Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
939.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim dostum ama yok,kameradan çıktığı gibi paylaşınca hikayelerde piksellesme oluyor.1:1 kesersem olmuyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tjedrea kullanıcısına yanıt
    Instagram'ın Xiaomi ile bilinen sorunu bu. Herkeste böyle.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle okudum hep forumlarda ne diyelim videoda codec olarak hevc kullanınca biraz daha duzeldigini yazmışlardı.

• mrb arkadaslar iki telefon arasinda kaldim
    redmi note 7 4 gb ram 64 gb hafiza 2000 lira
    samsung a70 6 gb ram 128 gb hafiza 3000 lira
    su anda mi5 prime kullaniyorum 2.5 yildir memnunum sizce aradaki 1000 lira farka degermi a70 redmi note 7 de sebeke sorunu varmi turk telekom kullaniyorum watsap bildirim sorunu varmi kullanicilardan yorum alabilirmiyim ? tesekkurler

• Konuya göz gezdirdiğim ve konu içi aramadan gördüğüm kadarıyla çoğunluk spigen kullanıyor. (konu içi arama düzgün çalışmıyor. 241 sayfalık konuda "kılıf" aramasına 7-8 sonuç veriyor)

Spigen de 2 şeyden çekiniyorum.

Telefon zaten kalın bir telefon. daha da kalınlaştırır mı? alanlar çok kalınlaştırmıyor demiş ama önceki spigen deneyimlerimden biraz tereddütlüyüm.
    İkincisi ise ısınma olayı. İşlemci yoğun kullanımda ve özellikle sıcakta ısınıyor malum. Spigen bunu artırır mı?

Alternatif tavsiyesi olan var mı acaba?
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Bende aldım spigen kılıf ama telefon zaten ağır ve kalın kullanamadim kılıfı .Soğudum telefondan. Geçen ay şundan sipariş verdim
    s.click.aliexpress.com
    TRY 5.54 22%OFF | Metal Kamera Koruyucu Xiaomi Redmi Için Not 7 Kamera Lens Koruyucu Kapak Redmi Için Not 7 Pro Note7 Redmi 7 kamera Koruma
    https://s.click.aliexpress.com/e/bKrdteYs

Kamera çıkıntısı fazla olduğu için cizilebilir kamerası o yüzden bundan sipariş verdim birde telefonun kendi kılıfını taktimmi tamamdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Konuya göz gezdirdiğim ve konu içi aramadan gördüğüm kadarıyla çoğunluk spigen kullanıyor. (konu içi arama düzgün çalışmıyor. 241 sayfalık konuda "kılıf" aramasına 7-8 sonuç veriyor)

Spigen de 2 şeyden çekiniyorum.

Telefon zaten kalın bir telefon. daha da kalınlaştırır mı? alanlar çok kalınlaştırmıyor demiş ama önceki spigen deneyimlerimden biraz tereddütlüyüm.
    İkincisi ise ısınma olayı. İşlemci yoğun kullanımda ve özellikle sıcakta ısınıyor malum. Spigen bunu artırır mı?

Alternatif tavsiyesi olan var mı acaba?
    s.click.aliexpress.com
    TRY 40.30 30%OFF | Xiaomi Redmi Not 7 Durumda Muhafaza Nillkin Buzlu sert telefon kılıfı Kapak Kılıf Xiaomi Redmi Için Not 7 Pro 7 S 6.3''
    https://s.click.aliexpress.com/e/sskeoYC

Bunu herkese tavsiye ediyorum. Spigen le falan uğraşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben da az önce siparis verdim 4/64 olani..(1905 e geldi ,n11).. kılıf için şunu önerebilirim

TRY 45.72 33%OFF | XUNDD Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı Kılıf Xiaomi Redmi Için Not 7 için Kapak şeffaf PC TPU tampon arka kapak Redmi için Not 7 Pro Kılıf Coque
    s.click.aliexpress.com
    TRY 45.72 33%OFF | XUNDD Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı Kılıf Xiaomi Redmi Için Not 7 için Kapak şeffaf PC TPU tampon arka kapak Redmi için Not 7 Pro Kılıf Coque
    https://s.click.aliexpress.com/e/nmGo39q

iyi görünüyor,fiyatli biraz ama kaliteli olduğu belli..

(bu arada 7 aylik siyah mi max 3 u satıyorum..global ve delta garantili..1750 civarı düşünüyorum..pazarlik az da olsa mümkün tabii..ilgilenen pm atabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 2 Temmuz 2019; 14:35:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Güzelmiş kılıflar.
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Evet 9.6.27. Miui romlarin atasi china rom haliyle eu da china temelli oldugu icin oyle diyorlar.

Pixel rom da cok iyi aslinda akicilik inanilmaz diyebilirim ama sorunlu biraz. Pili iciyor resmen ve internet de hiz problemi var. Suan eu romda wifi ile 33-35mb, 4G ile 40mb hiz aliyorum ama pixel de ne yaparsam yapayim 13-14mb uzeri gormedi yazilimsal bir sorun oldugu acik.

EU betadan sasmican.

• 4 günlük Redmi Note 7 128 GB Black KVK Garantili telefon + spigen kılıf satılıktır. ilgilenenler pm lütfen.
  • su anda mi max 3te de eu kullanıyorum(beta),sahıden cok ıyı..rn7 gelır gelmez kılıt acmak ıcın basvururum,sonra root ve eu ya gecıs..bu arada masik rom da fena degıl..en azından max 3 ıcın olanı..eu dan tan eksıgı ozellestırme seceneklerının azlıgı..
  • Kılıf demişken ben de satın aldıklarımı paylaşayım, hoşuna gidenler faydalansın.

Auto focus yazan, manyetik ve yüzüklü kılıf 29,90 TL

urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 Lite Kılıf Yüzüklü Tam Koruma Silikon - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-8-lite-kilif-yuzuklu-tam-koruma-silikon-P317622563

Bu ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Kullanışlı olduğunu düşündüğüm için Spiegen'e karşı bunu tercih ettim. Spiegen kalitesinde olmamakla birlikte kılıfın silikonu gayet sağlam orta sertlikte. Ekranı yüz üstü masaya koyunca temas ettirmiyor. Arka kameralar da milim fark ile korunuyor. Arkası mat ve parmak izi bırakmıyor, elden kaymıyor. Standı birçok açıda dengede tutuyor dikey veya yatay. Arkasındaki aksamlar nedeniyle masadan yüksekte duruyor rahatsız olan olabilir beni etmiyor. Magnetini deneyemedim, araç aksamı yolda gelince onunla navigasyon da kullanırım diye aldım. Olumsuz olarak söyleyebileceğim; arkasındaki metaller sebebiyle kılıf telefonu ağırlaştırdı. Kamerayı korumak için de biraz kalınlaştı ama çok rahatsız edici değil. Aynı satıcıdan ekran koruyucu da aldım onu hiç tavsiye etmiyorum. Ekranı bile kapatmadı.

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]B
    Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]u

Onun haricinde aliexpress'ten şu 2 kılıfı aldım. Yorumlarda ikisi için de kamerayı koruyor diye yazılmış. Daha gelmedikleri için yorum yapamayacağım.

Silikon $4.99:

Kumaş $1.99:

Kamera için koruyucu isteyenler, linkteki ürünün fiyatı çok uygun. Vermişken 2'li sipariş verin $1.65 veya metal çerçeve+koruyucu $1.76.

Hızlı şarj aleti isteyenler için Baseus 24W Quick Charge 3.0 USB Charger $7.85

Marka aliexpress'te bilindik ve en kaliteli markalardan. Hiç ısınma yapmıyormuş, yorumları çok iyi. TR'de kampanyada spiegen bulursanız onun da şarj aletleri mevcut. Diğerleri 80 90 TL'den başlıyor gördüğüm kadarıyla.

Bilmeyenler için söyleyeyim: Yeni yasadan sonra yurtdışı alışverişlerde paket başına en az 5 küsür lira(açma-kapama parası) + ürün değerinin %20'si kadar vergi kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 2 Temmuz 2019; 16:36:27 >

• agritux kullanıcısına yanıt
    Tek simlisi yok bu telefonun. Yanlış bilgi veriliyor. Çift sim takmazsan tek oluyor doğal olarak ama çift sim slotlu geliyor orjinali.
  • Alacaklar kaçırmasın.
    GittiGidiyor
    Xiaomi Redmi Note 7 64gb Mavı çift Hatlı Cep Telefonu - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-7-64gb-mavi-cift-hatli-cep-telefonu-457196868

• bongo47 B kullanıcısına yanıt
    Bu vergi alirken mi yoksa kargo geldikten sonra kargoyu alorken mi kesiliyor.

• 6 aylık mi8 lite deneyiminden sonra telefonumu geri vererek Redmi Note 7 4/64 modeline geçiş yapmış bulunuyorum.
    GSM Arena da cihaz özelliklerinde QC4.0 desteği var yazıyor. Gerçekten var mı? deneyen oldu mu hiç? QC3.0 destekli şarj aletim ile şarj ederken hızlı şarj gösteriyor.

Bir de cihazı Rusya'dan aldım, üzerinde Stable 10.3.6 sürümü var. MIUI download sitesi açılmıyor. Beta rom varsa geçmek isterim.
  • sese61 kullanıcısına yanıt
    Vergiyi postacı alıyor. Türkiye'ye girince hesaplanıyor vergiler.

• Selam, bugün red mi not 7 alıp aranıza katıldım fakat bazı sorunlarım var.

öncelikle kutunun üstünde xiaomi türkiye garantisi yazan yuvarlak bir şey var. fakat içinden win telekom adı altında garanti kağıdı çıktı. kağıtta genpa yazıyor, fakat genpadan sorgulattığım zaman bulunamadı diyor.

2. sorum ise, kamera ayarlarında 48mp seçeneği yok. sadece pro modda 48mp seçeneği var.

yardımcı olur musunuz?
  • bongo47 B kullanıcısına yanıt
    3 tane urun aldim 10 gün önce 1si geldi. Simdi veegisini nerede ödeyeceğim onu anlayamadim :)

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.