< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (174. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar hızlı şarj sorunu yaşayan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12.5 değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar arama bekletme hem hattımda hem de telefonda açık ancak yine de ben biriyle konuşurken telefonum karşı tarafa meşgul çalıyor, bana bildirmiyor yani telefonla ilgili olduğunu düşünüyorum ama bu sorunu yaşayan var mı ?
-
hocam, evet android 11 ama henüz miui 12.5 gelmemiş. patır patır tüm telefonlarına güncelleme çıkarırken bize tüm güncellemelerin neden geç geldiğini anlamak güç.
-
Bi de xoami devamlı güncelleme verir diyorlardı. Bi daha almam, Samsungtan artısı yok ki
12.0.4.0 güncellemesi globale geldi
Beyler kusura bakmayın uzun zamandır girmediğim içğn yorumları göremedim. Telefonu sattım cumartesi günü. 1 sene kullandım 1 kere ekranı patlattım ve 2600'e sattım. Yurt içi cihazdı o yüzden iyi fiyata gittiğini düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Beyler kusura bakmayın uzun zamandır girmediğim içğn yorumları göremedim. Telefonu sattım cumartesi günü. 1 sene kullandım 1 kere ekranı patlattım ve 2600'e sattım. Yurt içi cihazdı o yüzden iyi fiyata gittiğini düşünüyorum.Kurtulmuşsunuz bence hocam Redmi Note 9 Pro bir önceki model kadar ilgi görmüyor hiçbir konuda bence benimde 1 sene oldu satacak yer bulsam satıp Mi ya da Poco serisi telefon almaya bakacağım (Redmi bir daha hayatta almam güncelleme konusunda çok sıkıntılı cihazlar) hayırlısı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 10 Ağustos 2021; 10:32:30 > -
Güncelleme konusunda poco larda berbat . Xiaomi nin tek alınabilir serisi mi serisidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mi 11 Lite gözüme kestirdim bu aralar çok az inceleme şansına da eriştim cihaz o kadar hafif ki elimde telefon olup olmadığını bile anlamadım (Redmi Note 9 Pro ağır bir cihaz bilindiği gibi) ekranı olsun inceliği olsun çok hoşuma gitti Redmi Note 9 Pro' yu elimden çıkarır çıkarmaz direkt bunu alacağım zira hiç memnun kalmadım RN 9 Pro' danquote:
Orijinalden alıntı: baranselona
Güncelleme konusunda poco larda berbat . Xiaomi nin tek alınabilir serisi mi serisidir.
Güncellemeyle hiç bir markanın modelin şaha kalktığını görmedim. Hatta güncelleme gelince yapmıyorum bile telefonun içine ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır hiçbir PDF uygulaması ile PDF açamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı?
Ayrıca mail göndermek istediğimde de ek koyamıyorum maile yine hata veriyor.
Bu sorunları yaşayan birisi mevcut mu acaba?
hızlı şarj sorunu bendede var. biraz araştırdım şikayetvar.com da bir çok kullanıcıda aynı sorundan mustarip.
hatta bir çok xiaomi modelinde var varmış bu sıkıntı.
telefonun ekranı kapalıyken sıkıntısız hızlı şarj oluyor.
ama hızlı şarjdayken ekran bir kere bile açılsa yada bildirim gelse, şarj kablosu takilip çıkarılıyormuş gibi şarj kesik kesik şarz oluyor.
mecbur tel kapalı şarz etmek zorunda kalıyorum.
sorunun nedeninin bulabilen varmı acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 3009sokakhızlı şarj sorunu bendede var. biraz araştırdım şikayetvar.com da bir çok kullanıcıda aynı sorundan mustarip.
hatta bir çok xiaomi modelinde var varmış bu sıkıntı.
telefonun ekranı kapalıyken sıkıntısız hızlı şarj oluyor.
ama hızlı şarjdayken ekran bir kere bile açılsa yada bildirim gelse, şarj kablosu takilip çıkarılıyormuş gibi şarj kesik kesik şarz oluyor.
mecbur tel kapalı şarz etmek zorunda kalıyorum.
sorunun nedeninin bulabilen varmı acaba?
Aynı sorun bende de var şarj esnasında iken telefonu kullanmaya başladığım an en az 2 kez şarj kesilip tekrar şarj etmeye başlıyor umarım yazılımsal bir sorundur zira bir önceki telefonumda (Redmi 8) şarj almama sorunu ile servise götürmüştüm ve ana kartı değişmişti
-
Redmi Note 9 Pro sahibiyim. Telefonda görüntü donuyor, 45-60 saniye sonra kendi kendine yeniden başlatıyor.
Bunu sadece memlekete gittiğimde, küçük bir köy(ne alaka inanın bilmiyorum), ve hücresel veri ile konum aynı anda açıkken yapıyor. Örneğin hücresel ve konum açıkken haritalar ya da kamera uygulamasına girdiğimde telefon dönüyor ve 45-60 sn sonra kendi kendini yeniden başlatıyor. Konum kullanan başka uygulamalarda da yapıyor ama en sık bu iki uygulamada.
4-5in üzerinde şehirde bulundum, aynı şekilde hücresel ve konum açık kullandım ama bu sorunu yaşamadım, ne zaman memlekete gitsem aynı sorunu yaşıyorum.
Başına gelen var mıdır? Youtubeda bir çözüm videosu gördüm ama hücresel bağlantıyı 3g öncelikli yapıyor, telefonu 3g ile kullanmak istemiyorum.
iki gün önce 12.01 güncllemesini yükledim, arama geldiğinde kilit ekranında arayan görünmüyor, ekranı açtığımda da görünmüyor, aramayı cevaplayamıyorum. Bir süre sonra cevapsız çağrıda görebiliyorum. Telefon uygulamasının ayarlarını kotrol ettim, ön bellği boşalttım işe yaramadı. Bu sorunu yaşayan var mıdır. Redmi note 9 pro ve tr cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 13 Ağustos 2021; 13:31:41 > -
tüm xiaomi telefonlarınız için mi.web.tr den isteediğiniz aksesuar ve yedek parçaları bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkilic111 -- 13 Ağustos 2021; 16:7:9 > -
Dostlar ekran süresi kaç saat alıyorsunuz? İki gündür test ediyorum da max. 8.30 saat ekran süresi alıyorum. Etkinlik süresi ise 32 saat civarı. Sizde durum nedir?
bu adamların ne kadar kötü bir güncelleme politikası var böyle ya. millet neredeyse miui 13'ü alacak biz hala 12 ile debeleniyoruz. neden bu güncellemeleri gidip ilk olarak eski telefonlarına verirsin ne mantığı var bunun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Difiction -- 18 Ağustos 2021; 0:1:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X