Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
177
Favori
936.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O telefonun yurt dışı fiyatı pahalı. Redmi note 7 nin farkı ucuz olması. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyosunuz. Herkes fiyat 2.000 olur derse, burada okuyup görenler o fiyatı normal sanıp satın alır ve talebi arttırabilir. Talep olan bir şeyin fiyatıda düşmez kolay kolay. Özetle değerinin üstüne alınmaması gerekir. Gerekirse yurtdışından getirterek vergisi ödenir alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne hacet , senin gibi düşünenlerin çoğalması dileğiyle.
  • Mi8 liteden albenili olmuş cihazi şuan yurtdısında bir tanıdığa postalıp getirsek 1300-1400 bandında geliyor yanında 18w eu şarj ile büyük ihtimal imeide atilir note 7’ye global rom diyor ciktimiki global versiyonu? Mi8 liteden pili iyi 3.5mm jack girişi var damla çentik daha şık sadece plastik kasasi o sikinti.

• quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Mi8 liteden albenili olmuş cihazi şuan yurtdısında bir tanıdığa postalıp getirsek 1300-1400 bandında geliyor yanında 18w eu şarj ile büyük ihtimal imeide atilir note 7’ye global rom diyor ciktimiki global versiyonu? Mi8 liteden pili iyi 3.5mm jack girişi var damla çentik daha şık sadece plastik kasasi o sikinti.
    Arka cam diye biliyorum

• Dubaiden gelecek arkadaş var
    linkteki ürünü alıp getirteceğim kısmetse hayırlısı ise
    1260 tl ye denk geliyor yaklaşık 64 Gb modeli :)

https://uae.souq.com/ae-en/xiaomi-redmi-note-7-dual-sim-64gb-4gb-ram-4g-lte-gradient-blue-international-version-46216188/i/
  • valla bu telefondan umudu kestim. honor 10 lite var şu an aklımda kirin710 3gb ram 1500tl.. gm9pro da aklımı çeliyor ama biraz temkinli yaklaşıyorum. xiaomi cihazların fiytı gereksiz bi şekilde arttı bu 200 dolarlık telefonu 500 dolardan satacaklar demedi demeyin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaslar memnunmu kamerası stock kamera gcam farkı nasıl pro ocaktan beri gelmedi pro modelide kim bilir ne zaman gelir

• Bootloader kilidi kalktı. Hemen eu Türkçe rom yükledim. Normal global rom da denedim ancak zip dosyasında ne kadar silme vs. yapsamda sürekli restart sorununu çözemedim. O yüzden Türkçe eu rom ile devam edeceğim. Sormak istediğim bu eu romlar ile orjinal rom arasında dezavantaj var mı?

• gekren kullanıcısına yanıt
    Avantajı vardır ama dezavantajı yoktur emin olabilirsin.
  • Gelmedi gitti şu telefon arkadaş ya.Biraz daha bekleyip gelmezse Honor 10 lite almayı düşünüyorum.Ha gelse de normal versiyon için 1500 ü geçerse yine almam.Pro modeli şöyle 1800 civarı olsa güzel olur amma bekleyip göreceğiz artık.Gerçi bizim ülkede ki sahtekar fırsatçılar ve onların ağına atlayan sazanlar bol olduğundan fiyatlandırma bekledğimizden çok farklı olabilir.
  • Arkadaşlar çinden alınca romu ne oluyor. kendimiz global rom güncelleyebiliyormuyuz. İmei atılabiliyormu ? Bunumu yoksa mi9se mi önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardMuz -- 16 Mart 2019; 22:57:59 >
  • Note 6 Pro ile farkı nedir önemli olan batarya beklemeye değer mi bu cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: HardMuz

Arkadaşlar çinden alınca romu ne oluyor. kendimiz global rom güncelleyebiliyormuyuz. İmei atılabiliyormu ? Bunumu yoksa mi9se mi önerirsiniz
    Ben çin romu ile aldım. Herkes global romda brick oluyor vs. yazmış. Ancak yapan da var. Ben yapmayı denedim ancak dili tanımladıktan sonra sürekli restart döngüsüne giriyor. Romun içinde edit de yaptım düzelmedi. Bunun üzerine EU rom yükledim. Normal romundan bir farklılık göremedim. Ayrıca güncelleme de alıyor. Türkçe olarak kullanıyorum.
  • Ayrıca şu an için imei atılamıyor diye biliyorum. Ancak sıfır açtıktan sonra 8 ay süreniz var. (çift sim kart yuvası var. 4 ay birinde 4 ay diğerinde kullanırsınız) Bu süre içinde imei çıkarsa çıkar. Çıkmazsa zaten çıkmayacak demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Ayrıca şu an için imei atılamıyor diye biliyorum. Ancak sıfır açtıktan sonra 8 ay süreniz var. (çift sim kart yuvası var. 4 ay birinde 4 ay diğerinde kullanırsınız) Bu süre içinde imei çıkarsa çıkar. Çıkmazsa zaten çıkmayacak demektir.
    Hocam bilgiler için teşekkür ederim. Yotuubede bir yorumun altında birisi atabiliyorum dedi ama ücrete 150tl dedi açıkcası bana bu çok geldi.
  • meizu x8 modelini incelemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithaunans

meizu x8 modelini incelemenizi tavsiye ederim.
    inceledim özellikleri iyi ama beğenmedim ve telefon almaktan genel olarak vazgeçtim eğer alırsam honor 10 lite alacağım
  • pro icin fiyat belli mi suan ?
  • Mi8 litle alacaktim onunda fiyatı uçtu. Bu telefon la alakalı bir gelişme varmı ne zaman gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.