnunum cok hizli ancak bu sorun beni endiselendiriyor.Teşekkürler

• Arkadaşlar selam, internet tarayıcıda YouTube a girdiğimde direk kendi açıyor uygulamadan ben vansedyoutube uygulamasını asıl hâle getirmek istiyorum bunun için ne yapabiliriz?

• Herkese merhaba,
    Arkadaşlar 6 yıldır iphone 6 (16 gb) kullanıyorum ancak telefonum hem maddi ömrünü tamamlamak üzere hem de hafıza açısından artık asla yetmiyor. Malum şu anda Apple marka bir telefona yaklaşmak mümkün olmadığı için redmi note 9 pro almaya niyetlendim ama okuduklarım beni korkuttu. Arkadaşların yazdığı sorunları özetleyecek olursak;
    1. Kamera toz alıyor,
    2. Şebeke dalgalanması denen bir sorun var,
    3. Bazı arkadaşların telefonunda hızlı şarj özelliği çalışmıyor,
    4. Wifi'de kopmalar söz konusu,
    5. Kamera açılmayabiliyor.
    Teknoloji konusunda şanslı bir insan değilim, ekran boşluğu olayından dolayı iphone 6 telefonum 3 kez değişmişti, bu sorunları yaşama ihtimalim olduğu için soruyorum Xiaomi'nin servis performansı nasıldır?

Bir başka sorum da şu: 6 yıllık İOS tecrübesinden sonra bu telefona adapte olmakta zorlanmaktan korkuyorum. Bazı arkadaşların yazdığı yorumlardaki terimlere o kadar uzağım ki neyden bahsettiklerini anlamadım bile. Benim durumumda olan, uzun yıllar iphone kullandıktan sonra android telefonlara yelken açan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz? Xiaomi'ye alışabilir miyim?

Cevaplarınız için teşekkür eder, herkese iyi kullanımlar dilerim.

• Toz alma sebepli DOA kapsamında iade / değişim yaptım. Yani üretici firma sorunu kabul ediyor. Yarın bir gün edermi bilemem. Şimdilik özet bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyagrafik

Toz alma sebepli DOA kapsamında iade / değişim yaptım. Yani üretici firma sorunu kabul ediyor. Yarın bir gün edermi bilemem. Şimdilik özet bu.
    Siz nerden almıştınız ürünü ? Yazılım sürümünüz neydi ?

• mahirbakkal M kullanıcısına yanıt
    1- Kamerada toz alma sorunu başıma gelmedi, konuları takip ettiğim kadarıyla da çoğu kişide yok bu sorun.
    2- Ben bu sorunla hiç karşılaşmadım, özellikle dikkat ettim, ne görüşme kalitesi nede karşı taraftan bir şikayet almadım. Ahize ve mikrofon sesi gayet iyi.
    3- 1 - 1saat 20dakika da tam şarj oluyor, bu problemi de görmedim herkeste.
    4- Telefon wifi de iken hiç kopmaya denk gelmedim, kilit ekranındayken de bildirimler zamanında geldi.
    5- Bu sorun benden önce alanlarda varmış, ben karşılaşmadım ama son gelen update ile fixlenmis.

Alışma konusunda biraz büyük gelebilir sadece ama ona da kısa süre sonra alışırsınız. Yazılan sorunların şarj ve toz ile ilgili olanı üretimle alakalı diye düşünüyorum. Diğerleri yazılımsal. Ben araştırdığımda bu konuları aynı benim gibi görmemişlerdi.

• mahirbakkal M kullanıcısına yanıt
    hiçbirini yasamadım 2 aylık kullanıcıyım a71 den geçtim..
  • Herkese merhaba. Yaklaşık 10 gündür red mi note 9 pro cihazını kullanıyorum. Bundan önceki cihazım mi 5 idi. Note 9 pro ile donanım olarak herhangi bir problem yaşamıyorum kamerası ya da performans ile ilgili ancak bu cihazın yazılımı inanılmaz derecede kullanışsız.Arama ekranı, bildirim alma şekli çok yoruyor. örneğin WhatsApp bildirimleri kafasına göre geliyor ya da gelmiyor bildirim ışığı neredeyse hiç yanmıyor. miui 11.0.1 ile kutuyu açtım 2 gün sonra 11.0.2 geldi. Bildirim kısayolları 12 taneydi 14'e çıktı ve bunları düzenlemek kesinlikle mümkün değil. Mi5 de istediğimi istediğim yere koyabiliyordum. Bir de çağrı geçmişi ekranı ile ilgili şikayetlerim var. Kim hangi saatte aramış kaç defa çalmış ve benzeri bir sürü istatistiği bir anda göre bilirken şimdi sadece küçücük ekranda şu kişi aradı bilgisi var. Önceden kullanışlı olan her özelliği kırpmışlar.
    Eşimde redmi note 7 var onun yazılımı bile bundan katbekat iyi ve stabil. İşin özü bu cihaz miui12 ile yazılımsal olarak kullanışlı hale getirilmez ise benim için custom ROM şart gibi görünüyor. Ya da ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free_lander -- 21 Ağustos 2020; 13:36:8 >

• free_lander F kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sürüm var, bildirim kısayolları 22 tane, bunların sonunda da düzenle ikonu var

• Bu nasıl iş anlamadım. Aynı sürüm rom. Farklı özellikler. Ben telefonu 9 ağustosta migrostan aldım. Evophone Xiaomi Türkiye garantili olarak. Satıcıya göre rom mu yüklüyorlar?Donanım canavar gibi olsa da yazılım kullanışsızsa kıymeti yok. Cebimden çıkarasım gelmiyor böyle olunca

• free_lander F kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum, millet o kadar şikayet ediyor ama benim tek bir şikayetim yok.
    Sizin rom global dimi, belki o farklıysa yazılım ondan farklıdır.

25 kısayol varmış, 3 taneyi de ekleyebiliyorum.
    Çağrı kaydı konusunda çok haklısın. Google kişiler kullanıyor ve çok yetersiz. Detaylar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 21 Ağustos 2020; 22:36:8 >
  • Yazılım eksikleri dışında benim de şikayetim yok. Ama 4 yıl önceki telefonumda yapabildiğim işleri bu son model telefonda yapamamak çok acayip geliyor. Bir de üstelik operatör sorunları yaşıyorum. Turkcell e geçtğmden beri ne konuşma ne internet stabil değil. Miui 12 bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.