Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.300
Cevap
122
Favori
563.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 senelik note 8 sebeke sorunu başladı 4 cizgi çekiyor ama anten işareti yok imei görmüyor wifisi çalışıyor . telefoncu ana kart kaynakli dedi yapsam bile yine sorun çıkarır r dedi .yenisini mi alayım yaptırayım mi bilemedim .
    yeni telefon için hangi marka model önerirsiniz max 10000 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 18 Kasım 2024; 23:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .montana. kullanıcısına yanıt
    Yaptırmaya değmez yeni cihaz bakın, tavsiye veremiyorum bende çok uzak kaldım yeni cihazlardan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

10000 liraya telefon almayın :) 15-20 seviyesine çıkın bir şekilde :) Redmine Note 13 5G ya da Samsung A55 olabilir.

• Redmi 13 c nasıl:) 7500tl

İmei li sifir xiaomi almani tavsiye ederim cevreme cok aldirdim sıfır sikinti kullaniyolar yari fiyatina.

Aşşşşşşırı kötü. Garantisiz İnfinix ve Tecnolara bakın 10K altında. Temiz bulursan ikinci el Nothing Phone 1 de alabilirsin.

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Resmi olmayan distribütörlerden cihaz almayın. İthalatçı garantili demek = Kaçak telefona teknik servis desteği veriyoruz diye kandırmak demek.

İthalatçılar, çift simli cihazların bir simini başka bir cihaza atıyor. Böylece çift simli cihazları sadece tek simli kullanabiliyorsunuz. 1 cihazı BTK'ya kaydedip 2 cihaz satıyorlar yani.

Teknik servis desteğinin de sözde kalması yüzünden kesinlikle ithalatçı garantili telefon alınmaz. Direkt yurt dışı alın daha mantıklı (ki Çin cihazı ise o da alınmaz).

• Smaug kullanıcısına yanıt

Samsung galaxy s5'i dayım istanbulbilişim'den almıştı(ithalatçı garantili)🙄

Telefonu 10 sene oldu alalı babam halen daha kullanıyo(bataryayı değiştirip,değiştirip)🙄

Alınmaz demen kötü oldu hocam😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 21 Kasım 2024; 20:36:22 >

• Redmi note 13 c 128gb navy blue aldim 7400 e koruyucu kılıf ve cam koruma ile birlikte. note 8 in sadece sebeke sorunu var diğer herşeyi ilk günkü gibi çalışıyor sadece simkart görmedigi icin aldım.

Paranı çöp etmişsin,geçmiş olsun kardeşXiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Sizin sorun yaşamamanız yaşanmayacağı anlamına gelmez. Yakınlarımda kim ithalatçı garantili ürün aldıysa pişman oldu.

İstanbulbilişim o zamanlar güzel zamanlardıXiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

Gerçi firma daha sonradan onca insanları mağdur edip,stokta olmayan hayali telefonları internetten satmışlardı ya neyseXiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

Dediğim gibi telefon 10 sene oldu,benim peder hâlâ o telefonu kullanıyoXiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

Şimdi ise ithalatçı firmadan telefon alıp pişman olcaksak paramızı çöp etmeyelimXiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

Bendeki note 8 beni rahat bi 3-4 sene daha götürürXiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

Ama bi daha deji işine girmicem,baktım telefonun bataryası bitti hemen yeni telefon alacamXiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 22 Kasım 2024; 5:28:20 >

• Redmi 13 c deki morumsu renk varsayilan olarak mi geliyor crome mesajlaşma vb uygulamarda mor- kahverengi gibi saçma bir renk var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 22 Kasım 2024; 22:15:51 >

Android 12 ile gelen özellik o, monet ismi. Duvar kağıdının baskın rengine göre sistem ve sistem uygulamaları renk değiştiriyor. Örneğin sarı bir duvar kağıdı yaparsanız sarımsı olacaktır bu defa da.

Cok saol hocam sabahtan beri mor kahverengi uygulamalar canımı sıktı mavi duvar kağıdı koyunca duzeldi.

• 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.