Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.384
Cevap
116
Favori
576.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aranıza dün itibari ile katıldım bakalım gelsin telefon elimize de yorumlarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note 8 Pro'nun halefi olarak geldiler. Daha pahalı olacağı için alınır diyemiyorum. Özellikleri (özellikle işlemci nm değeri ve pili) harika ama dediğim gibi, daha pahalı olacak. Daha pahalı olunca daha farklı cihazlarla karşılaştırma yapmak gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. 3-4 sayfa geride birkaç ekran görüntüsü paylaştım, oradaki ayarları yapmanızı tavsiye ederim hemen (güncellemelerini yapın, cihazı sıfırlayın tekrardan ve öyle yapın). Bir de yine 3-4 sayfa geride GCam kurulumunu anlattım, oradan da GCam kurun. Kesinlikle daha iyi olacaktır cihazınız bunları yapınca.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Realme 6 pro gibi dimi mesela

• Realme XT, Mi 9T, Realme 6 ve Pro, Mi 9 Lite vesaire. Piyasaya çıkana kadar belki başka cihazlar da çıkar.

Teşekkür ederim hocam cihaz elime gelsin mesajlarınıza göz atarım.

• Daha önce sorulduysa affola, benim cihazda ve arkadaşın cihazda da özellikle güneşli havada ekran açılınca renkler açık renk oluyor baya. bazen hemen koyuluyor bazen baya geç düzeliyor. Bu bir sorun mu ya da özellik mi?
  • Merhabalar.Ben de aranıza katıldım 2 gün önce aldım telefonu.Telefonun yanında gelen kılıf ile kullanabileceğim iyi bir ekran koruyucu arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Daha önce sorulduysa affola, benim cihazda ve arkadaşın cihazda da özellikle güneşli havada ekran açılınca renkler açık renk oluyor baya. bazen hemen koyuluyor bazen baya geç düzeliyor. Bu bir sorun mu ya da özellik mi?
    Otomatik parlaklik aciktir. onu kapatirsaniz elle istediginiz parlakliga getirip birakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alondo06 A kullanıcısına yanıt
    Onun içindir hocam garantili çok cazip gelmiyor bana.artık hiç tamir olmazsa yapacak bir şey yok.kalan parçalar belki cüzi fiyata satılabilir..
    Buda istisnai olay.
    Uygun fiyata yaptırdığınıza sevindim. Aliekspresde vardır parça baktınız mı?

• san_jose kullanıcısına yanıt
    Ekran ayarlarında renk Şeması var, onu Doygun ve ya orijinal renk yaparsan düzelir. 👍

• 36 dk boyunca aralıksız asphalt 8 oynadım, hissedilir derecede azıcık bile ısınmadı. Blackjackist oyununda - asphalta göre daha hafif bir oyun- cayır cayır oluyor makine. Sebebini bilen var mı?

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Optimizasyon kaynaklı olma ihtimali var. Blackjackist oyununu güç tasarrufu açıkken oynayın veya tam tersi, açıksa kapatın. Böyle deneyin. Eğer fark yoksa oyundan kaynaklanıyordur çok yüksek ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: alondo06

100 tl ye hallettiler hocam serbest piyasada :) ancak kameralar çalışmıyor kameranın aradan girmiş sanırım. koronadan dolayı yedek parça yok 2-3 ay sonra kamera alıp taktıracam.

Alıntıları Göster
    Yuh ya. Şu yetkili servislerin yatacak yeri yok. 10 katı para istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Honor2000

Merhabalar.Ben de aranıza katıldım 2 gün önce aldım telefonu.Telefonun yanında gelen kılıf ile kullanabileceğim iyi bir ekran koruyucu arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Ekran koruyucu kullanmıyor mu kimse?
    Çok aşırı ısındığı için komple sildim oyunu hocam. Başka uygulamalarda olursa dediğinizi deneyeceğim. Ama muhtemelen dediğiniz gibi oyundan kaynaklıdır gibi geliyor bana da

• Honor2000 H kullanıcısına yanıt
    Microlux.com.tr'den aldım ben ekran koruyucusu (çevresi siyah çerçeveli kırılmaz cam). Şu an fiyatı çok uygun, toplu alırsanız kargo ücreti de eklense yine telefonculardan uyguna geliyor.

Kılıf takılı şekilde köşelerden düzgün şekilde yapıştırınca kılıfa denk gelmiyor ve kalkma sorunu olmuyor. Ama çerçevesi siyah olduğu için ekrandan birkaç milim alan yiyor.

Ararsanız telefoncularda ekranı tam kaplayan ve köşelerden kalkmayan aynı zamanda kılıfın kaldırmadığı tamamen şeffaf kırılmaz cam da bulursunuz. Benimki öyleydi, tırnağım geçti de kalktı. Yoksa çok memnundum.

Hocam serviste kameralar anakart falan ne var ne yok bütün aksam değişecek demişti. benim anlamadığım nasıl bu kadar zarar görebileceğiydi sonra youtube dan bir video izledim adam telefonu bir kere kovaya sokup çıkarıyor ve içi tamamen suyla doluyor. benimde 3-5 damla girmiş olsa içinde yürür gider suya dayanıklılık sıfır telefonda.
  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt
    valla hocam ucuz diye aldık böyle oldu. şu koronodan dolayı hiç bakmadım 1 kaç ay sonra bakacam şimdi bir de korona ya yakalanmayalım :)
  • bilexsamet kullanıcısına yanıt
    hocam servis kamera, anakart falan bütün aksamı değiştircez demişti. hatta ekranıda değiştireceklerdi :) klasik servis mantığı ne var ne yok değiştirelim para gelsin demişlerdir :)
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.