Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
239
Favori
1.119.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sim kart deforme olduysa biraz ileri geri oynarsan belki temas eder, öylede bırakırsın ellemezsin. Bir ara benimde olmuştu böyle. Ama hat benim üzerime olduğu için uğraşmadım pek gittim yenisini aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar play storeda 2 güncelleme var ama güncelleme çalıştığımda güncellemiyor. Uygulamalardan play store un önbelliğini temizlediğimde gümcelleme kalkıyor ama sonra tekrar geliyor. Çö,züm öneriniz nedir acaba
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• brhtn B kullanıcısına yanıt
    Biraz önce içim rahat etmedi ve telefoncuya gittim, tanıdık nano kart takabileceğim kimse olmadığı için onlardan yardım istedim, sagolsun kırmadı hemen kendi hattını çıkardı taktı ve okadar rahatladım ki size anlatamam direkt okudu sim kartını içime sular serpildi, şimdi yeni sim kartımın kargolanmasını bekliyeceğim babayla aynı şehirde olmadığım için :D 64 GB lık Mineral Grey modeliyle aranıza katıldım, ayrıca deforme olayını söyleyerek sizde doğru bir tahmin yapmışsınız tekrardan teşekkür ederim yardımınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kkzlckk

Hocam ben de 16sında aldım.
    Aynı gün kargoya verildi.
    Dün gece transfer sürecine girmişti.
    Az önce de baktım dağıtıma çıkmış.

Nasıl bir şey yapıyorsa PTT
    forumdaki bazı arkadaşların telefonları ulaşmış bende çözemedim bu pttyi yarın bulunduğum ildeki ptt ye gidip sorucam bakalım gelmiş mi gelmemiş mi. Benim telefon hala transfer sürecinde gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotreges

forumdaki bazı arkadaşların telefonları ulaşmış bende çözemedim bu pttyi yarın bulunduğum ildeki ptt ye gidip sorucam bakalım gelmiş mi gelmemiş mi. Benim telefon hala transfer sürecinde gözüküyor

Alıntıları Göster
    şimdi ptt gönderi takipten baktım bulunduğum ildeki ptt işyerine gelmiş yazıyor.
  • Arkadaşlar merhaba ben de 64 gb lığını almayı düşünüyorum ama epey de 64 gb ve 128 gb lık modeller arasında bi fark yazıyor 64gb lık modelde Dijital görüntü sabitleyici (EIS) (HD) iken 128 gb lık modelde FHD yazıyor. Daha önce dikkatinizi çekti mi?

Bir de bazı arkadaşlar iki model arasında panel farkı da var diyor bu konularda bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.

• Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Bu sorun temayı değiştirince düzeldi mi?

• Arkadasoar teli almayi dusunuyorum da gunduz ve gece foto ve video cekimi nasil? Pubgde tatmin ediyor mu? Kasma donma kronik sorunu var mi? 12nm olmasi sarji ya da ara yuzu etkiliyor mu? Bilgili kisiler cvp verirse sevnrim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre0721 -- 19 Aralık 2019; 22:24:4 >
  • Emre0721 E kullanıcısına yanıt
    Gayet tatmin edici. Zaten helio g90t işlemci oyun için üretilmiş. Standart olarak hd de açıyor oyunu.

• Telefon hafızasında olan resim,video ve uygulamaları hafıza kartına nasıl tasiyabiliriz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • armagan17 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>uygulamalar>facebook ve netflixe tıklayıp "verileri temizle"ye basın, "tüm verileri temizle" tıklayın. Sonra store'dan güncelleyin.
  • rotreges R kullanıcısına yanıt
    Ben 6 Aralık'ta verdim siparişi, tahmini teslim tarihi 20 Aralık görünüyordu, 12 Aralık akşamı arayıp siparişi iptal etmek istiyorum dedim, ertesi gün cihaz geldi

• Aşağıdaki bağlantıda olan ekran koruyucuyu aldım, tam kapatmayacağını bilerek, kalın ve sağlam görünüyor, dokunmatik hassasiyetinde koruyucusuz duruma göre bir değişiklik olmadı, keşke ekranın aydınlık kısmını kaplasaydı diyorum, ama 20 TL'ye 3 ad. bu kadar olur ancak bir de ön kamera çentik kısmı da alakasız görüldüğü üzere..

urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 8 Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-redmi-note-8-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-P293412394

• Arkadaşlar imei repair işlemini anlatacak biri yok mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 19 Aralık 2019; 22:41:57 >
  • Telefojum hizli sarj olmuyor neden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DJouneyt kullanıcısına yanıt
    Çentik kısmı kötüymüş, önemli olan sağlam ve dayanıklı olması. Ben kılıf siparişimle birlikte gelen ekran koruyucuyu kullanıyorum, cam değil, ince sert plastik gibi bişey. Daha iyisini bulursam alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Batarya yavaş yavaş zamanla oturur. Yalnız bana da 35 saat gösterdi şimdi bazen ilginç sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Optimizasyon da önemli ve telefonu çok sık şarj etmekte batarya ömrünü kısaltabilir. Haftada bir kaç kez de olsa batarya %20 kırmızı gösterdiği zaman tam şarj %100 şarj etmekte fayda var. Vaktiniz varsa şarjı yarım bırakmayın tam şarja tamamlamaya gayret edin. İkincisi de aşırı pil tüketen uygulamalar pil optimizasyonu iyi olmayan oyunlar gibi ve diger bazı uygulamalar. 4.5G ve Wi-fi az da olsa pil üzerinde her zaman etkisi var.
    Batarya konusunda iyi gibiydi ama mesela seninkiyle kıyaslayınca şarj durumuna kafayı takan hagi arkadaş gibi düşünmemek elde değil. Sende %76 şarj varken nerdeyse 36 saat kaldığı yazıyor, benim şarjım %79 olmasına rağmen 31 saat civarı kaldığı yazıyor. Bu 5 saatlik şarj farkı çok fazla değil mi? Hatta pil tasarrufundaki fark 8 saat nasıl bu kadar fark olur. Son şarjdan çıkardığımdan beri wifi araması açık yani baz istasyonu pili tüketmiyor, oyun oynanmadı, 24dk sesli arama, 2 saat opera, 2.50 saat ekran süresi, durum böyle. Öyle 10 saat ekran süresi hayal. Acaba bu telefonlar aynı mah değerine sahip fakat farklı batarya modelleri olacak şekilde mi üretildiler. Diğer şarjdan şikayet eden arkadaşlar gibi bir yerde sorun mu var diye düşünmeden edemiyor insan.

• Raven kullanıcısına yanıt
    Cihazı ne kadar zamandır kullanıyorsun? Birde pil istatistik görüntüsünü atar mısın?

• ILoveYouHagi kullanıcısına yanıt
    Telefonu 2 haftadır kullanıyorum. O attığım ekran görüntüsünden sonra tekrar şarja taktığım için istatistik yalan oldu. Ekran kapalıyken şarkı değiştirmek için kullandığım nexttrack diye bir uygulama var. Uygulamanın arka planda çalışması için otomatik başlatma iznini açmıştım. Belki pilin az gitmesine bu uygulama sebep oluyordur diye onu silip pili optimize ettim ve tekrar şarja taktım. Şarjdan çıkarır çıkarmazda ekran görüntüsü aldım ve xsw nin değerlerine ulaşmamın imkanı yok. Daha 1 saniye kullanmadan 39 saat gösteriyor, halbuki onun attığı görüntüde %76 şarj varken 35 saat gösteriyor bu ne aga noluyoruz bunun kullanım tarzıyla hiçbir ilgisi yok anlaşılan bi sıkıntı var.

Düzenleme: Sanırım olayı çözdüm. Pili daha az gidecek gibi gösteren durum wifi ağına bağlı olmasıymış. Wifi kapattıktan sonra baktım ve bu sefer 47 saate çıktı. Normalde wifi ağı 4.5g ye göre daha az enerji tüketmiyor mu? Üstelik wifi full çekiyor. İlginç bir şekilde wifi ağına bağlıyken pil daha az gidecek gibi görünüyor. Ya donanımsal yada yazılımsal bir problem olduğu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 20 Aralık 2019; 4:12:19 >

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.