Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
61
Favori
261.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorun nedir hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Çentik kısmını fazladan daralttılar ya bir iki önceki güncellemeyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Bu telefon beni en az 1 sene daha rahat götürür diye düşünüyorum. Güncelleme ile on numero oldu. Monochrome_mod diye bir tema da yükledim miiis
    Hocam bende note 5 kullanıyorum.en az 1 sene daha götürür demişsiniz şık telefon değişen birimisiniz? Başına sürpriz bişey gelmediği sürece 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

Hocam bende note 5 kullanıyorum.en az 1 sene daha götürür demişsiniz şık telefon değişen birimisiniz? Başına sürpriz bişey gelmediği sürece 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Normalde 1-12 ay sonra satar başka cihaz alırdım ama bunun performansı beni bi sene daha götürür Tek eksik yanı kamerası. 48-64-128mp'lerden bahsedilen bu devirde kendimi kamerasız telefon kullanıyor gibi hissediyorum

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    ilginç hiç farketmedim🤔

• 11 03 gelmiş yüklesem mi kararsızım 10 dayım telefondan çok memnunum kasma donma yok çok yere düşüren biriyim kırılma olmadı daha sağlam cihaz çok

• İyiki yuklemisim cillop gibi sürüm yapmış Xiaomi tebrikler MIUI 12 de çıkıyormuş

• 11.04 gelmiş yükleyen var mı

• helluri kullanıcısına yanıt
    var cok guzel oldu

ben yükledim üzerine temiz format çektim.Gereksiz uygulamaları sildim mis gibi oldu .

birde ön bellek temizleme süresini 1 dk yaptım ekran kapandıktan 1 dk sonra arka plandaki uygulama lar temizleniyor ciddi batarya artısı ve hız katkısı oldu.uygulamaların hazırda beklemesi hikaye onu anladım miui optimizasyonu çok iyi gerçekten ince ayarlarla daha da iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

ben yükledim üzerine temiz format çektim.Gereksiz uygulamaları sildim mis gibi oldu .

birde ön bellek temizleme süresini 1 dk yaptım ekran kapandıktan 1 dk sonra arka plandaki uygulama lar temizleniyor ciddi batarya artısı ve hız katkısı oldu.uygulamaların hazırda beklemesi hikaye onu anladım miui optimizasyonu çok iyi gerçekten ince ayarlarla daha da iyi oluyor.
    Gereksiz uygulamaları rootlu telefonda mı sildiniz hocam. Bende xiaominin uygulamalarını silmek istiyorum ama telefonda root yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 28 Mayıs 2020; 15:22:47 >
    yok hocam çok basit root a gerek yok.Ama ciddi rahatlatıyor gereksizleri silmek.

Tavsiye FORUMU
    Xiaomi ve Redmi Telefonlarda Adımsayar Pedometre Özelliğini Açma- Aktif Etme, Xiaomi ,redmi pedometre adımsayar var mı?
    https://tavsiyeforumu.com/konu/xiaomi-ve-redmi-telefonlarda-adimsayar-pedometre-ozelligini-acma-aktif-etme-xiaomi-redmi-pedometre-adimsayar-var-mi.6909/page-2

son mesajda yazdım nasıl yapıldığını.

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Gözlüklü Şirinyoutube
    Xiaomi ÇENTİK KÜÇÜLTME (NOTE 6 PRO)
    https://www.youtube.com/watch?v=mU3nbYAzPrg&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

yok hocam çok basit root a gerek yok.Ama ciddi rahatlatıyor gereksizleri silmek.

https://tavsiyeforumu.com/konu/xiaomi-ve-redmi-telefonlarda-adimsayar-pedometre-ozelligini-acma-aktif-etme-xiaomi-redmi-pedometre-adimsayar-var-mi.6909/page-2

son mesajda yazdım nasıl yapıldığını.
    Teşekkürler yaptım hocam

• baymemett kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam açıkcası burada bahdelinceye kadar farketmemiştim bile.peki daha fazla bildirm de sığar hale geliyor mu?Siz nasıl buldunuz?😁

• meeb kullanıcısına yanıt
    Görüntü küçüldüğü için çok az farkediyor, ama önemli olan çentiğin duzelmesiydi benim için

• baymemett kullanıcısına yanıt
    sanırsam dpi boyutu değişiyor ana ekranda da değişiklik oluyor.

Ben 370 falan denedim daha da fazla küçülüyor çentik ,güzelde oluyor ama saat küçülüyor ,ana ekran da yazılar simgeler de küçülüyor bu yüzden dediğin 381 en güzeli.

• arkadaslar tlfnu yeni aldim ne onerirsiniz?

• Bu cihazın kendi recovery si üzerinden wipe cache yapma şansımız yok mu bulamadım da telefonun parmak izi tanıtıyorum algılıyor ekliyor yani sensörde sorun yok ama iş kapatıktan sonra parmak iziyle açmaya gelince yanlış olarak algılıyor secret menu üzerinden parmak izi testi yaptırdım sorun çıkmadı bir şekilde parmak izi uygulamasına ulaşıp verileri temizledim gene sonuç çıkmadı yardımcı olacak biri var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.