< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 18 Kasım 2024; 23:58:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (515. sayfa)
-
-
Yaptırmaya değmez yeni cihaz bakın, tavsiye veremiyorum bende çok uzak kaldım yeni cihazlardan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10000 liraya telefon almayın :) 15-20 seviyesine çıkın bir şekilde :) Redmine Note 13 5G ya da Samsung A55 olabilir.
-
Redmi 13 c nasıl:) 7500tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmei li sifir xiaomi almani tavsiye ederim cevreme cok aldirdim sıfır sikinti kullaniyolar yari fiyatina.
Aşşşşşşırı kötü. Garantisiz İnfinix ve Tecnolara bakın 10K altında. Temiz bulursan ikinci el Nothing Phone 1 de alabilirsin.
Resmi olmayan distribütörlerden cihaz almayın. İthalatçı garantili demek = Kaçak telefona teknik servis desteği veriyoruz diye kandırmak demek.
İthalatçılar, çift simli cihazların bir simini başka bir cihaza atıyor. Böylece çift simli cihazları sadece tek simli kullanabiliyorsunuz. 1 cihazı BTK'ya kaydedip 2 cihaz satıyorlar yani.
Teknik servis desteğinin de sözde kalması yüzünden kesinlikle ithalatçı garantili telefon alınmaz. Direkt yurt dışı alın daha mantıklı (ki Çin cihazı ise o da alınmaz).
Samsung galaxy s5'i dayım istanbulbilişim'den almıştı(ithalatçı garantili)🙄
Telefonu 10 sene oldu alalı babam halen daha kullanıyo(bataryayı değiştirip,değiştirip)🙄
Alınmaz demen kötü oldu hocam😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 21 Kasım 2024; 20:36:22 >
Kardeş sen o zaman şunu al
👇
www.pttavm.comXiaomi Redmi Note 13 8 GB RAM 256 GB Mavi (Xia - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-note-13-8-gb-ram-256-gb-mavi-xiaomi-turkiye-garantili-p-903861629?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.5.9
Redmi note 13 c 128gb navy blue aldim 7400 e koruyucu kılıf ve cam koruma ile birlikte. note 8 in sadece sebeke sorunu var diğer herşeyi ilk günkü gibi çalışıyor sadece simkart görmedigi icin aldım.
Paranı çöp etmişsin,geçmiş olsun kardeş
Sizin sorun yaşamamanız yaşanmayacağı anlamına gelmez. Yakınlarımda kim ithalatçı garantili ürün aldıysa pişman oldu.
-
İstanbulbilişim o zamanlar güzel zamanlardı
Gerçi firma daha sonradan onca insanları mağdur edip,stokta olmayan hayali telefonları internetten satmışlardı ya neyse
Dediğim gibi telefon 10 sene oldu,benim peder hâlâ o telefonu kullanıyo
Şimdi ise ithalatçı firmadan telefon alıp pişman olcaksak paramızı çöp etmeyelim
Bendeki note 8 beni rahat bi 3-4 sene daha götürür
Ama bi daha deji işine girmicem,baktım telefonun bataryası bitti hemen yeni telefon alacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 22 Kasım 2024; 5:28:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Redmi 13 c deki morumsu renk varsayilan olarak mi geliyor crome mesajlaşma vb uygulamarda mor- kahverengi gibi saçma bir renk var sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 22 Kasım 2024; 22:15:51 >
Android 12 ile gelen özellik o, monet ismi. Duvar kağıdının baskın rengine göre sistem ve sistem uygulamaları renk değiştiriyor. Örneğin sarı bir duvar kağıdı yaparsanız sarımsı olacaktır bu defa da.
Cok saol hocam sabahtan beri mor kahverengi uygulamalar canımı sıktı mavi duvar kağıdı koyunca duzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X