Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.572
Cevap
234
Favori
1.141.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trendyol'dan hiç telefon almadım. Yalnız diğer alışverişlerim sorunsuz ve çok hızlı geldi. Kargolamaları hızlı gerçekten. Yalnız bir yorumda okudum şimdi yanlışlıkla 128GB yerine 64GB versiyonu göndermişler ama genelde yorumlar iyi gibi zaten kutulama falan iyi geçenlerde 2-3 tane koruma camı sipariş ettim telefon kutusu bir kutuda geldi ve baloncuk koruması da vardı o açıdan sevindirici. Beşken Elektronik biliyorum HB ile de çalışıyorlar Telefon Dünyası ve Alan Memnun nasıl bilmiyorum. Bir de bizdeuygun satıyor sanırım. Genelde sorunsuz gibiler ama son karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 25 Ekim 2019; 21:37:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben aldım.Yaklasik 1 hafta olacak.Sar teknolojiden aldım.

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Şu an Trendyol'da %20'ye varan indirim var. cep telefonlarında TR garantili 8 Pro 2700 lira civarı %10-12 bir indirim söz konusu 2500'lü rakamlara alınabilir. Şu aşamada 2500 liranın altına ineceğini sanmıyorum. Ama telefoncular vs. Sahibinden de falan belki 2500 altına bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 25 Ekim 2019; 21:50:9 >
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal o gün de olmayabilir. Yada fiyatını 2900 lere kadar çıkartırlar. Bekleyelim bakalım düşmezse note 7 alıp geçecem.
    Hocam ben aldım, gönül rahatlığı ile alabilirsin. Ben cihazı Sar teknolojiden aldım 64 GB ligini . Ama tavsiye olarak , telefonu alırken satıcının online mağazasına girip çoğu sattığı ürün Türkiye garantili mi bakın , daha sonra satıcı puanlama da 10 üzerinden kac puan almış ona dikkat edin o yeter.

• HB'de yeşil ve beyaz renk dudak uçurtan cinsten yeşil renk 5500 lira beyaz renk 3200 lira bu fiyatlardan kimse almaz umarım. Resmen dolandırıcılık bu serbest piyasanın da suyunu çıkardılar. Stok az olsa bile böyle bir rakam yazılmaz ayıp çok pişkinler kınıyorum. Yalnız bazı satıcılarda 64GB versiyon 2319'a kadar düşmüş durumda. Fiyatlar çok dengesiz arkadaşlar iyice araştırmadan almayın. Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 25 Ekim 2019; 22:48:40 >

• muxo kullanıcısına yanıt
    Kaçmadım hocam burdayım cihazı almaya karar vermiştim lakin geri 9t karar verdim size daha iyi yardımcı olamayacağımdan devretme kararı aldım yönetime mesaj attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Arkadaşlar @xsw hocama konunun devredilmesi için yönetime talepte bulundum o konuyu düzenliyecektir gitmeden konuyu sadece note 8 proya ait düzenleyip vericeğim konudaki Note 8 incelemeleri vs silinecek teşekkürler.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kullanıcı taleplerini de dikkate alarak konuyu güncel tutmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 25 Ekim 2019; 23:10:11 >
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    Hocam yönetime talep oluşturdum umursamazlık yapmazlarsa 1-2 gün içinde konu size geçer. Konuyu Note 8 Pro olarak ayırdım hocam biraz olsun yardımcı oldum size.

• Estağfurullah ne demek çok memnun oldum çok teşekkür ederim @cayadüsensinek Herkes için hayırlı olsun diyelim :)

• Konu başlığımız Xiaomi Redmi Note 8 Pro olarak güncellendi. Hepimiz için hayırlı olsun. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 25 Ekim 2019; 23:16:45 >
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    O yorumu bende okudum fakat orda soyle bir durum var 128 siyah beyaz olan ise 64 gb sacma sapan bisey yapmislar.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• İstanbul bilişimde 128gb hem de yeşil renk bayağı ucuz. stok var gözüküyor

• Bunlar kendi garanti veriyor. Daha önce burdan macbook vs almıştım ama telefon hiç almadım. İstanbul bilişim diğer paralel ithalat yapan firmalara kıyasla daha güvenilir geliyor bana. Xiaomi türkiye garantisi olmucaksa, Migrostan vs alcağıma bunları tercih ederim şahsen..

• Cihazda widevine L1 olmasına rağmen netflix de HD yok, sizin cihazlarda aynı mı? Netflix de herhangi bir videonun yanında HD yazıyor mu?

Bende bu şekilde çıkıyor yürütme ayarlarında ki paketim orta paket. Full hd destekliyor.

• Red86 kullanıcısına yanıt
    N11 kuponlarımız sanırım telefonda geçerli değil. Kupon ayrıntılarında öyle yazıyor

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.