Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.384
Cevap
116
Favori
576.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu sıfır aldım ilk güncellemeyi yapacağım. Daha sonra reset atmaya gerek var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByÇINAR

Hocam geldiğin de kamerayı kapatırsa bir tanede ben alayım..kamera çıkıntısı önemli çünkü..deforme catlama vs olursa sıkıntı..ekran gibi kolayda bulunmaz türkiyede..
    Çıkıntısı kamerayı milimetrik geçiyor. Kamera temas etmiyor.
  • cengo42 C kullanıcısına yanıt
    Birkaç güncellemede bir format atın veya bir sorun çıkarsa atın. Sorun yoksa uğraşmanıza gerek yok.

• Telefon görüşmesini kaydetme özelliği note 7'de vardı. Note 8 de yok. Android 10 ile bu özellik açılır mı? Bilgisi olan var mı?
    Tüm güncellemeleri yap kişisel uygulamalarını yüklemeden..tuşlarla recoveryden wipe data yap.keyfine bak hocam..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Eyvallah teşekkür ederim..

• .twin.turbo. . kullanıcısına yanıt
    Pil kullanım istatiksleri gir üstte yazar.. Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• tek_Türk kullanıcısına yanıt
    Zannetmem..
    Custom rom ve hint romunda var..

Görüşme kaydetme var ancak MIUI'ın global romlarımdan Hindistan ve Endonezya romu dışındaki ana global romunda kendi uygulaması yerine Google'ın uygulamaları var. Kendi uygulamalarında var ama Google'ın uygulamalarında yok bu özellik. Sadece Hindistan ve Endonezya romunda kendi uygulamaları var. Bu iki romdan birine geçerseniz o özelliğe kavuşursunuz.

• Kılıf önerisi olan varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Kılıf önerisi olan varmı?
    Ben bunu kullanıyorum. Oldukça güzel inceden kamera ve ekran çıkıntısı var.
    urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 8 Negro Karbon Darbe Emici Silikon Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-redmi-note-8-negro-karbon-darbe-emici-silikon-kilif-P391604531

• Bilgi için teşekkürler.

3 yıldır mi6 kullanıyorum. Cihaza hiç müdahale etmedim. Global rom dışında rom kullanmadım. Sadece gelen güncellemeleri yükledim. Sorunsuz kullanıyorum. görüşme sırasında not alma durumunda, kayıtta iken not almaya gerek kalmıyor. Görüşme sonrası kayıttan gerekenleri alabiliyorsun. Böylesi güzel özellik neden çıkarılır?

Ayrıca rom nereden bulunur, nasıl yüklenir? Bilmiyorum.
    note 8 i babam için aldım. Hindistan ve Endonezya romda uygulamalarda vs. Türkçe sorunu olmaz mı?
    Global roma kayıt özelliği gelme ihtimali var mı?
    Hocam bu kadar uzaksaniz rom yükleme işlerine bence hiç riske girmeyin 3.parti uygulamalarla kayıt alın

Gelmesine gelir mi bencede gelmezki görünen o ki bundan sonraki cihazlarda bu sekil olacak..
    Rehber sms arama kaydı googlenin uygulamaları.belkide google diretiyodur bilemiyorum.
    Arkadaşında dediği gibi uzaksanız bu konulara hiç girmeyin..

XiaoMi Tool V2 ile kolayca geçiliyor. Ancak garantili modellerde garanti dışına çıkıyor mu bilmiyorum bunu.

Hindistan ve Endonezya romları da global romlar ve Türkçe var normal şekilde. Hatta güncellemeleri daha geç alıyorlar ama bu sayede daha düzgün güncellemeler alıyorlar.

Ana global rom Google uygulamalarıyla devam edecek. Şu an ana global romunda Xiaomi'nin uygulamaları olan sadece Mi 9T var ama o da güncellemelerle gider diye düşünüyorum. Yani hep böyle devam edecek gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

Bilgi için teşekkürler.

3 yıldır mi6 kullanıyorum. Cihaza hiç müdahale etmedim. Global rom dışında rom kullanmadım. Sadece gelen güncellemeleri yükledim. Sorunsuz kullanıyorum. görüşme sırasında not alma durumunda, kayıtta iken not almaya gerek kalmıyor. Görüşme sonrası kayıttan gerekenleri alabiliyorsun. Böylesi güzel özellik neden çıkarılır?

Ayrıca rom nereden bulunur, nasıl yüklenir? Bilmiyorum.
    note 8 i babam için aldım. Hindistan ve Endonezya romda uygulamalarda vs. Türkçe sorunu olmaz mı?
    Global roma kayıt özelliği gelme ihtimali var mı?
    İlerleyen guncellemelerde Google rehber e kayıt özelliği geleceği söylendi.Fakat ülke olarak serbest bırakılır mı bilmiyorum.Belki o zaman bı şekilde Google rehber üzerinden port vs olursa kullanılabilir.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam 100 tl ye yaptırdım ancak kameralar çalışmıyor su üst taraftan girmiş sanırım. şu an korona yüzünden yedek parça yok 2-3 ay sonra kamerada alıp taktırcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByÇINAR

Anakart tamircisi bir tamirci bulursan ufak meblalara yaptırabilirsin..
    Cihazı kurcalatmadıysan maltepe /ist tanıdıgım bir telefoncu var..
    100 tl ye hallettiler hocam serbest piyasada :) ancak kameralar çalışmıyor kameranın aradan girmiş sanırım. koronadan dolayı yedek parça yok 2-3 ay sonra kamera alıp taktıracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alondo06 -- 12 Mart 2020; 9:32:44 >
  • alondo06 A kullanıcısına yanıt
    Kameralar kapalı kutu gibidir hocam, bir şey olmuş olacağını sanmam. Tamirini yapan kişi bağlantısını yapmamış, unutmuş olabilir.

• Redmi note 9 Pro ve max tanıtıldı. Sizce bu telden geçmeye gerek var mı?

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.