Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 5 AI / Pro ★ Ana Konu (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.467
Cevap
67
Favori
275.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: aviatorcarfactory

Mee7s hakkinda cok yanlis bilgiler var! Mee7s Malezya versiyonu ve Ai versiyon olarak piyasaya suruldu, Band 20 destegi var. Abidik gubidik herkes china demis ama biraz arastirin be kardesim ezbere atmayin. Mee7s Band 20 china global ve Malezya olarak piyasada....
    Benim tel. da Mee7s band 20 desteği olmayan Aİ Çin versiyonu. Keşke band 20 olsaydı fakat ben dert etmiyorum daha öncede band 20 olmayan RN3 pro kullanıyordum.

Orijinalden alıntı: Guest-58AB85600

Okumayı da bilmiyorsunuz demek Kendi söylediğiniz şey yanlış mı peki, gönderdiğiniz kaynağa göre ilk postta bahsettiğiniz "Ai versiyon" diye bir versiyon yok o zaman Bir çok farklı şekilde anılıyor cihaz. Birini öğrenip tek bir kaynağa bakıp, burada terbiyesizlik yapmanın gereği yok ki zaten gönderdiğiniz kaynağın yorumlarını okusanız bile anlarsınız.
    Evet kimin yaptigi bellli, bence biraz daha arastir. Ai versiyonu yok demedim farkindaysan kullabdigin cihaza yonelik konustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlısıyla bu telefona geçmeyi düşünüyorum. Kronik sorunları vs. var mı? Eğer ciddi sorunları yoksa garantisiz alacağım.

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Hayırlısıyla bu telefona geçmeyi düşünüyorum. Kronik sorunları vs. var mı? Eğer ciddi sorunları yoksa garantisiz alacağım.
    Bende alıcam hocam bu telden.Kaç aydır araştırıyordum.Haftaya kısmetse alıcam.Tek sorunu rollback denilen durum.Mi sürüm yükseltip beğenmeyip alt sürümlere dönersen cihaz brick oluyormuş.Çözümünü bulamadılar.Başkada bir sorun görmedim facedeki Redmi Note 5 kullanıcıların.

Orijinalden alıntı: 09kezman09

Bende alıcam hocam bu telden.Kaç aydır araştırıyordum.Haftaya kısmetse alıcam.Tek sorunu rollback denilen durum.Mi sürüm yükseltip beğenmeyip alt sürümlere dönersen cihaz brick oluyormuş.Çözümünü bulamadılar.Başkada bir sorun görmedim facedeki Redmi Note 5 kullanıcıların.

Alıntıları Göster
    Antirolback olayı google'nın dayatması aslında Oreo alan telefonlar, tekrar nougat dönmesin diye (biraz da ticari sebeblerden) engellemelerini istedi
    Sorun tabiki Xiaomi'nin kullanıcılarına haber vermemesiydi, ilk parrtiden gidenler gitti, kısıtlı bir çözüm ile kurtaranlar kurtardı. Zaten ayyuka çıkıncada ortada sorun diyeceğimiz birşey kalmadı bence.

Bu yuzden xda'dakiler açık bulsa bile final sürümünden sonra bunu yayınlar, ki mantıklı olanıda budur zaten
    Betadan yayınlasan bir sonraki betada buldugun açık kapanır.

Zaten Miui 10 henüz beta, antirollback custom rom kullanıma etken değil, MIUI 10 final çıkasıya kadar custom rom kullanabilirsiniz.
    Tabi garanti oalylarını bilemeyeceğim
    Her halukarda kolay kolay kimsenin Mayıs öcnesi sürüme dönmek isteyeceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 25 Ağustos 2018; 15:1:50 >

• Cihazı alalı daha 1 hafta oldu ve ekranını kırdım... Bu arada fake ubl başıma geldi nasıl düzeltebilirim

• Telefonun hangi modeli alınmalı arkadaslar ben anlamadım şimdi güvenilir satici varmi bildiginiz oyun cok nadir oynuyan biri icin grafik performansı kamera 3g 4g performansı ve şarji nasıl suanki cihaz iphone 6 128gb 1200 tl sattim kisaca fikirlerinizi bekliyorum
    global modelini almanız kafi 4/64 olandan tercih etmeniz ilerisi için yararınıza olur diye düşünüyorum oyunlarla aram yok ama oyunlarda çok bir problem çıkaracağını sanmıyorum sonuçta güncel bir işlemci ve grafik birimi var kamerası gündüz fena değil ama gece performasının iyi olduğu pek söylenemez en azından şimdilik şimdilik diyorum aslında telefonun kamerasının potansiyeli var ama yazılımsal olarak biraz ayağına pranga bağlanmış gibi şahlanmayı bekliyor tabi düzgün bir kamera yazılımıyla 3g 4g performansı çok iyi ayrıca bu telefonun şarj olayı zaten en iyi olduğu özelliklerinden biri

Orijinalden alıntı: fairtail

global modelini almanız kafi 4/64 olandan tercih etmeniz ilerisi için yararınıza olur diye düşünüyorum oyunlarla aram yok ama oyunlarda çok bir problem çıkaracağını sanmıyorum sonuçta güncel bir işlemci ve grafik birimi var kamerası gündüz fena değil ama gece performasının iyi olduğu pek söylenemez en azından şimdilik şimdilik diyorum aslında telefonun kamerasının potansiyeli var ama yazılımsal olarak biraz ayağına pranga bağlanmış gibi şahlanmayı bekliyor tabi düzgün bir kamera yazılımıyla 3g 4g performansı çok iyi ayrıca bu telefonun şarj olayı zaten en iyi olduğu özelliklerinden biri
    Hocam hangi cihazdan geçtiniz siz iphone 6'dan sonra kamerasi cokmu pisman eder? Global versiyon ile Çin versiyonu arasında yapay zeka ve kamera farklari varmis turuncu kutu olan galiba cin versiyonu dahamı ne iyiymis?

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    global olan zaten kamerası iyi olan versiyon kamera olarak iphone 6 yı aratacağını sanmıyorum arkadaşımda iphone 6 plus var onunda kamerasının düşük ışık performansı iyi değil zaten youtube bakarsanız kamera karşılaştırmaları var en azından bir fikir sahibi olursunuz

arada fiyat olarak çok fark yoksa ileride sorun yaşamamanız açısından kvk garantili almanızı tavsiye ederim ama illa gruplardaki satıcılardan alacaksanız global cihaz getirenler var tercih edebilirsiniz eğer global bulamazsanız çin sürümü al kameralı olan diğer versiyonuda alabilirsiniz bildiğim kadarıyla arada sadece şarj cihazını aparatla kullanma ve band 20 desteği dışında bir fark yok gene ileride sıkıntı yaşamamanız adına 4/64 tavsiye ederim forumda geride kalan sayfalarda 3/32 ve 4/64 karşılaştırması vardı
  • Selamın aleyküm arkadaşlar 1aydan fazladır 6/64modelini kullanıyorum şarj aleti olarak evdeki gm6 nın hızlı şarj aletini kullanıyordum ama sürekli evde kalmıyorum onun için yeni şarj ve hızlı şarj aleti arayışına başladım. Siyah olan ugreen marka hızlı şarj ettiği söyleniyor doğru mu? İki şarj aletinin de değerlerini resimde gösterdim yardımcı olarak arkadaşlardan cevap bekliyorum duruma göre siyah renkli olan şarj aletini alacağım.

• Varmı note 5 pro 32 gb global version satan kayıtlı olsun ? Sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AM1GO -- 26 Ağustos 2018; 10:23:14 >

Bu telefonu almayı düşünüyorum.

64gb olan Hindistan çıkışlı imiş doğrunun?

Birde 32 GB global versiyon satan varsa kayıtlı olsun.

0 olması lazım.

Özelden yazabilir

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Şimdi hangi cihazın kamerasi daha iyi hangisinda yapay zeka var cin versiyonundada band 20 varmıs sanırım

Hocam ilk mesaja bakın, ordaki ilk 3 model hepsi aynı. Onlardan birini alabilirsiniz. Son model hindistan modeli onun kamera farklı.

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    AM1GO kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Facebook ta Çin Pazarı grubuna bakın forumdan xseller arkadaş var Facebook ismi Hasan Bahar. Liste paylaşıyor sürekli

Sizin kutu ne renk yapay zeka band 20 vs varmı? Nerden aldınız memmunmusunuz?

Bu cihaza iphonedan geçen varmı?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.