Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.409
Cevap
114
Favori
599.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Giriş
  • Birde bu sensör sorunu sohbeti nasıl bu kadar yaygınlaştı anlamıs değilim..cihazda sorun yok.konusurken hafif eğim verilirse ekran açıyor ,sensör mesafesinden..

Note 8 de beğenmediğim durum suan bluetooth açıksa wifi hızı düşmesi birde yansıtmada mıuı 11 le gelen takılma ,bağlanmama sorunu.
    Belki mıuı 12 ile düzeltilir.
    Onun harici gördüğüm bir başka sorun yok..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redboxer82 kullanıcısına yanıt
    Ya harici uygulama yükleyin ya da cihazı Hindistan romuna geçirin. XiaoMi Tool V2 diye bir programla bootloader kapalı hâldeyken de geçebiliyorsunuz diye biliyorum. Böylece sıkıntınız kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sim kartınızı değiştirirseniz belki çözülür.

Ya da mobil hattınızda bunun için bir ayar varsa o açılmıştır yanlışlıkla belki.

Orijinalden alıntı: xMiRLiVAx

Arkadaşlar Xiaomi, Redmi cihazlarında karşı taraftan arama geldiğinde meşgul yada kapalı çalıyor onu geçtim herhangi bir cevapsız çağrı mesajı uyarısıda gelmiyor.
    Önceden Note 6 pro vardı onda da aynı sıkıntı oluyordu telefon elimde şebekesi falan full çekiyor ama dediğim sorunlar oluyor
    "Arama Bekletme/Çağrı Bekletme" özelliği açık mı?

"AYARLAR"a girip üstteki arama kısmına "arama bekletme" yazın. Çıkan sonuçlardan "Arama Bekletme"yi seçin. Buradaki Arama Bekletme özelliğinin açık olması gerekiyor.

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 14 Nisan 2020; 14:35:40 >

• bilexsamet kullanıcısına yanıt
    dediğiniz seçenek aktif ama arama esnasında hiç yeni arama bildirimi gelmiyor, ve meşgul çalıyor yada kapalı Hattım Türk Telekom

• Dostlar selam. Arkadaşımın Redmi Note 8'inde şarj problemi var. Orijinal adaptörü takıp şarj ettiğinde adaptör ısınıyor ve şarj etmeyi bırakıyor. Farklı adaptörle denediğimizde de aynısını yapıyor.

Bu sorunu yaşayan var mı aramızda?

• quote:

dediğiniz seçenek aktif ama arama esnasında hiç yeni arama bildirimi gelmiyor, ve meşgul çalıyor yada kapalı Hattım Türk Telekom
    Benim eşimin telefonu da Redmi Note 8 ve operatörü de Türk Telekom. Ama sorun yaşamıyor.

Arama/Çağrı Bekletme'nin açık olup olmadığını Türk Telekom Online İşlemlerden kontrol ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 14 Nisan 2020; 15:24:41 >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Servis yolu görünmüş hocam

• *43# yazıp arama yaptığınızda sonuç ne görünüyor?
    (NOT: *43# tuşlaması arama bekletmeyi aktifleştiriyor)

• GwynBleidd48 kullanıcısına yanıt
    Servisten önceki son durağımız olan forumumuza uğramadan göndermek istemedim Sağlık olsun, 1 aylık telefonda bunun olması üzücü

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir sorun gibi görünüyor hocam. Yine göndermeden önce format vs atın, hızlı şarj desteği olan bir makineyle de deneyin

Arama bekletme hizmeti etkindi. yazıyor

• quote:

Arama bekletme hizmeti etkindi. yazıyor
    Telefonu kapatıp açmayı denediniz mi? Kapatıp açınca da aynı sorun devam ediyor mu?

şuan arama esnasında deneme yaptım ve çağrı geldi ama benim en büyük sıkıntı gelen aramaların meşgul yada kapalı çalması

• quote:

şuan arama esnasında deneme yaptım ve çağrı geldi ama benim en büyük sıkıntı gelen aramaların meşgul yada kapalı çalması
    Ben şöyle anladım:
    Siz telefonda A kişisi ile görüşüyorsunuz. Bu esnada sizi B kişisi arıyor. Size B kişisinin aradığında dair bildirim geliyor ama B kişisi sizi aradığı sırada B kişisinin telefonuna telefon meşgul sesi (dıt dıt dıt) gelip kapanıyor ya da aradığınız kişiye ulaşılamıyor uyarısı veriyor.
    Doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 14 Nisan 2020; 15:36:14 >
  • Arkadaşlar 1 aydır Redmi note 8 kullanıyorum 4 haneli numaralara mesaj atamıyorum gitmiyor sizdede aynı sorun varmı? ( Premium SMS buldum fakat tiklanmiyor ) çözüm bulabilen varmı
    Birde 15 dakika letgoda geziniiorum sonra ilan geçişlerinde başlıyor takilmaya

Orijinalden alıntı: MAXSY

Arkadaşlar 1 aydır Redmi note 8 kullanıyorum 4 haneli numaralara mesaj atamıyorum gitmiyor sizdede aynı sorun varmı? ( Premium SMS buldum fakat tiklanmiyor ) çözüm bulabilen varmı
    Birde 15 dakika letgoda geziniiorum sonra ilan geçişlerinde başlıyor takilmaya
    Normalde atılabiliyor. Bende sorun yok.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.