Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
940.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nano koruyucu ve ince bir kılıf lazım bana. Tavsiyede bulunabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabere K kullanıcısına yanıt
    Buyrun
    TRY 47.59 35%OFF | XUNDD Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı Xiaomi Redmi Not 7 Kapak şeffaf PC TPU tampon arka kapak Redmi için Not 7 Pro Kılıf Coque
    s.click.aliexpress.com
    TRY 47.59 35%OFF | XUNDD Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı Xiaomi Redmi Not 7 Kapak şeffaf PC TPU tampon arka kapak Redmi için Not 7 Pro Kılıf Coque
    https://s.click.aliexpress.com/e/bDB18BGU

• Instagram bildirim sorunu yaşayanlar bu şekilde çözebilir.

https://i.ibb.co/6JsV9zx/Screenshot-2019-05-23-06-57-00-559-com-android-settings.png

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguZMaSTeR -- 23 Mayıs 2019; 7:2:17 >

• Arkdşlar.video çekiyorum.whatsapp ile yolluyorum ama gitmiyor sürekli tekrar dene yazıyor.başına böyle bişey gelen varmı

• Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce İzmir Bornova Vatan Bilgisayar'dan cihazı aldım. Hevesle açtım kullanmaya başladım ta ki dün akşam hevesim kursağımda kalana kadar. Güç tuşu çalışmamaya başladı bir anda. Gece bir ara düzelir gibi oldu o ara yeniden başlatma fırsatım olmuştu cihazı ve donma yapmadan teklemeden ekranı kilitleyip açmaya başlamıştı. Sabah uyanıp baktığımdaysa problem yeniden nüks etti. İnternette çok araştırdım yabancı kaynaklara da baktım bu problemi yaşayan olmamış gördüğüm kadarıyla ama sizlerden böyle bir sorunla karşılaşan çözüm önerisi olan var mı acaba? Olmazsa akşam yeniden gidip ayıplı mal olarak değişimini talep edeceğim. Umarım sorun yaşatmadan değişim yaparlar. Zira hakem heyetiyle vs ile uğraşmak gerçekten çok yıpratıcı oluyor. 😐

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-backrider/

Alıntıları Göster
    yeni bir versiyonu çıktığında otomatik mi güncelleniyor yoksa eskisini telefondan kaldırıp yeni versiyonu mu yüklüyoruz ( 7 mayıstaki 3a versiyonunu yüklemiştim 22 mayısta yeni versiyonu çıkmış)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C234DE19A

Sağolsun konuyu açan arkadaş açıp gittiği için güncelleme yapmıyor buraları okuyup.

back.rider geliştiricisi elinde Nokia 7 Plus olan ona göre modlayan birisi,

bsghttps://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/
    veya
    bulkinhttps://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bulkin043/

denerseniz daha iyi verim alırsınız diye düşünüyorum, tabii ki deneme yanılma ile bakmak lazım.
    gcam in yeni versiyonu çıktığında otomatik güncelleniyor mu?

MGC_6.2.030_Bulkin043_V5TR.apk (bulkin043, 2019-05-21, changelog)
    ● MGC_6.2.030_Bulkin043_V4Q.apk (bulkin043, 2019-05-19, changelog)

• Arkadaşlar selamlar. Xperia Z3'ten bu telefona geçiş yapmak istiyorum. Geçmişteki birkaç mesajı okudum. Aranızdan birisinin telefonda "kronik sorun" ya da "şu sebepten alma" dediği herhangi bir olay var mı bilmek istedim. Bir sıkıntı sezmezsem eğer muhtemelen 1 hafta içerisinde aranıza katılacağım.
  • Bu telefonla mobil ödeme yapılabiliyor mu? World mobil uygulaması ile.

• 4/64 note 7 pasaporta kayıt için ortak arıyorum.
  • meleagros M kullanıcısına yanıt
    Yeni güncelleme dün uyarı verdi ve yükledim. Hangi versiyon olduğunu bilmiyorum telefon eşimde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Yeni güncelleme dün uyarı verdi ve yükledim. Hangi versiyon olduğunu bilmiyorum telefon eşimde
    gcam mi?
    telefonun kamerası mı?
  • meleagros M kullanıcısına yanıt
    Gcam yükledim. Burada pofpoflandogi kadar kaliteli gelmedi bana . 48 MP daha efsane çekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valume

4/64 note 7 pasaporta kayıt için ortak arıyorum.
    pasaport mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VulonViing

Arkadaşlar selamlar. Xperia Z3'ten bu telefona geçiş yapmak istiyorum. Geçmişteki birkaç mesajı okudum. Aranızdan birisinin telefonda "kronik sorun" ya da "şu sebepten alma" dediği herhangi bir olay var mı bilmek istedim. Bir sıkıntı sezmezsem eğer muhtemelen 1 hafta içerisinde aranıza katılacağım.
    Ben sadece bana göre eksilerini yazyım.

Telefon uzun. Bildiğin uzun. Cepte taşıma sorunu yaşıyorum.
    Kılıf ve ekran koruyucu zor bulunuyor.huawei çok yaygın ama bu marka değil.
    Ön kamera gece çekimlerinde başarısız.
    Çok çok nadiren yüz tanıma çalılmıyor gibi. Ama ekranı kilitleyip geçince düzeliyor
    O kadar işte. Yani aklım gelenler bunlar.

• VulonViing kullanıcısına yanıt
    Bildirim gelmesinde sorun olabiliyor,mesaj gelince mesaj uygulamasına geçmeden mesajı tamamen okuma özelliği yok,bildirim ışığı çok küçük ve sadece beyaz renkli.kamera çıkıntısı çok fazla,kutudan çıkan kılıf kapatmıyor,telefonu düşürüp kamerayı kıran bir arkadaş vardı konuda 20-30 sayfa önce.

Ben de z2'den geçtim,onda klavyeyi bakmadan kullanabiliyordum.note 7de klavyede yazı yazarken özellikle a ve i harfleri sürekli yanlış basıyor.Telefonu rakam şifresiyle kullanacaksanız kilit ekranında şifreyi yavaş ve sert dokunarak girmeniz lazım yoksa zor algılıyor.Ekrana gelen bildirimi kaydırırsanız çubuğu indiriince orda gözükmüyor,komple gidiyor.

• By_EKReM kullanıcısına yanıt
    kamerada gcam kurulabiliyorken kameraya nasıl gece çekimlerinde başarısız denilebilir ki? gcami kur gece va az ışıklı ortamlarda kameranın kalitesini gör. Link ; https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog490/
  • Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]
    gcam gece çekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 23 Mayıs 2019; 13:27:8 >
  • 10.3.5 güncellemesi geldi mi size dostlar? 10.3.2 sürümündeyim ve bölgeyi hindistan yapmama rağmen güncelleme görünmüyor.
  • Bunlarda benden gcam ile oylesine cekilmis fotolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asim03 -- 23 Mayıs 2019; 13:20:42 >

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.