Şimdi Ara

XİAOMİ REDMİ NOTE 9 PRO 64GB 2752TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
5.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ips ekran bir telefona bu kadar para vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube'tan inceleme videosunu izledim, kamera vasat gozukuyor. Ozellikle video cekimi pek iyi degil. Almayi dusunuyordum vazgectim

• 128lik olsa direk almıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Amoled de sakat ama..ufak düşse hemen kırılıyor,..geçen biri mi note 10 lite kırılmış 1500 diyolardı sadece ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Temmuz 2020; 23:36:30 >
  • Arkadaşlar Redmi note 8 pro mu 9 pro mu lütfen yardım edin

• İnterest kullanıcısına yanıt
    Bence ikisi de değil..ikisi de çöp..9s alın geçin en azından kronik sorunu yok..

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hocam bu modellerin ne tür kronik sorunu var Bilgi verir misiniz çok teşekkürler

8 pro ısınıyor ayrıca işlemcisi nedeniyle custom rom sıkıntısı da var,9 pro ise konusuna bakarsanız,şebeke dalgalanmaları,wifi kopmaları,eko sorunları mevcut,bunlar ileri de yazılım güncellemesi ile giderilecektir lakin 3 bin bayılıp ne diye bunlarla uğraşayım ki...Ayrıca Oppo ya da Realme ye de bakın derim en azından o fiyat bandında kameranın hakkını verir aldığınız cihaz..Xiaomi şaşırdı artık..eskiden global romları yağ gibi akardı şimdi o stabiliteyi bozdu,redmi serileri zaten şaka gibi 200-220 gram cihazlar şu çağda..tabi şu da var 9 pro dediğimiz cihazın fiyatı 220 dolar,kamerası da haliyle ona göre ancak biz aynı cihaza 2500-3000 lira ödediğimiz için beklentilerimiz de şaşıyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 128 gb tercih ederim 200 daha verip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam ben dubaiden alacağım telefonu 9 pro orada 1.300 TL 8 pro 1.100 çok teşekkür ederim Bilgi için allah razı olsun

Rica ederim..fiyatlar süpermiş orda..

Hocam biz yaşamıyoruz allah kahretsin böyle ülkeyi herşeyi dünyada en kazık biz kullanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: İnterest

Hocam biz yaşamıyoruz allah kahretsin böyle ülkeyi herşeyi dünyada en kazık biz kullanıyoruz
    Hele araba fiyatları. Öff uçmuş hurdalar bile. Hırsızı çok olunca ülkenin, bedeli de ağır oluyor.
    Dubaiden bı telefonda bana getirsen ne olurdu ha ne olurdu

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke bende 2. Yi bile getiremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İyi gidiyordun da sonunda ateizme bağlayınca bizim cami önündeki dedelerin muhabbetine çevirdin.
    Ülkedeki dindarlık/dürüstlük seviyesine bakıp hala ateizme çatabilmek de ne biliyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

İyi gidiyordun da sonunda ateizme bağlayınca bizim cami önündeki dedelerin muhabbetine çevirdin.
    Ülkedeki dindarlık/dürüstlük seviyesine bakıp hala ateizme çatabilmek de ne biliyim..

Alıntıları Göster
    Sonuçta haram dini bir kavram ve dini inancı olan kişiler bu yönden de durumu ele alıp bu tip şeylerden kaçınabilir. Bunu herkes yapar diye bir şey zaten söz konusu olamaz. Dini inancı olmayan biri de bunu dürüstlük dışında bir davranış olarak ele alıp yine böyle şeylerden kaçınabilir.
    Senin veya başka birinin yorumumu beğenmesi umurumda değil. Bana burada madalya mı takacaklar. İstediğini düşün umurumda değil. Benim camii önündeki dedeye de ateist birine de saygım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Sonuçta haram dini bir kavram ve dini inancı olan kişiler bu yönden de durumu ele alıp bu tip şeylerden kaçınabilir. Bunu herkes yapar diye bir şey zaten söz konusu olamaz. Dini inancı olmayan biri de bunu dürüstlük dışında bir davranış olarak ele alıp yine böyle şeylerden kaçınabilir.
    Senin veya başka birinin yorumumu beğenmesi umurumda değil. Bana burada madalya mı takacaklar. İstediğini düşün umurumda değil. Benim camii önündeki dedeye de ateist birine de saygım var.

Alıntıları Göster
    Yeri, yurdu değil ama olayı dine bağlayan sen olduğun için söylüyorum, senin ateist insana saygın olsaydı hakan'ın aç gözlülüğünü ateizmin çoğalmasına bağlamazdın. Kalıp yargılısın.
    Sana göre hırsızlık vs haramsa kendi dinin açısından konuş, senin dinine mensup olmayanlar günahkardır gibi saçma sapan yargılarla hareket etme.
    Yorumumu beğenmen için yapmadım zaten, sosyal ortamda belli bir kesmi suçlarsan cevap verenler olabilir. Hatta Müslümanlar vahşidir, ahlaksızdır diyen de senden farksız değildir.
    İnsani erdemlerin dini, ırkı, cinsi olmaz.

• hasansio kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Yeri, yurdu değil ama olayı dine bağlayan sen olduğun için söylüyorum, senin ateist insana saygın olsaydı hakan'ın aç gözlülüğünü ateizmin çoğalmasına bağlamazdın. Kalıp yargılısın.
    Sana göre hırsızlık vs haramsa kendi dinin açısından konuş, senin dinine mensup olmayanlar günahkardır gibi saçma sapan yargılarla hareket etme.
    Yorumumu beğenmen için yapmadım zaten, sosyal ortamda belli bir kesmi suçlarsan cevap verenler olabilir. Hatta Müslümanlar vahşidir, ahlaksızdır diyen de senden farksız değildir.
    İnsani erdemlerin dini, ırkı, cinsi olmaz.

Alıntıları Göster
    Ben mi kalıp yargı yapıyorum. Tutarsızlığın buradan da belli. Camii önündeki dedeler diyerek kalıp yargı yapan ve aşağılayıcı davranan sensin. Her fırsatta İslam karşıtlığı ve din düşmanlığı yaptığına da eminim. Aksi takdirde o dedeler cümlesini kurmazdın. Şimdi itiraz etmeye de kalksan, yazdığın cümleden de belli olduğu üzere islam düşmanı birisin. Beni ilgilendirmez istediğin kadar düşman ol. Senin gibiler her zaman oldu.
    Hangi din olursa olsun, dinler insanları belli bir düzene sokmayı ve yanlışlardan uzak tutmayı sağlamak ister.
    İnsani erdemler hakkında senin fikirlerine ihtiyacım yok bunların farkındayım zaten. Aksini de iddia etmedim. Seninle tartışacak da değilim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.