Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
938.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gunluk kullanimda assagidaki sureyi aldim.Benim icin bu sure fazla bile.İnternet full acik, 1 saat civari konusma,genelde tarayicida forumlarda takilm,whatsap,telefondan film filan izleme ve ayrica gece parlakligi kistim buda etki eder ama genel anlamda cok memnunum telefondan almayi dusunenler beklemesin.Suan tek sklddigim konu bildirim ikonunun ust barda gorunup kaybolmasi.Ayar filan yok ugrasmayin.Umarim guncelleme ile kalici yaparlar.Zira diger kullandigim tum telefonlarda ben bildirimi gelen uygulamaya grene dek dururdu.Bunuda duzelteceklerdir umarim.
    Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar AOSP rom kullanan var mı hiç? Denediğiniz ve beğendiğiniz romları yazarsanız sevinirim :)
  • Gcam ile cekildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    Evet GENPA etiketi vardı. Ayrıca Xioami Türkiye garantili yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: piluthh

Chrome ve opera kullanıyorum. Operanin içinde kendisine entegre vpn eklentiside var eger ihtiyaç duyuyorsanız harici vpn uygulamasi indirmenizede gerek kalmaz

Alıntıları Göster
    Samsung Note 5' de Opera VPN sorunsuz kullanıyordum ama, Redmi note 7 de yasaklı sitelere giremiyorum. Xiaomi' de bunu engelleyen bir şey mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Şimdi yaptım hocam check was disabled yapınca sim menüsünde öte vowifi göründü teşekkürler
    Bende vowifiyi etkinleştirdim.
    Hat Türkcell fakat çalışmıyor, sizin hat hangisi ve çalışıyor mu, ekran resmi atabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 22 Temmuz 2019; 12:51:28 >
  • Benim de hattım Türkcell. Vowifi de çalışmıyor volte de çalışmıyor. HDSES 2200 a gönderdiğim mesajda Samsung note 4 ve resmi note 7de cihazınızı 4.5g desteklemiyor mesajı geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138829433
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138961731

Ghost Screen nedeniyle evofone teknik servisine yolladığım telefonla ilgili dönüş yaptılar ve sorun olmadığını söylediler içinde genpadan sorunlu olduğuna dair raporu olmasına rağmen. Tabii kabul etmedim durumu ve tekrar anlattım sorunumu tekrar bakacaklarını söylediler. İlk önce telefonu genpa teknik servisine götürdüğümde genpa ile ortak çalışmadıklarını öğrenmiştim ki genpa içinden çıkan kitapçıkta resmi servis olarak kabul ediliyor, sonrasında da "genpa raporuyla gönderin değişim veya iade için" denmesine rağmen genpa raporunu kabul etmediklerini öğreniyorum. Zaten büyük olasılıkla sorunu kontrol ettikleri falan da yok sensör kontrol edip kalibre edip bakıyorlar sorun yoksa devam diyorlar sadece teknisyenler. Genpadan aldığım raporda teknisyen arkadaşı çağırtıp kendim göstermek zorunda kalmıştım sorunu anlaması için mesela.

Teknik servisten dolayı resmi yerden alacak olanlar hiç uğraşmasın ithalatçıdan alsın uygun fiyata. Daha önce de yazmıştım genpa resmi olarak bakmıyor telefona ve değişim veya iade sağlamıyor, üstüne telefonu bile yollamıyor aralarında anlaşma olmadığı için. İstanbula kendiniz yollamanız lazım herhangibir sorun olursa telefonda. Teknik servise önem veren koşarak uzaklaşsın çünkü neyin ne olduğu belli bile değil oturmuş markalara yönelsin.

• gecmis olsun..umarım olumlu netıce alırsınız..her zaman soyledıgımız gıbı resmı garanti aldatmacasına kanmamak lazım..hepsi aynı ulkemızde..genpası,deltası,kvksı,bilmemnesi (hele evofone tam cakal bır fırmadır)..en uygun fıyatlı(yasal kayıtlı ve faturalı elbet)hangısıyse o alınmalı bence..sırf garantı etıketı farklı dıye o kadar fıyat farkı vermeye gerek yok..
    ayrıca ulkede yuzbınlerce kısı bu markayı kullanıyor ama hala operatorler xıaomı cıhazlarını tanımıyor !!! yok volte desteklemez,yok 4.5g desteklemez,yok onu tanımaz,wofı aktıf edemezsınız..ama ınternet paketlerını catır catır satıyorlar..anlamıs degılım bu ısı arkadas!!! bunları getırıp satıyorlar ama operatorlerı bılgılendırıp cıhazları sıstemlerıne ekletmeyı akıl edemıyorlar!! cıhazı ureten 4.5g ve volte desteklı uretıyor ama bızımkıler desteklemıyor deyıp kenara cekılıyor bır guzel!! ttkom a defalarca maıl attık arkadaslarla max3 kullanırken,hatta ceo larına da ulasıp yazdık;adam bıze merak etmeyın sıze donus yapılacak ve sorununuz cozulecek dıye cevap verdı..netıce? cıhazlarınızı ıphone bılmemne olarak sısteme tanıtacaz oyle cozecez dıye donus yaptılar bırkac ay sonra .. onlar hatlarını tasıdı baska operatorlere ama ben henuz gecmedım(yakındır)
    marka tr ye geldı de ne oldu? sadece fıyatlar arttı!! tum fırmalar kesesını doldurma pesınde..kullanıcı lehıne bırsey yapan yok..2 yıldır kullanıyordum bu markayı ve artık ıyıce sogudum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 22 Temmuz 2019; 13:49:28 >

• Hocam hangi versiyonu kullanıyorsunuz birde ayarlarınızı paylaşırmısınız

• Ben dün resmi Türkiye garantili sipariş verdim 1900tl bugün geldi, bence haklısın boş yere çok para vermeye gerek yok, benim bu telefonu iade etme imkanım var mı acaba? Hb den satın aldım. Birde merak ettiğim birşey var , google camera indirmek istedim ama uygulama cihazınız ile uyumlu değil diyor. Ve son olarak kamerası iPhone 6s plus un kameradan iyidir diye düşünüyordum ama arada fark göremedim ben, sadece ön kamerada daha çok teday veriyor redmi ama arka kameralarda 6s plus daha iyi gibi geldi bana. Beklediğim kamera performansını alamadım redmi note 7 den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 22 Temmuz 2019; 14:2:17 >
  • Xiaomi çentikli modelleri için bu sorunu bir türlü çözemedi. Beklemedeyiz.
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk

Şunu indirip kurun. En güncel ve stabil sürüm. Beyaz dengesi olarak da Google AWB'yi seçin, naçizane fikrim daha doğal renk veriyor olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 22 Temmuz 2019; 14:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Hocam hangi versiyonu kullanıyorsunuz birde ayarlarınızı paylaşırmısınız
    Hocam bu versiyonu kullanıyorum

Ayarlarimda su şekilde

• Çok sağolun hocam bilgi açısından ilk sayfaya eklenebilir bu türden çok soru soruluyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Çok sağolun hocam bilgi açısından ilk sayfaya eklenebilir bu türden çok soru soruluyor çünkü.
    Ne demek hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana

• Öncelikle geçmiş olsun.ayni sorun ve daha fazlasi ile karsi karsiyayim bende.ghost screen bende de var am esas yakinlik sensöründe .her zaman yapmamamkla birlekte kulagimda gorusmedeyken yakinlik sensörü devreden cikip rastgele menuler aciliyor baska kişileri ariyor.samimi olmadigim sadece telefon numarasi olan bi cok kisiyi yanliskla aradim mahcup oldum.bazen ust üste bile aradi telefon.cok sinir bozucu bi durum konuşurken baskasini aracak diye piskolojimi bozuyor bi kişiye yanlislikla ararsaniz karsini,daki adam sizin zeka seviyenisden suphe eder.cok pisman oldum bu telefonu aldigim icin

• merhaba,
    128 gb türkiye garantili aldım ancak imei kayıtlı değil mesajı bana da geldi. ne yapmak lazım bu durum geçici midir, düzelir mi iade mi etmek lazım.
  • Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün tekrar evofone teknik servis ile görüşme sağladım ve telefonumu kargoya verip yollayacaklar. Tabii hala sorunun olmadığını söylüyorlar. Telefon bana geldiğinde video ve fotoğraflarla destekleyip öyle göndermem gerekecek tekrar sanırım. Ghost screenle ilgili sorun olup olmadığını soran arkadaşlar facebookta xiaomi gruplarına girip kendileri bakabilir. Çünkü burada ghost screenden bahsedenlerin uydurduğunu falan düşünenler var garip bir şekilde. Eğer tianma panel varsa telefonunuzda ortaya çıkma ihtimali her zaman bulunuyor. Telefonlara neden ısrarla bu sorunlu panelleri takıp kullanıcılarını bu duruma sokarlar anlamış değilim zaten. JDI panel kullanmak çok zor değildir diye düşünüyorum.

Sensör sorunuyla ilgili olarak da burda yeni romlarla vs. çözdüğünü söyleyen arkadaşlar vardı onlara bakın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.