Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
176
Favori
937.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TRY 43.35 30%OFF | Xiaomi Redmi için Not 7 Durumda XUNDD Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı şeffaf PC TPU tampon arka kapak Redmi için Not 7 Pro Kılıf funda
    s.click.aliexpress.com
    TRY 43.35 30%OFF | Xiaomi Redmi için Not 7 Durumda XUNDD Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı şeffaf PC TPU tampon arka kapak Redmi için Not 7 Pro Kılıf funda
    https://s.click.aliexpress.com/e/bXC2Q0fO

bu kılıfı almıştım ama telefonu değiştirdikten sonra geldi kargom..isterseniz satabilirim size..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sub182

https://s.click.aliexpress.com/e/bXC2Q0fO

bu kılıfı almıştım ama telefonu değiştirdikten sonra geldi kargom..isterseniz satabilirim size..
    Kaça satıyon
  • Slayerized 666 kullanıcısına yanıt
    sana yok

• quote:

sana yok
    100 dolar versem abi çektiririm
    50 dolar veririm senin telefona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5 dolara tren garında ufleyen sen değil misin?

• quote:

5 dolara tren garında ufleyen sen değil misin?
    Kendinle karıştırmışsın. Saksafoncu
  • Beyler buranın cılkı çıktı artık. Bakıyorum yararlı birşey var mı diye. Bu nedir ya.
  • Kesinlikle öyle hocam. Artık cihaz özelinde yararlı bilgilerin paylaşımı yapılmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markette netflix'i bulamıyorum farklı farklı romlar denedim. İllaki apk olarak kurmam gerekiyor. Bu sorunun kaynağını bilen var mı acaba ?

• ​Merhaba Arkadaşlar Uzun zamandır Xiaomi 'e geçmeyi düşünüyordum ama nasip demek bu zamanaymış 4gb Ram 128 GB Hafızalı Mavi Renk Note 7 Almayı Düşünüyorum ama kararsız kaldım hangisini alayım diye yardımcı olursanız sevinirim ve bu arada Evafone garantisini kimse begenmiyor tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca Xiaomi Türkiye Garantisi Hangi Firma ithalatcı olarak Delta ama Resmi Garantisi hangisi bilmiyorum
    GittiGidiyor
    Xiaomi Redmi Note 7 128gb 4gb Ram(kvk Teknik Servis Güvencesiyle)global Versiyon Cep Telefonu - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-7-128gb-4gb-ram-kvk-teknik-servis-guvencesiyle-global-versiyon-cep-telefonu-460345611

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 7 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-7-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-pm-HB00000J2WFC

• Benim de mia3 geldi arkadaslar
    Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• Arkadaşlar benim cihazda gcam ile video da titreme gibi bir şey oluyor. Teli sabit tutuyorum ama bir kaç saniye aralikla sanırım mercek anlık ileri geri yapıyor ve görüntü anlık dalgalaniyor. Birkaç gcam APK ile de denedim. İki haftadır yapmıyordu. Ayrıca konuşurken sensör kaynakli cihaz kafasına göre takılıyor.

• Ku2u K kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de garanti işleri genel olarak sıkıntılı zaten. Garanti deneyimim olmadı ama distribütör garantili olmasına özen gösterdim. Ben de çarşamba günü sipariş ettim, bugün ya da pazartesi günü gelecek. Garanti olarak Kvk, Genpa (distribütör garantili telefonlar Genpa garantili) gibi biraz daha tanınmış firmaları tercih etmek daha mantıklı gibi.
  • Beyaz alan var mı? Mavi almayı düşünürken beyazı da çıktı kafalar karıştı.

• Xiaomi telefon kullananlar için yardımlaşma grubu açtık buyurun

• Arkadaşlar çıldırmak üzereyim, bir çok yere yazdım ama çözüm bulamıyorum.

Bluetooth bağlantısı kurduğumda bir süre sonra ses kesiliyor birden bire. Bazen 3dk bazen 40dk sonra.

Sorun kesinlikle kulaklıkta değil. Hem kulaklık, hem arabamın bt bağlantısında aynı şey oluyor. Bağlantı var, müzik veya video oynamaya devam ediyor ama kulaklığa ses gelmiyor.

Farklı romlar da denedim, sonuç aynı.

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.