Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.595
Cevap
228
Favori
1.159.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş
  • Yeni güncellemeyi dün akşam yükledim, gün içinde aktif olarak kullandım, pil performansında herhangi bir değişiklik yok arkadaşlar, yine ort 10 saat ekran süresi alıyorum. Yeni farklı bir şey de görmedim diyebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar çok farklı bi konu hakkında sizden destek almam lazım. Önceki telefonum LG G2ydi. Whatsapp sesli mesajı ile gelen sesi(kızım baba diyor) bildirim sesi yapmıştım. Şimdi bunun için uğraştım ama yapamadım, mevcut ses dosyaları haricinde bir formatı desteklemiyor. Ses formatını mı değiştirmem lazım, nasıl yapabilirim, var mı fikri olan? Nasipse ufak kızımın baba demesini yapcam bu sefer ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 16 Ocak 2020; 16:50:14 >
  • Merhabalar,

Telefonu 15 ocakta sipariş ettim tahmini teslim tarihi 20 ocakta diyor umarım hepsiburada tebliğ ettiği tarihlere sadıktır. Benim merak ettiğim olay bu hard reset olayı. Konuyu başından sonuna okumaya çalıştım. Çoğu arkadaş güncellemelerden sonra reset atmamızı öneriyor. Tefonu ilk aldığımızda yapsak yeterli mi yoksa her güncellemeden sonra sıfırlayıp duracak mıyız? Bir de android 10 guncellemesi hakkında yeni bir duyuru var mı?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi

Arkadaslar çok farklı bi konu hakkında sizden destek almam lazım. Önceki telefonum LG G2ydi. Whatsapp sesli mesajı ile gelen sesi(kızım baba diyor) bildirim sesi yapmıştım. Şimdi bunun için uğraştım ama yapamadım, mevcut ses dosyaları haricinde bir formatı desteklemiyor. Ses formatını mı değiştirmem lazım, nasıl yapabilirim, var mı fikri olan? Nasipse ufak kızımın baba demesini yapcam bu sefer ;)
    Merhaba;

Bildirim Zil Seslerinden girdiğiniz zaman "Yerel Zil Sesi Seç" yazan yerden girince ilgili dosyayı seçip, bildirim sesi olarak kullanabilirsiniz. Ya da elinizdeki dosyayı .mp^3 formatına çevirmeniz gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 16 Ocak 2020; 17:38:59 >
    Büyük güncellemelerde cihazı sıfırlamanız iyi olur. Örneğin Android 9'dan 10'a geçiş. Örneğin MIUI 10'dan 11'e geçiş. Ara güncellemelerde sıfırlamaya gerek yok. Muhtemelen telefonu kutudan çıkardığınızda MIUI 10 yüklü olacak. 11 güncellemesini yaptıktan sonra cihazı sıfırlarsınız.

Android 10 Çin'deki cihazlara geldi birkaç gün önce. Türkiye'deki cihazlara da gelmesi an meselesi.

Bu arada cihazın yeni renk seçeneği çıkmış Alacakaranlık Turuncusu diye.

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Hemen deniyorum

• ILoveYouHagi kullanıcısına yanıt
    .ogg uzantısını kullanıyor yanlış bilmiyorsam. Play Store'dan ses dosyası dönüştürücü bir uygulama yükleyip deneyin.

Bu arada güncelleme ile ilgili pil yorumunuz için teşekkürler ama güncelleme gitti malesef.

• Cevabınız için teşekkürler gayet iyi anladım. En erken pazartesi elime ulaşacak cihaz, umarım o zamana kadar gelmiş olur android güncellemesi. Tek seferde resetleyip kurtulurum. Sizde cihaz mevcut sanırım. Hoparlör, uygulama içi reklam ve batarya sorunu yaşıyor çoğu kişi siz nasıl bir çözüm yolu seçtiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerLikeMan -- 16 Ocak 2020; 20:36:47 >
  • Arkadaşlar 4.5G mi kullaniyorsunuz 3G mi? Çekim konusunda ben bir fark gormuyorum kendimce. Batarya icin hangisi daha iyidir?

• Telefonu kullanan arkadaşlar önerir misiniz? Bununla ve note 8 arasında kaldım hangisini alsam acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hoparlör ve kulaklık sesi cihazdan cihaza değişiyor sanırım. Çünkü ben gayet memnunum. Önceki cihazım Samsung Galaxy S7 idi. Onunla kıyasladığım zaman Note 8 Pro'nun hoparlör sesi daha yüksek ve kaliteli geliyor. Uygulama içi reklamlara gelirsek hepsini ilgili uygulamanın ayarlarından manuel olarak kapatıyorsunuz, bir daha da reklam gelmiyor. Cihaz elinize ulaştığı gün hepsini yaparsınız çok uzun bir işlem değil. Batarya konusuna gelirsek ben bataryadan oldukça memnunum. Yoğun kullanıma rağmen 2. günü görebiliyor. Batarya sorunu yaşayan arkadaşların cihazlarında sorun olduğunu düşünüyorum. Youtube'da çeşitli incelemelerde 5-6 saat gibi düşük ekran süreleri alanlar olmuş. O cihazlarda kesinlikle sorun olduğunu düşünüyorum çünkü burada göreceğiniz üzere 12-13 saat ekran süresi alan arkadaşlar mevcut. Ağır oyunlar oynasanız dahi telefon 8 saatin üzerinde ekran süresi verebiliyor. Ben de kullanıma bağlı olarak 9-10 saat civarı ekran süresi alıyorum. Bu kullanıma genelde oyunlar da dahil oluyor. Bu da normal bir kullanıcı için oldukça yeterli. Telefonunuz şimdiden hayırlı olsun. Güle güle sorunsuzca kullanmak nasip olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 16 Ocak 2020; 21:22:5 >

• 4.5G batarya konusunda daha iyidir.
  • arkadaşlar yağmurda cebimde duran telefona su kaçtı. durum resimdeki gibi. ne yapabilrim. pirinçte beklletim 1 hafta. söktüm ekranı o şekilde koydum pirince şimdi. ekran değiştirmeden kurtarabilir miyim?
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

Samsung galaxy S8+ telefonumu ayrıldığım işyerine teslim etmek durumundayım.
    Samsung 9 veya 10 larda çok gereksiz pahalı geldi

Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Xiaomi Redmi Note 8 arasında kararsız kalmıştım. Her iki forumdaki yazılanların yarısından fazlasını okudum

Mail, İnternet, youtube, whatsup, ajanda, fotoğraf video ve konuşma dışında pek çok fonksiyon kullanmıyorum.
    Oyun Oynamıyorum. Özel kullandığım farklı bir yazılım da yok.

Ancak Takılma kasılmaya da sinir olan biriyim.

Siz olsanız bugün 2100 TL bütçe ile hangi telefonu alırdınız.

Şimdiden teşekkür ederim

• auzdil A kullanıcısına yanıt
    düz note serisinde bazı olumsuzluklar var herkese denk gelmesede var aşağıdki linkten bakabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-xiaomi-redmi-note-8-telefonunuzun-sensorleri-bozuk-olabilir-proximity-ve-accelerator--140887649

size tavsiyem üzerine bir 100 tl daha koyup pro yu alın.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.